@Çiğdem- güzellik uykusuna yatmış diyorlar
Konuya final yorumumu yazmıştım senden bir şey gelmeyince ben de kendim başladım.ben baslayacaktim beni durdurdun birlikte baslariz diye ama unutmussun sözünü. iyi seyirler ozaman
İyi ilerlemişsin valla, yarılamışsın nerdeyse.Bu gece 4.sezon 13.bölüm
Bu ara yavaşladım istesen 4.sezonu 1 günde bitiririm ama KPSS az kaldıKonuya final yorumumu yazmıştım senden bir şey gelmeyince ben de kendim başladım.Öyle düzenli izlemiyorum zaten sen kendin başlarsın o zaman kusura bakma.
İyi ilerlemişsin valla, yarılamışsın nerdeyse.
Dizi sarıyor ya bende günde 7 bölüm falan izlerdim. Komedi olsa da devamlılığı var.Bu ara yavaşladım istesen 4.sezonu 1 günde bitiririm ama KPSS az kaldı
Bu ara yavaşladım istesen 4.sezonu 1 günde bitiririm ama KPSS az kaldı
21 MayısKpss ne zaman deniz ne zaman gircen sınava
21 Mayıs
Sen dua edersin de kötü geçer mi hiçTam 16 gün kalmış canım umarım güzel geçer sınavında güzel puan alırsın dualarım seninle
Sen dua edersin de kötü geçer mi hiç
ne gibibnm de kulağıma sesler geliyi sanki giresunda fındık kırıyor birileri
Hasta mı oldu diyeceğim ama daha yeni atlattı. İnterneti ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
Kötüye yormak istemiyorum bende. Umarım teknik bir arıza olmuştur.
Yaa.en son grinin elli donu filmine yorum yapmış orda bir kadından bahsediyordu film izlerken kadın kendindenmi geçmiş nolmuş ?eğer akşam kadının ruh halini merak edip filme daldıysa geç gelmesi normalyani insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor
yani @Çiğdem- in sağlıkla alakalı sorunu olmasında diğer şeyler önemsiz gelip geçerYaa.
Gece gece var ya sesli kahkaha attım.
Aynen aynen.yani @Çiğdem- in sağlıkla alakalı sorunu olmasında diğer şeyler önemsiz gelip geçer
İstanbul'da da 2 gün gelmemişti elektrik.Artık elektrik kesintisi ihtimali kalmadı umarım kötü bir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?