MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Sonuçları

@MEnes çok teşekkürler harika puan

Hanginiz hangi sanatçısınız hala tam bilmediğim için toplu cevap vereyim. Rica ederim benim kaliteli oylarımdan nasibini aldınız hepiniz işte.

@MEnes ciddi mi bu oylar 😱

Neyse şoku atlattığıma göre teşekkür edeyim, çok teşekkürler kardeşim süpersin
Senin tepkini özellikle bekliyordum ve tahmin ettiğim gibi bir tepki aldım.
Bizde hak edene hak ettiği puanın verildiğini anlamışsındır artık.
Bu şarkı baya iyiydi beni geçmişe gönderdi anılarım depreşti.

Senden bir müzik yarışmasında şu puanı aldım ya, ölsem de gam yemem artık

Tahmin ettim senin zevkine hitap edebileceğini, hareketlilerde yine düşürürsün kesin

Senden bir müzik yarışmasında şu puanı aldım ya, ölsem de gam yemem artık

Tahmin ettim senin zevkine hitap edebileceğini, hareketlilerde yine düşürürsün kesin
Evet ona ben de çok şaşırdım doğrusu bir daha böyle bir puan görebilecek miyiz acaba??

Aslında bende hareketli veya slow fark etmiyor. Ney hoş gelirse kulağıma onu severim ve dinlerim. Yani nasıl bir tanımlama yapacağım bilmiyorum ama çok değişik bir anlayış olduğu kesin.

Vay bee zirvede bırakmak diye buna derim ben, adam 293 puan ile yarışma hayatına son noktayı koydu

İşte ileri görüşlülüğum ve ben. 1 saat önce bunu açıklamıştm.

Vay bee zirvede bırakmak diye buna derim ben, adam 293 puan ile yarışma hayatına son noktayı koydu
Valla helal olsun, 2 müthiş şarkısını kullanıp bilinçli bir şekilde bunu yapıp ben gidiyorum diyip tam bir sıvacı edayısla gitti.
@Billy Kane seni bu nevi şahsına münhasır hareketinden dolayı takdir ediyorum kardeşim.

Geçen hafta 6.olmuştum bu hafta 5.olmuşum ama ufak bir farkla final puanını kaçırmışım sıkıntı yok. Adım adım gittiğim için şarkıları da o yönde seçiyorum zaten.

@FaJi üzdün

Bu ne demek oluyor? Yorumlarım nerede benim?

aynı davranısı sıvacı artkdsın masacre yapamıyor ayoll