MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi : 18 Mayıs Perşembe 21:00

Çok önemli bir haftadayız 6 yarışmacıdan 1 kişi buraya kadar gelmişken 1 adımı atamadan çeyrek finale kalamadan elenme üzüntüsünü yaşayacak

Kalan beşli ise MS de Çeyrek Final derecesini almış olacakki 2015 teki sezonlarda bile hala çeyreğe kalan o başarılarla övünür MS de derece almakta çok önemli birşeydir

Oylama başladı jurilerimize kolay gelsin yarışmacılarımıza başarılar

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T.

Bu şarkıyı 5.haftaydı sanırım kullanmak istediğimde yarışmacılardan da jürilerden de çoğu kişi bu şarkıyı öbür haftalara bırak diyordu o açıdan bakıldığında da çoğu kişi beğenir sanırım şarkıyı bakalım artık

Kesinlikle başarılı olduk o kritik haftaları atlattıktan sonra bu haftaya kadar yarışmada kalmak iyi,ayrıca bu haftaki şarkıda oldukça iyi bakalım artık
bana sen lazımsın , seviyorum ve yalancı şahitim çok önemli eserler

ama zayıf şarkıcı kalmadı feridunun şarkısıda çok iyi herkes gidebilir mirkelam kalsaydı onun eleneceği kesindi oyüzden iyiki rafet geçmiş beni yarışmanın heyecanı ilgilendirir sonucta dişi acun olarak ve tabikide paracıklar
@Tolstoyevski

Hiç ikili eleme olmuyor çok şanslılar

eger oy kullanirsam son 3lümden biri gider kesin
heyecanlandim

yok artik bunudami erken harcaycaktin

Bu arada düşüncelerime önem verdiğin için teşekkurler. Son haftalarda artık müdahele ettim biraz ama sonucu iyi oldu
Yusuf Guneyle rahat geçti gecen haftada rahatti aslinda ama -15 e rağmen elenmedin. Haftaya o içimizde kalan şarkıyı kullanmak iyi olacak. tüm hedef o

bu arada listem olustu bile. Recaplardan dolayi birisinin 1 puanini kirarim eger oylama yaparsam
son 3 lüme atilan şarkilar hemen hemen ayni eşitlikte :S

5.haftada bu şarkıyı kullanıyordum sonraki haftalarda da iyi şarkıları kullanacaktım.Bana kalsaydı tümünü ilk haftalarda sıralıyordum

Ahhh diyorsunkı içinden emre kaya varken feridunun burda ne işi var
@MasacRE-
@EFE UYSAL dinlemedi beni. Elenirsin demiştim. Yarismada kime kötü gidersin dediysem öyle oldu. Elenenleride hep doğru tahmin ettim.
Emre Kayayı nekadarda beğenmistim. zirvelerimde olacakti hep

5.haftada bu şarkıyı kullanıyordum sonraki haftalarda da iyi şarkıları kullanacaktım.Bana kalsaydı tümünü ilk haftalarda sıralıyordum
Iyiki kariştim sana. Rafet'imi mahfedecektin

@EFE UYSAL dinlemedi beni. Elenirsin demiştim. Yarismada kime kötü gidersin dediysem öyle oldu. Elenenleride hep doğru tahmin ettim.
Emre Kayayı nekadarda beğenmistim. zirvelerimde olacakti hep
Elenme sebebim talihsizlik normalde elenmemiştim bir jürinin oyları tersmiş yanlışlık olmuş öyle güme gittim

Hem tam sürümlerini hem de recapları dinleyip oyları kullandım. Yarışmacı olduğum için yorum yapamıyorum ama zorlu bir hafta oldu.
Bu hafta kime 1 verecem diye şaşkınım oyüzden oy kullanmayi istemiyorum.
hazir sende bana alinmayacakken sanami versem 1 puan ne

@Bully ve @MasacRE- düşük puanlarıma alışkinlar, onlardan trip yemem herhalde

@mrt-06 ve @denizz19 tadmadilar, belki Atacan birşey demezde Deniz'in asık suratından korkuyorum

O zaman al sana gözlük