İyi ki şarkısına aldanıp yüksek vermemişim, kendisi 3'ten yukarı rakam yazmayı bilmiyor Gökçe için, keşke @denizz19 için de aynısını yapabilseymişim içimde kaldıaa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız![]()
![]()
![]()
En hit şarkılarımı kullanıp @Bully mi şutlasak acaba yarışmadanaa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız![]()
![]()
![]()
Vereceğin oyu...@xemrexxx oyun geldi ayoll
murat dalkılıç 13
zeki müren 12
aşık veysel 11
feridun düzağaç 10
ferhat göçer 9
kazım koyuncu 8
mehmet erdem 7
rafet el roman 6
erkin koray 5
mirkelam 4
emre altuğ 3
gökçe 2
gökhan tepe 1
Sen kendine bak be her hafta karşılıklı 2 puan veriyoruz işte birbirimize ne konuşuyonİyi ki şarkısına aldanıp yüksek vermemişim, kendisi 3'ten yukarı rakam yazmayı bilmiyor Gökçe için, keşke @denizz19 için de aynısını yapabilseymişim içimde kaldı![]()
Bitti mi senin coverler, haftaya şutlayalım seni![]()
Ay buna bi fazla özgüven gelmiş, anlaşıldı Düzbitki'yi elemeden bana rahat yokaa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız![]()
![]()
![]()
İlk hafta 8 vermişim de sonra sendeki umutsuzluğu görmüşümSen kendine bak be her hafta karşılıklı 2 puan veriyoruz işte birbirimize ne konuşuyon![]()
Ay buna bi fazla özgüven gelmiş, anlaşıldı Düzbitki'yi elemeden bana rahat yok![]()
birde puan alsa havasından geçilm ez gerçekten ayoll
Yani bu şarkıya biraz daha yüksek beklerdim neyse canın saolsun önümüzdeki maçlara bakacaz artıkÇokta düşük vermedim sanki.![]()
Elenmezsen haftaya bakarız duruma1000. mesajımda beddua etmeyeyim :S
Duygu senin için bir kadın ismi demek![]()