Yok söylemişti rafetin 3 şarkısı dışında başka sevdiği şarkısı yokmuş 10 puan bu açıdan iyi aslındaNiye teşekkür ediyorsunuz ki aksine isyan etmeniz gerekiyor![]()
Yok söylemişti rafetin 3 şarkısı dışında başka sevdiği şarkısı yokmuş 10 puan bu açıdan iyi aslındaNiye teşekkür ediyorsunuz ki aksine isyan etmeniz gerekiyor![]()
İyi o zaman sıkıntı YokBen de seninkini beğenmedim zaten ne kusuru![]()
Bende öyle düşünüyorum çok sıkıntılı.Telefondan izliim dedim batırmışlar 10 dakikada bir reklam ve tıkanıyor.
![]()
Ben de telefondan izlemiştim ne reklam ne donma vardı fi de 😱 ama bilgisayarda hep dondu .ss22:00 da açıkla cnm oyumu şimdiden bak kopyala onu arama bir de![]()
editörlüğünün şerefine konuyu coştur ayoll birşeyler yapkı elenmeni engelliyeyimNeyse editör oldum diye bu hafta kimsenin düşük oyuna kızmıyorum@mrt-06
@Tolstoyevski çok teşekkürler@Tolstoyevski oyları
14- Emre Altuğ
13-Kazim Koyuncu
12-Mehnet Erdem
11- Aşık Veysel
10- Gökçe
9- Zeki Müren
8- Emre Kaya
7- Betül Demir
6- Mirkelam
5-Rafet El Roman
4-Feridun Düzağaç
3-Gökhan Tepe
2- Ferhat Görçe
1-Murat Dalkılıç
ay ne isyan edecem ya
En düşük puan 10 zaten, bu kadar kolay kabullenmeyinYok söylemişti rafetin 3 şarkısı dışında başka sevdiği şarkısı yokmuş 10 puan bu açıdan iyi aslında![]()
Rafet için yüksek kullanmaz artık 2 şarkısı kaldı onun sevdiği şarkıEn düşük puan 10 zaten, bu kadar kolay kabullenmeyin@Çiğdem-
En düşük puan 10 zaten, bu kadar kolay kabullenmeyin@Çiğdem-
Takılıyorum ben de zaten ablacımeğlenmek amacım benim canı sağolsun ne diyim
Hoşgeldin cnm çok güzel şarkı
Takılıyorum ben de zaten ablacımBakalım slow şarkıyla ne yapacaksın bu hafta
![]()