Teşekkürler. Yüksek oylarını beklerim
Wayt oy topluyoruz.
Teşekkürler. Yüksek oylarını beklerim
Yaşasın 90'lar diyoruz bu hafta.
Şarkımız hayatındaki jokeri bekleyenlere gelsin.
1.53-3.01
[]
Daha kesin karar vermedim ama 4-5 hafta daha bekletmek istiyorum en azından.Her Gece'yi ne zaman kullanmayı düşünüyorsun?
Kısa bir sorum olacak bir daha seni etiket listesine almasam kabalık olur muEmel Sayın ne zarif söylüyor Tövbeler Tövbesini.
@denizz19'un üstünü niye çizdin, banlandı sandım.Nostalji rüzgarı devam ediyor... Bu hafta Tövbeler Tövbesi diyoruz...
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı@denizz19@mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Beni sen varken deviremediniz sen yokken mi devireceklerKısa sürdü sevincim.
Kısa bir sorum olacak bir daha seni etiket listesine almasam kabalık olur mu
Paylaştım tabi ama geçen hafta da görmezden geldiğini hatırlıyor gibiyim ondan söyleyeyim dedim.Şarkını paylaşmışmıydın.???
Paylaştım tabi ama geçen hafta da görmezden geldiğini hatırlıyor gibiyim ondan söyleyeyim dedim.
Yok ben genelde kişileri tek tek yazarak etiketliyorum kopyala yapıştır yapmadığım için o sebeple yani Zaten senden puan beklentim Yok o sebeple şarkıyı dinlemeden en düşük puanını verebilirsinFerhat Göçer'i sevmediğim içindir kişisel algılama. Etiketleme sorun olmaz. Etiketlesende görmüyorum zaten.😉
Yok ben genelde kişileri tek tek yazarak etiketliyorum kopyala yapıştır yapmadığım için o sebeple yani Zaten senden puan beklentim Yok o sebeple şarkıyı dinlemeden en düşük puanını verebilirsin
3 haftadır en düşük puanı aldığım için sana da zahmet vermemek adına iyilik yapayım dedimÖyle hak yemek adetimizde yok. Başkan olduğum için daha özen gösteriyorum. Teklif için teşekkür ederim lakin dinlemem gerek şarkıyı. Ve hakedilen puanı vermem en doğrusu. Tıpkı senin yönetici olarak forumda kimsenin hakkını kimse de bırakmak istemediğin gibi.
3 haftadır en düşük puanı aldığım için sana da zahmet vermemek adına iyilik yapayım dedimHayır zaten dinlemenin de manası yok sen kafadan Ferhat ismini silmişsin aman neyse rahatsız ettim söyleyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?