MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Emel Sayın ne zarif söylüyor Tövbeler Tövbesini.

Ferhat Göçer'i sevmediğim içindir kişisel algılama. Etiketleme sorun olmaz. Etiketlesende görmüyorum zaten.😉
Yok ben genelde kişileri tek tek yazarak etiketliyorum kopyala yapıştır yapmadığım için o sebeple yani Zaten senden puan beklentim Yok o sebeple şarkıyı dinlemeden en düşük puanını verebilirsin

Yok ben genelde kişileri tek tek yazarak etiketliyorum kopyala yapıştır yapmadığım için o sebeple yani Zaten senden puan beklentim Yok o sebeple şarkıyı dinlemeden en düşük puanını verebilirsin

Öyle hak yemek adetimizde yok. Başkan olduğum için daha özen gösteriyorum. Teklif için teşekkür ederim lakin dinlemem gerek şarkıyı. Ve hakedilen puanı vermem en doğrusu. Tıpkı senin yönetici olarak forumda kimsenin hakkını kimse de bırakmak istemediğin gibi.

3 haftadır en düşük puanı aldığım için sana da zahmet vermemek adına iyilik yapayım dedim
Hayır zaten dinlemenin de manası yok sen kafadan Ferhat ismini silmişsin aman neyse rahatsız ettim söyleyeyim dedim.

Ne kadar iyi niyetli olduğun hep aklımda zaten o yüzden iyi niyetinden şüphem yok ama Ferhat ismini aklından silmişsin özellikle düşük veriyorsun algısına bürünmen üzdü. Sevdiğim 1-2 şarkısı olduğunu 1 konuda belirtmiştim özellikle yapıldığını düşünmen gerçekten başkanlık merciime hakaret oldu. Neyse biz çok hakaretler işittik sorun değil ama elimden geleni yapıyorum. Başarılar yarışmada.

Yine güldürdü bazıları.
Şarkının sözlerine bak önce, sevgiliye duyulan öfke ve intikam duygusu var şarkıda tabii ki daha isyankar bir üslupla söylenecek, Emel Sayın yanlış okumuş bu şarkıyı. Bu şarkıyı naif okumak tıpkı Hey 15'li ağıdını oynak parça gibi okumak kadar yanlış bir yorum.

Sevgiliye duyulan öfke, intikam neşeli oynak söylenince daha iyi oluyormuş. Kin nefret intikam haset gibi şeylerden zevk almayanlar için söylemiş resmen. Emel Sayın usta bu işten anlıyor.