MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi : 18 Mayıs Perşembe 21:00

Çok önemli bir haftadayız 6 yarışmacıdan 1 kişi buraya kadar gelmişken 1 adımı atamadan çeyrek finale kalamadan elenme üzüntüsünü yaşayacak :(

Kalan beşli ise MS de Çeyrek Final derecesini almış olacakki 2015 teki sezonlarda bile hala çeyreğe kalan o başarılarla övünür MS de derece almakta çok önemli birşeydir :bhr:

Oylama başladı jurilerimize kolay gelsin yarışmacılarımıza başarılar :Z

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T.

Rafet'in en sevdiğim şarkısıdır. @Çiğdem- in bir anket etkinligi vardiya orda baya iyi oy aldi oyüzden başarili gider. Birincide olurdu ama benim hamlemle @MasacRE- nin begendigi bir grup vardi incelik yapip onun birinci olmasini sağlamıştım :D
Bu hafta suana kadarki en merak ettigim hafta.
Bu şarkıyı 5.haftaydı sanırım kullanmak istediğimde yarışmacılardan da jürilerden de çoğu kişi bu şarkıyı öbür haftalara bırak diyordu o açıdan bakıldığında da çoğu kişi beğenir sanırım şarkıyı bakalım artık:)

Rafet'in en sevdiğim şarkısıdır. @Çiğdem- in bir anket etkinligi vardiya orda baya iyi oy aldi oyüzden başarili gider. Birincide olurdu ama benim hamlemle @MasacRE- nin begendigi bir grup vardi incelik yapip onun birinci olmasini sağlamıştım :D
Bu hafta suana kadarki en merak ettigim hafta.
Kesinlikle başarılı olduk o kritik haftaları atlattıktan sonra bu haftaya kadar yarışmada kalmak iyi,ayrıca bu haftaki şarkıda oldukça iyi bakalım artık:)
bana sen lazımsın , seviyorum ve yalancı şahitim çok önemli eserler :bhr:

ama zayıf şarkıcı kalmadı feridunun şarkısıda çok iyi herkes gidebilir mirkelam kalsaydı onun eleneceği kesindi oyüzden iyiki rafet geçmiş beni yarışmanın heyecanı ilgilendirir sonucta dişi acun olarak ve tabikide paracıklar :Z:Z:Z @Tolstoyevski

Son Oy Gönderme Tarihi : 18 Mayıs Perşembe 21:00

Çok önemli bir haftadayız 6 yarışmacıdan 1 kişi buraya kadar gelmişken 1 adımı atamadan çeyrek finale kalamadan elenme üzüntüsünü yaşayacak :(

Kalan beşli ise MS de Çeyrek Final derecesini almış olacakki 2015 teki sezonlarda bile hala çeyreğe kalan o başarılarla övünür MS de derece almakta çok önemli birşeydir :bhr:

Oylama başladı jurilerimize kolay gelsin yarışmacılarımıza başarılar :Z

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T.
Hiç ikili eleme olmuyor çok şanslılar :A:A

ben videoyu atarım cnm istersen kullanırsın :A

bence herkes gidebilir yaaa feridunda baya şarkısı iyi çıktı rafette iyi herşey olur bu hafta ayoll çeyrek finalde zaten fırtınanın büyüğü kopucak ama o bileti almakta çnemlidir ms de sonucta :A :A :A
eger oy kullanirsam son 3lümden biri gider kesin :) heyecanlandim :F
Bu şarkıyı 5.haftaydı sanırım kullanmak istediğimde yarışmacılardan da jürilerden de çoğu kişi bu şarkıyı öbür haftalara bırak diyordu o açıdan bakıldığında da çoğu kişi beğenir sanırım şarkıyı bakalım artık:)
yok artik bunudami erken harcaycaktin :F
Bu arada düşüncelerime önem verdiğin için teşekkurler. Son haftalarda artık müdahele ettim biraz ama sonucu iyi oldu :) Yusuf Guneyle rahat geçti gecen haftada rahatti aslinda ama -15 e rağmen elenmedin. Haftaya o içimizde kalan şarkıyı kullanmak iyi olacak. tüm hedef o :Z
bu arada listem olustu bile. Recaplardan dolayi birisinin 1 puanini kirarim eger oylama yaparsam :) son 3 lüme atilan şarkilar hemen hemen ayni eşitlikte :S

eger oy kullanirsam son 3lümden biri gider kesin :) heyecanlandim :F

yok artik bunudami erken harcaycaktin :F
Bu arada düşüncelerime önem verdiğin için teşekkurler. Son haftalarda artık müdahele ettim biraz ama sonucu iyi oldu :) Yusuf Guneyle rahat geçti gecen haftada rahatti aslinda ama -15 e rağmen elenmedin. Haftaya o içimizde kalan şarkıyı kullanmak iyi olacak. tüm hedef o :Z
bu arada listem olustu bile. Recaplardan dolayi birisinin 1 puanini kirarim eger oylama yaparsam :) son 3 lüme atilan şarkilar hemen hemen ayni eşitlikte :S
5.haftada bu şarkıyı kullanıyordum sonraki haftalarda da iyi şarkıları kullanacaktım.Bana kalsaydı tümünü ilk haftalarda sıralıyordum:D

Ahhh diyorsunkı içinden emre kaya varken feridunun burda ne işi var :A :A :A @MasacRE-
@EFE UYSAL dinlemedi beni. Elenirsin demiştim. Yarismada kime kötü gidersin dediysem öyle oldu. Elenenleride hep doğru tahmin ettim.
Emre Kayayı nekadarda beğenmistim. zirvelerimde olacakti hep :(

5.haftada bu şarkıyı kullanıyordum sonraki haftalarda da iyi şarkıları kullanacaktım.Bana kalsaydı tümünü ilk haftalarda sıralıyordum:D
Iyiki kariştim sana. Rafet'imi mahfedecektin :A

@EFE UYSAL dinlemedi beni. Elenirsin demiştim. Yarismada kime kötü gidersin dediysem öyle oldu. Elenenleride hep doğru tahmin ettim.
Emre Kayayı nekadarda beğenmistim. zirvelerimde olacakti hep :(
Elenme sebebim talihsizlik normalde elenmemiştim bir jürinin oyları tersmiş yanlışlık olmuş öyle güme gittim :A

Hem tam sürümlerini hem de recapları dinleyip oyları kullandım. Yarışmacı olduğum için yorum yapamıyorum ama zorlu bir hafta oldu.
Bu hafta kime 1 verecem diye şaşkınım oyüzden oy kullanmayi istemiyorum.
hazir sende bana alinmayacakken sanami versem 1 puan ne :F
@Bully ve @MasacRE- düşük puanlarıma alışkinlar, onlardan trip yemem herhalde :)
@mrt-06 ve @denizz19 tadmadilar, belki Atacan birşey demezde Deniz'in asık suratından korkuyorum :F

Bu hafta kime 1 verecem diye şaşkınım oyüzden oy kullanmayi istemiyorum.
hazir sende bana alinmayacakken sanami versem 1 puan ne :F
@Bully ve @MasacRE- düşük puanlarıma alışkinlar, onlardan trip yemem herhalde :)
@mrt-06 ve @denizz19 tadmadilar, belki Atacan birşey demezde Deniz'in asık suratından korkuyorum :F
O zaman al sana gözlük :T: