phu tv de dizi izlenmiyor ben izlemeye çalıstım saniye başı donuyor ayoll ileri sarıyorsun kalıyor çok dandik bir siteÇok dönüyor yaa sinir oldum.s.z
phu tv de dizi izlenmiyor ben izlemeye çalıstım saniye başı donuyor ayoll ileri sarıyorsun kalıyor çok dandik bir siteÇok dönüyor yaa sinir oldum.s.z
phu tv de dizi izlenmiyor ben izlemeye çalıstım saniye başı donuyor ayoll ileri sarıyorsun kalıyor çok dandik bir site![]()
listene ben eklemiştim bu şarkıyı hakkını helal et KURU KAFABugün son haftam olabilir, o yüzden içimde kalmasın diye şunu yapacağım, vurmayın.
![]()
![]()
![]()
![]()
22:00 da açıkla cnm oyumu şimdiden bak kopyala onu arama bir deSon kaç dakika. Kav gece açıklıyorum @Çiğdem-![]()
22:00 da açıkla cnm oyumu şimdiden bak kopyala onu arama bir de![]()
şaşırtıcı sonuclar var aşşağıda yukarıdaMerakla bekliyoruz bakalım![]()
Şaşırtıcı bulmazsam bozuşuruz amaşaşırtıcı sonuclar var aşşağıda yukarıda![]()
![]()
![]()
Şaşırtıcı bulmazsam bozuşuruz ama
Ben kahvemi yudumlayacam gibime geliyor ama bakalım![]()
Yani demek istediğim elenmem ama final puanı da alamam gibi ablacım, rahatça takip edecem gibime geliyorŞuna bakın hele nasılda kendinden emin kahvesini yudumlayacakmışş
![]()
Yani demek istediğim elenmem ama final puanı da alamam gibi ablacım, rahatça takip edecem gibime geliyor![]()
Şaşırtıcı bulmazsam bozuşuruz ama
şaşırtısız haftamız olmuyorkı ayollŞaşırtıcı bulmazsam bozuşuruz ama
AÇIKLAYABİLİRSİN CNMKaçıncı sayfada. Bu hafta çok yoğun geçmedi aslında gündem odamız kolay bulurum.![]()
phu tv de dizi izlenmiyor ben izlemeye çalıstım saniye başı donuyor ayoll ileri sarıyorsun kalıyor çok dandik bir site![]()
Sizin netiniz yavaşBende öyle düşünüyorum çok sıkıntılı.Telefondan izliim dedim batırmışlar 10 dakikada bir reklam ve tıkanıyor.
![]()
Sizin netiniz yavaş720p'den donmadan izleyebiliyorum
![]()