Erkin Koray'ın hala elenmemiş olmasını ağzım açık, hayretler içerisinde izliyorum...
İlk kez kalite elenmedi. Haklısın ortağım.
ne sordunkı cnm bu konuda geçmiş sayfalara bakmadım destere falanda etiket etmiş ama racap ile iliglendim onlarada bakmadım ne demiş diyeRecapta dinlerken 2 sarkinin siralamasini degistirmeye karar verdim.
@Çiğdem- cevap alamadim soruma :S bildirimlerimide es geciyorsun dünden beri
Oylarim hazir benim . bekleteyimmi yoksa nezaman yollarsam yollayayim son ikidemi aciklarsin ?ne sordunkı cnm bu konuda geçmiş sayfalara bakmadım destere falanda etiket etmiş ama racap ile iliglendim onlarada bakmadım ne demiş diye
Oylarim hazir benim . bekleteyimmi yoksa nezaman yollarsam yollayayim son ikidemi aciklarsin ?
son 2 açıklarım sen oyunu yolla cnm bekletmene gerek yokBen bir ara @mrt-06 Yilmazla yarisacak sanmistim heyecanlandirmistin beni pis şaşırtmanla 😡
7. sezona kim öle kim kala yav.son 2 açıklarım sen oyunu yolla cnm bekletmene gerek yok
yılmaz ile benim albümümde @EFE UYSAL katılmıştı ama yoğunluktan çekilmişti
@Yiğitt e çaktırmadan reklam yapıyoruz 7.sezon olursa onunla katılıcak bunlar reklam çalısmaları
@mrt-06 da şarkı yarışması yaptı o şarkı benim diye belirli şarkıcın yok konsepler her hafta değişiyor ms yokluğunda forumu şenlendirmişti yine sahneye çıkar cnm7. sezona kim öle kim kala yav.
Biraz hızlı bitirseydin de Temmuz başında yeni sezonu başlatsaydık.
Birileri yapsın işte ne yapıyorsa, beni sinirlendirmeyin.@mrt-06 da şarkı yarışması yaptı o şarkı benim diye belirli şarkıcın yok konsepler her hafta değişiyor ms yokluğunda forumu şenlendirmişti yine sahneye çıkar cnm
hhaha 28 mayısta biticek ms sonrasına bakarız işte yılmaz morgül sinirlenmez sevgi dağıtırBirileri yapsın işte ne yapıyorsa, beni sinirlendirmeyin.
Survivor. Ne konusu diyor safoz.Ne konusu laaaa?
Kısa sürede açacağım, bomba gibi dönüyoruz.Survivor. Ne konusu diyor safoz.
Zuhal'de olaylar fena çabuk aç.
En çok oy alan yarışmayız nerdeyse 30 kişiden oy bekliyoruz 25 barajıda her hafta sağlanıyor öyle hemen oylar hazırda beklese tamamda millet hemen öyle yollamıyor çoğuda son günde geliyor oyların tüm etikette olanların hepside oy veren kişiler şarkı göndermeyi düşürdük ama oy süresii düşüremiyoruz forumun aktifliği zaten ölmüş durumdaBu arada şarkı sayısı azaldıkça niye son oy gönderme süresi azalmıyor anlamadık 17 şarkı varken de 2.5 gündü, 7 şarkı varken de, haftaya da böyle olacak. Cumartesi akşamına rahat yetişebilirdi aslında, Pazar 21 ne.
Kısa sürede açacağım, bomba gibi dönüyoruz.
Reklam var.
survivor yakındamı baslıyor temmuzun son haftasında yokum ağustosa kadar fındığa gidiyoruz malum oyüzden survivoru ozamana kadar bitirsek iyi olur evetSurvivor. Ne konusu diyor safoz.
Zuhal'de olaylar fena çabuk aç.
Ağustos'ta ben de tatil düşünüyorum, o zamana kadar bitiririm herhalde. Temmuz boyunca Ankaradayım, hallederiz yani.En çok oy alan yarışmayız nerdeyse 30 kişiden oy bekliyoruz 25 barajıda her hafta sağlanıyor öyle hemen oylar hazırda beklese tamamda millet hemen öyle yollamıyor çoğuda son günde geliyor oyların tüm etikette olanların hepside oy veren kişiler şarkı göndermeyi düşürdük ama oy süresii düşüremiyoruz forumun aktifliği zaten ölmüş durumda
survivor yakındamı baslıyor temmuzun son haftasında yokum ağustosa kadar fındığa gidiyoruz malum oyüzden survivoru ozamana kadar bitirsek iyi olur evet
hhahah aa iyi işte yarışma yarışma diyordun kendin baslat survivorları ele geçirdik acun avucuğunu yalasınAğustos'ta ben de tatil düşünüyorum, o zamana kadar bitiririm herhalde. Temmuz boyunca Ankaradayım, hallederiz yani.
Başlatacam yakında, sakin olun.
Ekstra bi müzik yarışması falan da olursa müko olur.hhahah aa iyi işte yarışma yarışma diyordun kendin baslat survivorları ele geçirdik acun avucuğunu yalasın