@MasacRE- senin hakkında kötü kötü konuşuyordu demin
senin başkanlar pis bak iyi hatırlattın ben başkan olsam şimdi en az üç kız şarkıcı vardı yarışmada
İnanırım. Onu ve hastalıklı sanatçısını yollayacağız zaten bu hafta.
@MasacRE- senin hakkında kötü kötü konuşuyordu demin
senin başkanlar pis bak iyi hatırlattın ben başkan olsam şimdi en az üç kız şarkıcı vardı yarışmada
@MasacRE- bir darbe burdan geliyor bir darbede benden zaten diğer sıvacılar @menes le @Doğu dan sana hayır yokİnanırım. Onu ve hastalıklı sanatçısını yollayacağız zaten bu hafta.
beklemeyeceğiz zaten direk bir puan verip şutlayacağız ağaçkaknı allahın izniyleÇok beklersiniz
Bu hafta hiç elenecekmişim gibi hissetmiyorum üzgünümbeklemeyeceğiz zaten direk bir puan verip şutlayacağız ağaçkaknı allahın izniyle)
@EFE UYSAL ile @batuhankaralar da hissetmemiştiBu hafta hiç elenecekmişim gibi hissetmiyorum üzgünümHem daha mirkelam duruyor yarışmada o varken ağaçkakana 1 vermezsin sen
Yeni avatarın çok daha sempatik olmuş.@destere
çok komik olmuş @destere nin o sempatikliğine yakısmıs bu son 1 haftada bukadar gülmemiştim yüzümü yeniden güldürdü@EFE UYSAL ile @batuhankaralar da hissetmemiştizamanı gelince şutluyoruz işte hissettirmeden şutlamak en büyük başarımızdır
benliğimi buldım adeta avatarımlaYeni avatarın çok daha sempatik olmuş.@destere
kızıcakOylarımı kullandım. Kimi kim yönetiyor bilmiyorum, inşallah düşük verdiğim kızmaz bana.Kesinlikle 2 şarkı çok iyiydi, diğer 5 şarkı çok kötüydü. Eminim o iki şarkıdan birisi birinci olur.
Nerede yazıyor kim kimin şarkısı, bir bakayım da ayarlayayım kendimi ona göre.kızıcak
senin juriliğin kısa sürücek gibi görünüyor morgülcümNerede yazıyor kim kimin şarkısı, bir bakayım da ayarlayayım kendimi ona göre.
Ben Zeki Müren'imOylarımı kullandım. Kimi kim yönetiyor bilmiyorum, inşallah düşük verdiğim kızmaz bana.Kesinlikle 2 şarkı çok iyiydi, diğer 5 şarkı çok kötüydü. Eminim o iki şarkıdan birisi birinci olur.
hhahah çok güzel ayarlamışsın gerçektenOha kan çıkacak desene.
Ben de İbrahim Tatlıses.Ben Zeki Müren'im
Aman onlardan gelecek hayırı istemem ben, anticiler @sokak sanati @Harunnn60hhahah çok güzel ayarlamışsın gerçekten
2 tane başkanımız var @sokak sanati @Harunnn60 juri olarak onlara sığınabilirsin seni korumak görevleri
İyi verdin mi Zeki dedene?Ben de İbrahim Tatlıses.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?