ms yokluğunda @mrt-06 yine sahneye çıkar 2.sezonu olur herhalde cnmEkstra bi müzik yarışması falan da olursa müko olur.
ms yokluğunda @mrt-06 yine sahneye çıkar 2.sezonu olur herhalde cnmEkstra bi müzik yarışması falan da olursa müko olur.
Oylarimi yolladim
@MasacRE- sarkini ilkkez duydum bugün.
@Tolstoyevski seninkinin ismini duymustum ama içeriği tanidik gelsede cok bildigim bir sarki değil.
@Bully seninkini tam animsayamadim ama sanki duymusluğum var :S
@turkuazz seninkide yakin zamanlarda ilkkez duymustum
Digerleri ezbere bildiğim şarkılar
ismi lazim degil bazilari gibi berbat demiyorsun yani1-2 versen de canın sağolsun senden önemli mi.
Nasılsa eğer olur da bu haftayı atlatırsak kalan şarkıların hepsini seviyorsun, gerçi diğer şarkıcıların da öyle olacak ama olsun haftaya şimdi adını vermeyeyim, sevdiğini düşündüğüm bir şehir efsanesiyle geleceğim.
İlk kez duydun ve ... ? Bu cümlenin devamı olması lazımOylarimi yolladim
@MasacRE- sarkini ilkkez duydum bugün.
@Tolstoyevski seninkinin ismini duymustum ama içeriği tanidik gelsede cok bildigim bir sarki değil.
@Bully seninkini tam animsayamadim ama sanki duymusluğum var :S
@turkuazz seninkide yakin zamanlarda ilkkez duymustum
Digerleri ezbere bildiğim şarkılar
@Çiğdem- oyumu etkilemeye çalışıyorlar şunun kafasına bir oklava indiriver
öyle isteğe bağlı puan veremiyorum recebe bir bakıcam güzel bir kurcalıycam sonra o günkü hava durumumuma göre hoşuma giderse iki üç bişeyler veririz
havadurumu demişken bazen hüzünleniyorum böyle geceleri bazende enerji yüklü hissediyorum kendimihüzünlendiğim zamanlar melankolik şarkılara yüksek veriyorum genelde ama enerjik olduğım dönemler tam tersi bir seçim yapıyorum
@MasacRE- çocuğu taciz etmeYok senden yine standardını bozmadan güzel bir puan bekliyorumZeki amca ile Erkin babanın üstüne çıkarmazsın muhtemelen ama en azından onların arkasından vereceğin bir 5 puan iş görecektir
Söz değil ayoll muhtemelen Haziran sonu dedim ama Temmuz'a kalır çünkü bayram.Haziran sonunda başlayacak diye söz vermişti😱
devami ya beğenmedim ya idare eder yada çok güzelİlk kez duydun ve ... ? Bu cümlenin devamı olması lazım
kız kimdi ya dilimin ucundada ismi bir türlü çıkış yapamıyorrecap: 0:15-1:45
bu hafta duygusal bir şarkı olan Yanımda Kal ile karşınızdayıztüm yarışmacılara başarılar
@mrt-06 @Bully @Tolstoyevski @OzaN @Çiğdem- @denizz19 @MasacRE-
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @ozmoturk @Maskeli Fedai @Dosi
@Sherlock @FaJi @berkann @EFE UYSAL @dreamy @Doğu @mesmeso61
@Billy Kane @tolgab @vadikızı @Yiğitt
Sarpçı kardeşime laf yok, bu hafta alacak hayırlısıyla final puanınıHhahah aa dizilerde kötü adam olurda her bölüm seyirci geber diye beddua eder ama gebermez @masacre de öyle vlla@Bully @EFE UYSAL
oyuncu Eda Özerkan Adanılada da oynadıkız kimdi ya dilimin ucundada ismi bir türlü çıkış yapamıyor
sense8 varsa işin içinde bir daha alıcı gözle inceleyeyim şarkıyıSense8'de çalıyor. Kalitesi oradan geliyor.
Güzel şarkı. Umarım iyi recap seçersin.
aynen adanalıda vardı ama ben bir kaç dizide izlemiştimoyuncu Eda Erkan Adanılada da oynadı
birçok dizide oynadı aslında ama aklımda değil o diziler Adanalıda oynadığını biliyorumsense8 varsa işin içinde bir daha alıcı gözle inceleyeyim şarkıyı
aynen adanalıda vardı ama ben bir kaç dizide izlemiştimbende diyorum kız niye bu kadar tanıdık
Aşki Memnuda Behlülün nişanlısısense8 varsa işin içinde bir daha alıcı gözle inceleyeyim şarkıyı
aynen adanalıda vardı ama ben bir kaç dizide izlemiştimbende diyorum kız niye bu kadar tanıdık
aşk-ı memnu da elifbirçok dizide oynadı aslında ama aklımda değil o diziler Adanalıda oynadığını biliyorum
lafı ağzımdan aldınAşki Memnuda Behlülün nişanlısı
ha tamam Eliftiaşk-ı memnu da elif
lafı ağzımdan aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?