MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Benim en sevdiğim şarkısı. Rahat tam puan veririm. Bol şans ama hızlı gidiyorsun gibi geldi @Dosi ile plan yapsaydık.

Benim en sevdiğim şarkısı. Rahat tam puan veririm. Bol şans ama hızlı gidiyorsun gibi geldi @Dosi ile plan yapsaydık.
birkaç tercih daha bulunuyor biraz kararsız kaldım aslında ama şarkıyı değiştirme durumuda olabilir bakalım artık,bu arada sanırım @Dosi de bu hafta direniyorum şarkısını kullan diyordu

birkaç tercih daha bulunuyor biraz kararsız kaldım aslında ama şarkıyı değiştirme durumuda olabilir bakalım artık,bu arada sanırım @Dosi de bu hafta direniyorum şarkısını kullan diyordu

Şarkı muhteşem en sevdiğim şarkısı mehmetcim @Dosi de kullan demiş ama banada erken gibi geldi 😉

benim ses tonunu sevmediğim bir sanatçı ama şu sezonda strateji yapsan başarı elde edebilirdin ama yalancı şahidimi harcayarak bence aza indirdin final haftalarına kullanılabilciek bir şarkıydı seviyorum ile bana sen lazımsına da dokunma sakın yoksa havlu atarsın ayoll

yok onlara karışmıyorum bu arada ilk haftalarda iyi şarkılar tercih yaptım çünkü daha önceki sezonlarda bu yüzden çabuk koptum yarışmadan
önceki sezonda aynur bunun en iyi örneği aslında

Ben özelden gördüm iyi şarkıları var. Benve ihtimali var.

Ben özelden gördüm iyi şarkıları var. Benve ihtimali var.
yok onlara karışmıyorum bu arada ilk haftalarda iyi şarkılar tercih yaptım çünkü daha önceki sezonlarda bu yüzden çabuk koptum yarışmadan
önceki sezonda aynur bunun en iyi örneği aslında
VLLA benden iyi puan alacağı sadece 2 şarkı kaldı diğerlerinde birşey beklemesin ayoll başımı ağrıtıyor çok gıcık bir ses tonu var adamın yanık eşşek gibi affedersiniz

Şarkı muhteşem en sevdiğim şarkısı mehmetcim @Dosi de kullan demiş ama banada erken gibi geldi 😉
Foruma gündüz girmemek istiyorum ama beni zorla getirtiyorsunuz
Melek Haber verdide bakayim dedim.
Mehmet ben sana sonlara birak paylasmayi dedim demi?diger sarkilara göre secerdik hangisi harcanacak diye
sen sil mesajida aksam belki cokta konsantre olamasamda yarin masaya yatiririz Umut'unda dedigi gibi

VLLA benden iyi puan alacağı sadece 2 şarkı kaldı diğerlerinde birşey beklemesin ayoll başımı ağrıtıyor çok gıcık bir ses tonu var adamın yanık eşşek gibi affedersiniz
sus sen sunucusun, en dusuk ile en yuksek arasinda en fazla 3 puan koymalisin 😡 ve sen Hulya Avsar ile olan düetide begendin, simdi 2 tane deyip siyrilma isten 😡

Bende aynı fikirdeyim. Zaten ikimizi arkasına aldı bu iş oldu bilsin.

İyiki demişim bak getirdim seni foruma
Valla ben düşüncemi söyledim şarkı çok güzel biraz daha ilerde kullansa daha iyi olur gibi geldi bana @turkuazz daha iyi bilir

Çokta acımasız davranma sen yine de. Farklı isimler şampiyon olsun. Az adalet.
@ozmoturk 'un dediği gibi.
)

simdi bir suru bildirim var bakamayacam
aksama bakarim artik cok isim var suan

idare eder birşey alır tam puanlık 3 şarkısı var yalancı şahidim bana sen lazımsın birde seviyorum başka öyle abartılıcak şarkısı yok