MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

son güne kadar bekleyecem. sona koyacağım 3 kişi bana göre eşit durumda. @mrt-06 gibi olmazsa kura çekebilirim
Kura nedir ya ufak farklar illa ki olur bir şekilde sırala işte kuraya hiç güvenmiyorum ben

Kişiler yerine şarkılara oy kullan diye bana kırılmamış mıydın
Kaldı ki ben de her zaman şarkılara bakarım, tabi bana yüksek verenlere düşük vermek mahçup etse de, sırf yüksek verdi diye yüksek ya da düşük verdi diye düşük vermenin yaratacağı etik dışı vicdani yıprantının ruhta bırakacağı derin etkilere yeğlerim

Şuana kadar en rahat sen yarısıyorsun ama her haftada sen korkuyorsun @Tolstoyevski

@EFE UYSAL kimin oyu tersti acaba yaa @Harunnn60 da o şekilde elenmişti

Şu sonuçlara bakarsak arkama yaslanıp çayımı yudumlamam gerekir ama insan yine de tetikte oluyor her ihtimale karşı, en kötü ihtimalle elenirim en fazla gerçi

https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-3-sezon-2-hafta-sonuçları.261374/

Benim albümüm 2. haftasıyla Music survivor 12. haftasını bir tutma sen
burası survivor burada koşullar çok daha zorlu
@Çiğdem-

Benim albümüm 2. haftasıyla Music survivor 12. haftasını bir tutma
Burası survivor burada koşullar çok daha zorlu
@Çiğdem-
aa tabi benim albümümde ms ye oranla 1 tık düşük şarkılar kullanılıyordu ama bu yıl ms de dengeli hafif gidiyor erkin korayında biraz at koşturmasına sebep oldu bu durum
@Bully @mrt-06

Sen gıcık kaptırdın beni Ağaçkakana sonra olan sana oluyor
Bana yine gıcık ol ama bana değil şarkıya puan ver
Bak @sokak sanati da bana gıcık ama geçen hafta tam puanı benim şarkıya verip en yakınındakine 2 puan eksik vermiş. Şarkının hakkını vermiş yani, sen ne yapmışsın her zamanki gibi 1 puan vermişsin

Sen gıcık kaptırdın beni Ağaçkakana sonra olan sana oluyor
efeden 2 puan görsen öğte basına koy ayoll 1 verdi

aa tabi benim albümümde ms ye oranla 1 tık düşük şarkılar kullanılıyordu ama bu yıl ms de dengeli hafif gidiyor erkin korayında biraz at koşturmasına sebep oldu bu durum
@Bully @mrt-06

At koşturmak değil, stratejik gitmek denir ona
Her hafta 1 seviye üste çıkacak şekilde ayarladım şarkıları, ama en zoru ilk 5-6 haftaydı ilk hafta hariç. O ilk 5-6 hafta ortalama ve altında E.K şarkıları yerine bunları kullansaydım çeyrek finali görmem bile mümkün olmazdı, o yüzden o haftalarda aldığım görüş ve tavsiyeler oldukça etkili oldu. Onlara özel olarak teşekkürümü elendiğimde ya da imkansıza yakın ama balkon konuşması yaparken edeceğim.