MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Oylarimi yolladim :)
@MasacRE- sarkini ilkkez duydum bugün.
@Tolstoyevski seninkinin ismini duymustum ama içeriği tanidik gelsede cok bildigim bir sarki değil.
@Bully seninkini tam animsayamadim ama sanki duymusluğum var :S
@turkuazz seninkide yakin zamanlarda ilkkez duymustum :)
Digerleri ezbere bildiğim şarkılar :D

@Tolstoyevski seninkinin ismini duymustum ama içeriği tanidik gelsede cok bildigim bir sarki değil.

1-2 versen de canın sağolsun senden önemli mi. :D

Nasılsa eğer olur da bu haftayı atlatırsak kalan şarkıların hepsini seviyorsun, gerçi diğer şarkıcıların da öyle olacak ama olsun haftaya şimdi adını vermeyeyim, sevdiğini düşündüğüm bir şehir efsanesiyle geleceğim. :)

1-2 versen de canın sağolsun senden önemli mi. :D

Nasılsa eğer olur da bu haftayı atlatırsak kalan şarkıların hepsini seviyorsun, gerçi diğer şarkıcıların da öyle olacak ama olsun haftaya şimdi adını vermeyeyim, sevdiğini düşündüğüm bir şehir efsanesiyle geleceğim. :)
ismi lazim degil bazilari gibi berbat demiyorsun yani :D 1-2 daha önce o puanimi alan birileri :)
Benim favori görduklerimin hiç biri elenmedi zorlaniyorum artik :A

İlk kez duydun ve ... ? Bu cümlenin devamı olması lazım :A

@Çiğdem- oyumu etkilemeye çalışıyorlar şunun kafasına bir oklava indiriver :)
öyle isteğe bağlı puan veremiyorum recebe bir bakıcam güzel bir kurcalıycam sonra o günkü hava durumumuma göre hoşuma giderse iki üç bişeyler veririz :)
havadurumu demişken bazen hüzünleniyorum böyle geceleri bazende enerji yüklü hissediyorum kendimi :) hüzünlendiğim zamanlar melankolik şarkılara yüksek veriyorum genelde ama enerjik olduğım dönemler tam tersi bir seçim yapıyorum :)
Yok senden yine standardını bozmadan güzel bir puan bekliyorum :A Zeki amca ile Erkin babanın üstüne çıkarmazsın muhtemelen ama en azından onların arkasından vereceğin bir 5 puan iş görecektir :A
@MasacRE- çocuğu taciz etme :kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

kız kimdi ya dilimin ucundada ismi bir türlü çıkış yapamıyor :)