hahaha mustiyle benim taktiğimdi en güzeliFazla umudum yok bu haftadan, zaten yorgunum sütlü kahvemi yudumlayarak orta sıralardan takip edeceğim sonuçları
ama bellide olmaz bakarsın 1.olursun ayoll
hahaha mustiyle benim taktiğimdi en güzeliFazla umudum yok bu haftadan, zaten yorgunum sütlü kahvemi yudumlayarak orta sıralardan takip edeceğim sonuçları
İlk hafta takıntım tüm yarışmalarda oluyor bu açıdan bu tarz bir tercih yaptımİlk hafta Yanımda Kal, Adımla Seslendi, Direniyorum gibi şarkılarla gelebilirdin, Senden Sonra'yı erken harcadığını düşünüyorum biraz Ama bakalım sonuçlar nasıl gelecek
Kazan(ama)dınGeçen sezon yarıştım hatırlıyorsan sonuç ne oldu bil bakalım.
Kız sana forumda komplo var galiba Alıntın bildirim olarak gelmedi. Resim yukluyon çıkmıyoryok yok çok kısa sen oy vericeksin sadece ayoll yarışmacı değilsin 2 dakıkalık şey
İnşallah kaderimiz benzemezhahaha mustiyle benim taktiğimdi en güzeli
ama bellide olmaz bakarsın 1.olursun ayoll
Kazan(ama)dın
sonuçları geç açıklarsan başına bu gelecekglir gelmez şıkırtırmıcam cnm 2.hafta oylarsın ama iyiki geldin ayoll
senin sıvacılarda atmış tekmeyi sana ayol
Emre Kaya ilk 5e gitsin yeterİnşallah kaderimiz benzemez
Çok merak ediyorum sonuçları bakalım neler olacak
Sen de güzel aldın benden umarım aynı karşılığı almışımdır .ssEmre Kaya ilk 5e gitsin yeter
Ayna, Teşekkür Ederim ve Apayrı'ya tam puanEmre Kaya ilk 5e gitsin yeter
Ayna, Teşekkür Ederim ve Apayrı'ya tam puan
Tam oyumu hatırlamıyorum ama iyi almıştın galibaSen de güzel aldın benden umarım aynı karşılığı almışımdır .ss
Ayna, Teşekkür Ederim ve Apayrı'ya tam puan
Çok güzel kadın Şarkılarına gelirsek sevdiğim şarkıları var tabii, favorim Bütün GeceHiç konuşmadık bu sezon. Betül Demir ile geliyorum ne düşünüyorsun
Çiğdem'in oyları seans - 2
15 Kazım Koyuncu - Ella Ella
15 Ferhat Göçer - Kalbe Kiralık Aşklar
15 Erkin Koray - Şaşkın
15 Calvin Harris feat Florence Welch - Sweet Nothing
14 Feridun Düzağaç - Lavinia
14 Gökçe - Anladım Ki
14 Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce
aa senin yapacağıun işe ayollÇiğdem'in oyları seans - 1
17 Aşık Veysel - Çiğdem Der Ki
16 Zeki Müren - Arım Balım Peteğim
16 Emre Altuğ - İbret-i Alem
16 Mirkelam - Hatıralar
16 Emre Kaya feat Yıldız Tilbe - Git
1 tane oy paylaşma hakkım olduğu için idareli kullanıyorum.