recap: 2:05-3:05
bu hafta direniyorum şarkısı ile karşınızdayız tüm yarışmacılara başarılar
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @OzaN
@denizz19 @ozmoturk @EFE UYSAL @MasacRE- @MayısKralı @dreamy @Mr.At
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @cevaa @Maskeli Fedai @Dosi
@BesaleT @tolgab @Sherlock @FaJi @soo @berkann
birkaç tercih daha bulunuyor biraz kararsız kaldım aslında ama şarkıyı değiştirme durumuda olabilir bakalım artık,bu arada sanırım @Dosi de bu hafta direniyorum şarkısını kullan diyorduBenim en sevdiğim şarkısı. Rahat tam puan veririm. Bol şans ama hızlı gidiyorsun gibi geldi @Dosi ile plan yapsaydık.
Benim en sevdiğim şarkısı. Rahat tam puan veririm. Bol şans ama hızlı gidiyorsun gibi geldi @Dosi ile plan yapsaydık.
benim ses tonunu sevmediğim bir sanatçı ama şu sezonda strateji yapsan başarı elde edebilirdin ama yalancı şahidimi harcayarak bence aza indirdin final haftalarına kullanılabilciek bir şarkıydı seviyorum ile bana sen lazımsına da dokunma sakın yoksa havlu atarsın ayollbirkaç tercih daha bulunuyor biraz kararsız kaldım aslında ama şarkıyı değiştirme durumuda olabilir bakalım artık,bu arada sanırım @Dosi de bu hafta direniyorum şarkısını kullan diyordu
bilmiyorum bakalım artık şarkıyı değiştirme durumu da olabilir
bilmiyorum bakalım artık şarkıyı değiştirme durumu da olabilir
yok onlara karışmıyorum bu arada ilk haftalarda iyi şarkılar tercih yaptım çünkü daha önceki sezonlarda bu yüzden çabuk koptum yarışmadan önceki sezonda aynur bunun en iyi örneği aslındabenim ses tonunu sevmediğim bir sanatçı ama şu sezonda strateji yapsan başarı elde edebilirdin ama yalancı şahidimi harcayarak bence aza indirdin final haftalarına kullanılabilciek bir şarkıydı seviyorum ile bana sen lazımsına da dokunma sakın yoksa havlu atarsın ayoll
benim ses tonunu sevmediğim bir sanatçı ama şu sezonda strateji yapsan başarı elde edebilirdin ama yalancı şahidimi harcayarak bence aza indirdin final haftalarına kullanılabilciek bir şarkıydı seviyorum ile bana sen lazımsına da dokunma sakın yoksa havlu atarsın ayoll
Ben özelden gördüm iyi şarkıları var. Benve ihtimali var.
VLLA benden iyi puan alacağı sadece 2 şarkı kaldı diğerlerinde birşey beklemesin ayoll başımı ağrıtıyor çok gıcık bir ses tonu var adamın yanık eşşek gibi affedersinizyok onlara karışmıyorum bu arada ilk haftalarda iyi şarkılar tercih yaptım çünkü daha önceki sezonlarda bu yüzden çabuk koptum yarışmadan önceki sezonda aynur bunun en iyi örneği aslında
Benim en sevdiğim şarkısı. Rahat tam puan veririm. Bol şans ama hızlı gidiyorsun gibi geldi @Dosi ile plan yapsaydık.
birkaç tercih daha bulunuyor biraz kararsız kaldım aslında ama şarkıyı değiştirme durumuda olabilir bakalım artık,bu arada sanırım @Dosi de bu hafta direniyorum şarkısını kullan diyordu
Foruma gündüz girmemek istiyorum ama beni zorla getirtiyorsunuz Melek Haber verdide bakayim dedim.Şarkı muhteşem en sevdiğim şarkısı mehmetcim @Dosi de kullan demiş ama banada erken gibi geldi 😉
sus sen sunucusun, en dusuk ile en yuksek arasinda en fazla 3 puan koymalisin 😡 ve sen Hulya Avsar ile olan düetide begendin, simdi 2 tane deyip siyrilma isten 😡VLLA benden iyi puan alacağı sadece 2 şarkı kaldı diğerlerinde birşey beklemesin ayoll başımı ağrıtıyor çok gıcık bir ses tonu var adamın yanık eşşek gibi affedersiniz
Foruma gündüz girmemek istiyorum ama beni zorla getirtiyorsunuz Melek Haber verdide bakayim dedim.
Mehmet ben sana sonlara birak paylasmayi dedim demi?diger sarkilara göre secerdik hangisi harcanacak diye sen sil mesajida aksam belki cokta konsantre olamasamda yarin masaya yatiririz Umut'unda dedigi gibi
Foruma gündüz girmemek istiyorum ama beni zorla getirtiyorsunuz Melek Haber verdide bakayim dedim.
Mehmet ben sana sonlara birak paylasmayi dedim demi?diger sarkilara göre secerdik hangisi harcanacak diye sen sil mesajida aksam belki cokta konsantre olamasamda yarin masaya yatiririz Umut'unda dedigi gibi
VLLA benden iyi puan alacağı sadece 2 şarkı kaldı diğerlerinde birşey beklemesin ayoll başımı ağrıtıyor çok gıcık bir ses tonu var adamın yanık eşşek gibi affedersiniz
idare eder birşey alır tam puanlık 3 şarkısı var yalancı şahidim bana sen lazımsın birde seviyorum başka öyle abartılıcak şarkısı yokForuma gündüz girmemek istiyorum ama beni zorla getirtiyorsunuz Melek Haber verdide bakayim dedim.
sus sen sunucusun, en dusuk ile en yuksek arasinda en fazla 3 puan koymalisin 😡 ve sen Hulya Avsar ile olan düetide begendin, simdi 2 tane deyip siyrilma isten 😡
Bu hafta taş devrinden çıkacağım bakalım ne olacak