MusicSurvivor 6.Sezon 11.Hafta / Oylama Başladı

Recapta dinlerken 2 sarkinin siralamasini degistirmeye karar verdim.
@Çiğdem- cevap alamadim soruma :S bildirimlerimide es geciyorsun dünden beri :ppp:

İlk kez kalite elenmedi. Haklısın ortağım.:A

Gönül Salıncağı olayını unutmadım :A Bu hafta da efsane şarkıyla gelmeme rağmen şaşırttın, yine de verdiğin maddi desteklerden ötürü teşekkür ederiz istisnalar kaideyi bozmaz :A

Recapta dinlerken 2 sarkinin siralamasini degistirmeye karar verdim.
@Çiğdem- cevap alamadim soruma :S bildirimlerimide es geciyorsun dünden beri :ppp:
ne sordunkı cnm bu konuda geçmiş sayfalara bakmadım destere falanda etiket etmiş ama racap ile iliglendim onlarada bakmadım ne demiş diye :A

Oylarim hazir benim . bekleteyimmi yoksa nezaman yollarsam yollayayim son ikidemi aciklarsin ? :A
Ben bir ara @mrt-06 Yilmazla yarisacak sanmistim heyecanlandirmistin beni pis şaşırtmanla 😡
son 2 açıklarım sen oyunu yolla cnm bekletmene gerek yok :A

yılmaz ile benim albümümde @EFE UYSAL katılmıştı ama yoğunluktan çekilmişti :A

@Yiğitt e çaktırmadan reklam yapıyoruz 7.sezon olursa onunla katılıcak bunlar reklam çalısmaları :A :A :A

son 2 açıklarım sen oyunu yolla cnm bekletmene gerek yok :A

yılmaz ile benim albümümde @EFE UYSAL katılmıştı ama yoğunluktan çekilmişti :A

@Yiğitt e çaktırmadan reklam yapıyoruz 7.sezon olursa onunla katılıcak bunlar reklam çalısmaları :A :A :A
7. sezona kim öle kim kala yav. :T:

Biraz hızlı bitirseydin de Temmuz başında yeni sezonu başlatsaydık. :T:

7. sezona kim öle kim kala yav. :T:

Biraz hızlı bitirseydin de Temmuz başında yeni sezonu başlatsaydık. :T:
@mrt-06 da şarkı yarışması yaptı o şarkı benim diye belirli şarkıcın yok konsepler her hafta değişiyor ms yokluğunda forumu şenlendirmişti yine sahneye çıkar cnm :A :A :A

Bu arada şarkı sayısı azaldıkça niye son oy gönderme süresi azalmıyor anlamadık :A 17 şarkı varken de 2.5 gündü, 7 şarkı varken de, haftaya da böyle olacak. Cumartesi akşamına rahat yetişebilirdi aslında, Pazar 21 ne. :(
En çok oy alan yarışmayız nerdeyse 30 kişiden oy bekliyoruz 25 barajıda her hafta sağlanıyor öyle hemen oylar hazırda beklese tamamda millet hemen öyle yollamıyor çoğuda son günde geliyor oyların :A tüm etikette olanların hepside oy veren kişiler şarkı göndermeyi düşürdük ama oy süresii düşüremiyoruz forumun aktifliği zaten ölmüş durumda :A :A :A

Kısa sürede açacağım, bomba gibi dönüyoruz. :A

Reklam var. :T:
Survivor. :A Ne konusu diyor safoz. :A

Zuhal'de olaylar fena çabuk aç. :A
survivor yakındamı baslıyor temmuzun son haftasında yokum ağustosa kadar fındığa gidiyoruz malum oyüzden survivoru ozamana kadar bitirsek iyi olur evet :A

En çok oy alan yarışmayız nerdeyse 30 kişiden oy bekliyoruz 25 barajıda her hafta sağlanıyor öyle hemen oylar hazırda beklese tamamda millet hemen öyle yollamıyor çoğuda son günde geliyor oyların :A tüm etikette olanların hepside oy veren kişiler şarkı göndermeyi düşürdük ama oy süresii düşüremiyoruz forumun aktifliği zaten ölmüş durumda :A :A :A

survivor yakındamı baslıyor temmuzun son haftasında yokum ağustosa kadar fındığa gidiyoruz malum oyüzden survivoru ozamana kadar bitirsek iyi olur evet :A
Ağustos'ta ben de tatil düşünüyorum, o zamana kadar bitiririm herhalde. :D Temmuz boyunca Ankaradayım, hallederiz yani. :A

Başlatacam yakında, sakin olun. :Z

Ağustos'ta ben de tatil düşünüyorum, o zamana kadar bitiririm herhalde. :D Temmuz boyunca Ankaradayım, hallederiz yani. :A

Başlatacam yakında, sakin olun. :Z
hhahah aa iyi işte yarışma yarışma diyordun kendin baslat :A survivorları ele geçirdik acun avucuğunu yalasın :A :A :A