Yok söylemişti rafetin 3 şarkısı dışında başka sevdiği şarkısı yokmuş 10 puan bu açıdan iyi aslındaNiye teşekkür ediyorsunuz ki aksine isyan etmeniz gerekiyor
Yok söylemişti rafetin 3 şarkısı dışında başka sevdiği şarkısı yokmuş 10 puan bu açıdan iyi aslındaNiye teşekkür ediyorsunuz ki aksine isyan etmeniz gerekiyor
İyi o zaman sıkıntı YokBen de seninkini beğenmedim zaten ne kusuru
Bende öyle düşünüyorum çok sıkıntılı. Telefondan izliim dedim batırmışlar 10 dakikada bir reklam ve tıkanıyor.
Ben de telefondan izlemiştim ne reklam ne donma vardı fi de 😱 ama bilgisayarda hep dondu .ss22:00 da açıkla cnm oyumu şimdiden bak kopyala onu arama bir de
editörlüğünün şerefine konuyu coştur ayoll birşeyler yapkı elenmeni engelliyeyimNeyse editör oldum diye bu hafta kimsenin düşük oyuna kızmıyorum @mrt-06
@Tolstoyevski çok teşekkürler@Tolstoyevski oyları
14- Emre Altuğ
13-Kazim Koyuncu
12-Mehnet Erdem
11- Aşık Veysel
10- Gökçe
9- Zeki Müren
8- Emre Kaya
7- Betül Demir
6- Mirkelam
5-Rafet El Roman
4-Feridun Düzağaç
3-Gökhan Tepe
2- Ferhat Görçe
1-Murat Dalkılıç
ay ne isyan edecem ya
En düşük puan 10 zaten, bu kadar kolay kabullenmeyin @Çiğdem-Yok söylemişti rafetin 3 şarkısı dışında başka sevdiği şarkısı yokmuş 10 puan bu açıdan iyi aslında
Rafet için yüksek kullanmaz artık 2 şarkısı kaldı onun sevdiği şarkıEn düşük puan 10 zaten, bu kadar kolay kabullenmeyin @Çiğdem-
En düşük puan 10 zaten, bu kadar kolay kabullenmeyin @Çiğdem-
Takılıyorum ben de zaten ablacım Bakalım slow şarkıyla ne yapacaksın bu haftaeğlenmek amacım benim canı sağolsun ne diyim
Hoşgeldin cnm çok güzel şarkı
Takılıyorum ben de zaten ablacım Bakalım slow şarkıyla ne yapacaksın bu hafta