İyi ki şarkısına aldanıp yüksek vermemişim, kendisi 3'ten yukarı rakam yazmayı bilmiyor Gökçe için, keşke @denizz19 için de aynısını yapabilseymişim içimde kaldıaa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız
En hit şarkılarımı kullanıp @Bully mi şutlasak acaba yarışmadan Sonra da beni şutlarsınızaa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız
Vereceğin oyu...@xemrexxx oyun geldi ayoll
murat dalkılıç 13
zeki müren 12
aşık veysel 11
feridun düzağaç 10
ferhat göçer 9
kazım koyuncu 8
mehmet erdem 7
rafet el roman 6
erkin koray 5
mirkelam 4
emre altuğ 3
gökçe 2
gökhan tepe 1
Sen kendine bak be her hafta karşılıklı 2 puan veriyoruz işte birbirimize ne konuşuyonİyi ki şarkısına aldanıp yüksek vermemişim, kendisi 3'ten yukarı rakam yazmayı bilmiyor Gökçe için, keşke @denizz19 için de aynısını yapabilseymişim içimde kaldı
Bitti mi senin coverler, haftaya şutlayalım seni
Ay buna bi fazla özgüven gelmiş, anlaşıldı Düzbitki'yi elemeden bana rahat yokaa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız
İlk hafta 8 vermişim de sonra sendeki umutsuzluğu görmüşümSen kendine bak be her hafta karşılıklı 2 puan veriyoruz işte birbirimize ne konuşuyon
Ay buna bi fazla özgüven gelmiş, anlaşıldı Düzbitki'yi elemeden bana rahat yok
birde puan alsa havasından geçilm ez gerçekten ayoll
Yani bu şarkıya biraz daha yüksek beklerdim neyse canın saolsun önümüzdeki maçlara bakacaz artıkÇokta düşük vermedim sanki.
Elenmezsen haftaya bakarız duruma1000. mesajımda beddua etmeyeyim :S
Duygu senin için bir kadın ismi demek