İstanbul büyük şehir arıza büyük olursa çözümü uzar ama Giresun küçük bir şehir 2 gün elektirik kesilmez hele ki bu mevsimde.İstanbul'da da 2 gün gelmemişti elektrik.
İstanbul büyük şehir arıza büyük olursa çözümü uzar ama Giresun küçük bir şehir 2 gün elektirik kesilmez hele ki bu mevsimde.İstanbul'da da 2 gün gelmemişti elektrik.
Git bi koşu bak gelİstanbul büyük şehir arıza büyük olursa çözümü uzar ama Giresun küçük bir şehir 2 gün elektirik kesilmez hele ki bu mevsimde.
Koşarak Giresun'a gidilir mi saf. Ay ne kadar safsın.Git bi koşu bak gel
Ne yapayım o kadar meraklandın Ki seni daha önce bu kadar meraklanırken görmedimKoşarak Giresun'a gidilir mi saf. Ay ne kadar safsın.
Merak ediyorum tabii ki pat diye ortadan kayboldu, böyle huyları yoktur Çiğdem'in. Hani sık sık forumdan ayrılan, bir anda kaybolup gelen biri olsa anlarım da, değil.. İnsanın aklına neler geliyor..Ne yapayım o kadar meraklandın Ki seni daha önce bu kadar meraklanırken görmedim
Beni de böyle merak eder miydinMerak ediyorum tabii ki pat diye ortadan kayboldu, böyle huyları yoktur Çiğdem'in. Hani sık sık forumdan ayrılan, bir anda kaybolup gelen biri olsa anlarım da, değil.. İnsanın aklına neler geliyor..
Aynı durum senin için de geçerli. 😉Beni de böyle merak eder miydin
Niye bu kadar ciddisinAynı durum senin için de geçerli. 😉
@Çiğdem- hala gelmedimi ya lanet kız ne işler çeviriyor acaba? sağlık sorunları olmasında onun haricinde foruma hiç uğramasada olur
benim messengerla işim olmazki messenger bana göre değil benim tek iletişim kanalım bu forumSelim sen messengerden yazmadınmı hiç belki oraya bakma fırsatı olurdu bir yakını falanmı rahatsızlandı acaba nerde bu kız ya @Çiğdem-
benim messengerla işim olmazki messenger bana göre değil benim tek iletişim kanalım bu forum
yoo öyle kötü huylarım yoktur face e bir hesap açarken uğramıştım sonra uğradığım yokNe bilim face de hesap açtın ya kullanırsın diye düşünmüştüm
yoo öyle kötü huylarım yoktur face e bir hesap açarken uğramıştım sonra uğradığım yok
Aynen sağlığı sıhhati yerinde olsun da gerisi önemli değil İşte bu habersiz gidişleri hep telaşlandırıyor, çünkü nadiren yapar ve muhakkak da önemli bir sebebi oluyor genelde. ss@Çiğdem- hala gelmedimi ya lanet kız ne işler çeviriyor acaba? sağlık sorunları olmasında onun haricinde foruma hiç uğramasada olur
Dedesi geldi aklıma.Umarım boşuna telaslaniyoruzdurAynen sağlığı sıhhati yerinde olsun da gerisi önemli değil İşte bu habersiz gidişleri hep telaşlandırıyor, çünkü nadiren yapar ve muhakkak da önemli bir sebebi oluyor genelde. ss
Dedesi hastaydı rahatsızdı bi ara belki tekrar yoğun bakıma alınmıştır dedesi.Aynen sağlığı sıhhati yerinde olsun da gerisi önemli değil İşte bu habersiz gidişleri hep telaşlandırıyor, çünkü nadiren yapar ve muhakkak da önemli bir sebebi oluyor genelde. ss
Dedesi hastaydı rahatsızdı bi ara belki tekrar yoğun bakıma alınmıştır dedesi.
Dedesi geldi aklıma.Umarım boşuna telaslaniyoruzdur
Dedesi için de aralar verdiği oluyordu ama ameliyat ettirmişlerdi en sonunda, sorun da çözülmüştü.Dedesi hastaydı rahatsızdı bi ara belki tekrar yoğun bakıma alınmıştır dedesi.