phu tv de dizi izlenmiyor ben izlemeye çalıstım saniye başı donuyor ayoll ileri sarıyorsun kalıyor çok dandik bir siteÇok dönüyor yaa sinir oldum.s.z
phu tv de dizi izlenmiyor ben izlemeye çalıstım saniye başı donuyor ayoll ileri sarıyorsun kalıyor çok dandik bir siteÇok dönüyor yaa sinir oldum.s.z
phu tv de dizi izlenmiyor ben izlemeye çalıstım saniye başı donuyor ayoll ileri sarıyorsun kalıyor çok dandik bir site
listene ben eklemiştim bu şarkıyı hakkını helal et KURU KAFA @sokak sanatiBugün son haftam olabilir, o yüzden içimde kalmasın diye şunu yapacağım, vurmayın.
listene ben eklemiştim bu şarkıyı hakkını helal et KURU KAFA @sokak sanati
22:00 da açıkla cnm oyumu şimdiden bak kopyala onu arama bir deSon kaç dakika. Kav gece açıklıyorum @Çiğdem-
22:00 da açıkla cnm oyumu şimdiden bak kopyala onu arama bir de
şaşırtıcı sonuclar var aşşağıda yukarıdaMerakla bekliyoruz bakalım
Şaşırtıcı bulmazsam bozuşuruz amaşaşırtıcı sonuclar var aşşağıda yukarıda
Şaşırtıcı bulmazsam bozuşuruz ama
Ben kahvemi yudumlayacam gibime geliyor ama bakalım
Yani demek istediğim elenmem ama final puanı da alamam gibi ablacım, rahatça takip edecem gibime geliyorŞuna bakın hele nasılda kendinden emin kahvesini yudumlayacakmışş
Yani demek istediğim elenmem ama final puanı da alamam gibi ablacım, rahatça takip edecem gibime geliyor
Şaşırtıcı bulmazsam bozuşuruz ama
şaşırtısız haftamız olmuyorkı ayollŞaşırtıcı bulmazsam bozuşuruz ama
AÇIKLAYABİLİRSİN CNMKaçıncı sayfada. Bu hafta çok yoğun geçmedi aslında gündem odamız kolay bulurum.
phu tv de dizi izlenmiyor ben izlemeye çalıstım saniye başı donuyor ayoll ileri sarıyorsun kalıyor çok dandik bir site
Sizin netiniz yavaş 720p'den donmadan izleyebiliyorumBende öyle düşünüyorum çok sıkıntılı. Telefondan izliim dedim batırmışlar 10 dakikada bir reklam ve tıkanıyor.
Sizin netiniz yavaş 720p'den donmadan izleyebiliyorum