MusicSurvivor 6.Sezon 3.Hafta Sonuçları

oyuncu oylarınızı gönderin @EFE UYSAL bile o melunluğuyla gönderdi oyları

Resmen şuan yediğin kaba... neyse.

İlk defa mı 😱 Bu hafta kullanabilirim bu önerdiğin şarkıyı.

Cuma açıkla sende ablam.
Ya 1 günde şarkıları toplayıp Cuma açıklayacaksın, ya da Pazar açıklayacaksın ama ben ilk ihtimali tercih ederim tabii, herkes de öyle ister muhtemelen
tövbe tövbe hiç yüzü yok bu çocuğun hem oy yollamıyor hemde benim sonuclarımda gelip oy istiyor

Resmen şuan yediğin kaba... neyse.

İlk defa mı 😱 Bu hafta kullanabilirim bu önerdiğin şarkıyı.

Cuma açıkla sende ablam.

Top 9'u yarışma başlamadan önce ayarlamıştım, bir yanlışlık olmasın bu konuda, en iyisi ÖM'ye tekrardan bakmak çünkü Top 9 + Yalnızlar Rıhtımını listelediğimi hatırlıyorum. Yalnızlar Rıhtımı sonradan liste dışı kalmıştı hatta.

Fakat senin de hakkını ödeyemem, bana bu kritik haftalarda önemli tavsiyelerde bulundun, vakit ayırıp dinledin, tekrardan teşekkür ederim.

Bence o şarkıyla bu haftadan daha düşük puan alabilirsin ama belli de olmaz, yine de o efsane dörtlüyü sonraki haftalara bırakman daha doğru tabi.

Bu kadar mı nefret ediyorsun benden

Çarşamba'ya kadar vakit vardı sanırım ben son anda yollarım her zamanki gibi
Ustaların yanında senin kazmanın yanlışlıkla finale çıkmasını istemiyorum
Forum Fd'yi tutmadı o anlaşıldı da @Tolstoyevski @mrt-06 sizin ustalardan umutluyum aman diyeyim bir hata yapmayın da çıkamasın şu Emre Altuğ finale

Ona reddedemeyeceği bir intikam sunacağım geçmiş sezondan arta kalan.

Büyüklük sende kalsın yine de canım
bu hafta en iyisi şarkı göndermeyi tek gün yapayım şarkıalrı çok geç gönderenler var toparlayabilirmiyiz bilmiyorum ama birazda erken uyanıp erken açmaya çalısırım konuyu yarışma için bazen geç yatıp bazende erken uyanıyorum reeldeki iş gibi gerçi başaklar yaptığı işe özen gösterirmiş o hesap
@mrt-06

5 değil 4, eklenmiş hali

@ozmoturk muhteşemsin yine, çok teşekkürler
Senden muhteşemlik göremedik Buliş bey
Hep ben hep ben olmuyor, qırıldım
A

Üzdün teyzem, bu ne

Allah belanı verir de elenirsin inşallah kulaksız

@denizz19 @Bully @ozmoturk @turkuazz @vadikızı @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL şayet gelecek hafta kalırsam bu şarkıyı kullanmalı mıyım? Daha iyi hareketlilerim mevcut çünkü

Üstlerde olursun

Öğretmenime bir türlü şarkı beğendiremiyoruz

Geri dönüşüm kutusundan mı çıktın sen

Sana inat çıkacağım yine, daha da hırs yaptım şu an

Ona reddedemeyeceği bir intikam sunacağım geçmiş sezondan arta kalan.
Verdiğin oyla Yalın'ım 1 puanla finalden olmuştu, intikamını ona sayalım bence

Haklısın da yine de elimden geleni yaptığımı bil
Stratejik gidiyorsun sen illa ki memnun edeceğim seni merak etme

Sen toparlarsın oklavanın da katkısıyla cadıcım, sana güvenimiz sonsuz

Son düzenleme:

Yüksek vermeyi düşünüyordum ama diğer şarkılar daha iyi gelince böyle oldu maalesef haftaya inşallah telafi ederim😉

Ne bileyim puanıma isyan ettin Ya ondan dedim
haftaya sana en az 3 puan garanti hissediyorum
Alev Alev çok iyi olur

Alev Alev 4. haftadan harcanacak şarkı mı la ne yaptın sen
Stratejik gidiyorum ben, gerçi forum FD'yi beğenmiyor o anlaşıldı elimde patlayacak strateji ama yine de bu kadar erken kullanmam

Stratejik gidiyorum ben, gerçi forum FD'yi beğenmiyor o anlaşıldı elimde patlayacak strateji ama yine de bu kadar erken kullanmam

Ben kendi adıma Feridun düzağaç pek dinlemem alev alev kısaca FD ve düşler sokağını
biliyorum ve severim yarıştığın şarkıları ilk kez duyuyorum ben

Üff sen ne anlarsın stratejiden sanki finale kalacakta

O kadar yüksek puan aldım ama düşük oy lobisi devrede olunca sıralamam yine dip yaptı
Haftaya çıkacağım şarkıyla elenirsem bedelini ağır ödersiniz
ilk hafta şarkısız gelmen hataydı şimdi memet oğlanın totosuyla pancar toplasa nafile çaba

aaa yalnız @Maskeli Fedai nin oy yollamadığını fark etmedin sana nekadar küsse haklı ayoll okadar destek olsun 1 yıldır sana