Öyle değilsede leptobu ya da internetleri bozulmuştur.Dedesi için de aralar verdiği oluyordu ama ameliyat ettirmişlerdi en sonunda, sorun da çözülmüştü.
Umarım kötü bir şey olmamıştır
Öyle değilsede leptobu ya da internetleri bozulmuştur.Dedesi için de aralar verdiği oluyordu ama ameliyat ettirmişlerdi en sonunda, sorun da çözülmüştü.
Umarım kötü bir şey olmamıştır
Kavak Yelleri'ne kıyamayacağını biliyordumUlan @MasacRE- 'ye ayda yılda bi ters köşe oy verecektim onda da sunucu kayıp.s.s Troll bile yapılmıyor adam akıllı sana.😡
Kavak Yelleri'ne kıyamayacağını biliyordum
2 gün oldu ya umarım kötü bir durum yoktur
Yok o an öyle yazdım ama dedim sonra bir Feridun var diye düşük vermez bu da troll peşindedirSana olan kinimden her şeyi yapabilirim. Bana belli olmaz.Ayrıca nah biliyordun hemen tribe girdin feci inandın.
Bence artık kötü bir durum var bu belli. Umarım çabuk atlatır.
Yok o an öyle yazdım ama dedim sonra bir Feridun var diye düşük vermez bu da troll peşindedir
Biz yine de kötü düşünmeyelim
La ne kıvrancam gözlük atıp geçtim başka bir şeyle uğraşıyordum zaten o sıraYaw he he. Kıvrandığın mesajlar ortada.Biraz üstüne gitsem ağlardın. Feridun senin yüzünden elenecek diye.
La ne kıvrancam gözlük atıp geçtim başka bir şeyle uğraşıyordum zaten o sıra
@Bully @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @vadikızı @MasacRE- @denizz19 @turkuazz @sokak sanati @Harunnn60
mecburi bir ara yüzünden ara vermiş oldu ama ölümün yanında hiçbirşeyin önemi olmuyor işte
heyecanımız kaldığımız yerden devam edecek biraz kafamında toparlanması lazım bu akşam 21:00 da sonuçları sunucaz
@Yiğitt sende oy yolla
@Bully @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @vadikızı @MasacRE- @denizz19 @turkuazz @sokak sanati @Harunnn60
mecburi bir ara yüzünden ara vermiş oldu ama ölümün yanında hiçbirşeyin önemi olmuyor işte
heyecanımız kaldığımız yerden devam edecek biraz kafamında toparlanması lazım bu akşam 21:00 da sonuçları sunucaz
@Yiğitt sende oy yolla
Lavinya'yı inşallah kullanmamışsındır, tam puanım hazır da.@Yiğitt Feridun Düzağaç'ı seviyorsan oy kullan, sevmiyorsan hiç gelme
Lavinya'yı inşallah kullanmamışsındır, tam puanım hazır da.
Öyle güzel bir şarkı bence finallik olmalıydı, o derece güzel bence.İlk hafta kullandım onu son sıralarda bitirdim, çok zevksiz bu forum yaGerçi buraya kadar hep can çekişerek geldim o da ayrı mesele tek final puanı olmayan yarışmacı benimBu haftaki şarkı Kavak Yelleri sever misin
Hayırdır kim kimle ittifak, neler dönüyor?
@Bully le Ağaçkakan ve Murat Dalkılıçı eleme koalisyonumuz var @sokak sanatı da sevmiyorHayırdır kim kimle ittifak, neler dönüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?