MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

biliyordum zaten senin pis düşüncelerinin depreştiğini
yoksa beni niye rencide edesin görümcek

@Doğu geçen hafta verdiğin kötü puanı unutmadım. Bir gün kardeşin foruma üye olur IP'ler çakışır seni kalıcı olarak banlarız falan mazallah.

Sezenin 2 ayrı albümü yarışmıştı gülümse çeyrekte elendi sen yürütememiştin @xemrexxx te seni yerler albümüyle şampiyon olmustu

Bu yeni albümlede istersen yine katılabiliyorsun evet

biliyordum zaten senin pis düşüncelerinin depreştiğini
yoksa beni niye rencide edesin görümcek
Arada işte böyle şeytanlığım tutuyor @Çiğdem- Jensen ile gelip bana bir kutsal su fırlatmaları lazım.

Bu arada g harfini kaldırınca örümcek oluyor yeni fark ettim.

Sezenin 2 ayrı albümü yarışmıştı gülümse çeyrekte elendi sen yürütememiştin @xemrexxx te seni yerler albümüyle şampiyon olmustu

Bu yeni albümlede istersen yine katılabiliyorsun evet
Seçe seçe Seni Yerler'i mi seçmiştin. .ss @xemrexxx

çeyrek finalde cnm yani 13.haftada ben çeyreklerde 5 kişi tutuyorum daha hem 1kişi fazladan geliyor hemde çeyrekte 2 eleme daha heyecanlı oluyor
Keşke ikili eleme bu hafta olsaydı Bu Şarkı Benim'de erken yapmıştım ikili elemeleri.

Keşke ikili eleme bu hafta olsaydı Bu Şarkı Benim'de erken yapmıştım ikili elemeleri.
düşler bahçesi albümü sanırım sende juri olmustun o sezon cnm

all star olursa düşler bahçesini seçebilirsin çünkü @xemrexxx barış akarsuyu seçer

sende 5 kişi tutsaydın çeyreğe kalırdım

geçen sezon 3 tane 2 eleme yaptık 10 12 ve 13 ama bu hafta 1 tane yapıyoruz normal haftalarda yapabilirdim 10 yada 12 de ama yine çeyrekte 5 kişi olsun diye 13 e aldım cnm 4 kişi tek eleme çeyrek finalin heyecanını çok yansıtamıyor

Şok bir eleme olmuştu o hafta iki reytingli isim veda etmişti.
@denizz19

13'de çok çetin bir yarış olacak.

Düşler Bahçesi albümünü biliyorum zayıf parçalar da var riskli olabilir.
Gülümse albümünüde seçebilirsin onu zaten sen almıstın 1.sezon yanı hertürlü sana yol sezenden çıkıyor cnm normal sezon olsada all star olsada

Gülümse albümünüde seçebilirsin onu zaten sen almıstın 1.sezon yanı hertürlü sana yol sezenden çıkıyor cnm normal sezon olsada all star olsada
Sezen ile yarışmayı çok özledim.

Bir haftalık hatamda hemen şutlamışlardı beni.