hhaha ayy şimdide umut görmeye baslamıs ama emre göremiyor
ne naletli afişmiş bu @Harunnn60 bazılarına gözüüküyor bazılarına gözükmüyor ayoll![]()
Şimdi bende de gitti.
Kaçta açıklıyorum oyunu.
hhaha ayy şimdide umut görmeye baslamıs ama emre göremiyor
ne naletli afişmiş bu @Harunnn60 bazılarına gözüüküyor bazılarına gözükmüyor ayoll![]()
22:00 da açıkla cnmŞimdi bende de gitti.Belki sayfanın yavaşlığı ile ilgili.
Kaçta açıklıyorum oyunu.![]()
Laa biödur konuların ortasına atma beni hemen@Harunnn60 yaptıysa yüksek egolular görür anca@Forumdash ve faruk tuttu artı kyeni kampanyalara yelken açma vakti
![]()
22:00 da açıkla cnm![]()
glir gelmez şıkırtırmıcam cnm 2.hafta oylarsın ama iyiki geldin ayollLaa biödur konuların ortasına atma beni hemenYepyeni konular aç orda tartişak
my nerelere satılıyor hala mesela asafsdaag
![]()
senin sıvacılarda atmış tekmeyi sana ayolİlk hafta elenme korkusuyla sağlam şarkılarını harcayanlar olmuş. Ben korkmaya başladım şimdi, eleneceğim galiba![]()
Saol cnm ama bu sekzon yokumglir gelmez şıkırtırmıcam cnm 2.hafta oylarsın ama iyiki geldin ayoll
senin sıvacılarda atmış tekmeyi sana ayol![]()
yok yok çok kısaSaol cnm ama bu sekzon yokumBu yarişma çok uzun olan dimi
![]()
vlla diğer yarışmacılar sen elenmişsindir diye rahatlarİyi bir yerde olmam ama eleneceğimi düşünmüyorum sincaba inat finale kadar çıkacağım![]()
hoşgeldin cnm ilginç bir oylama olduHadi bakalım heyecanla bekliyoruz.![]()
Güzel puan aldın bendenTüm yarışmacılara başarılar ilk hafta bakalım nasıl olacak![]()
Fazla umudum yok bu haftadan, zaten yorgunum sütlü kahvemi yudumlayarak orta sıralardan takip edeceğim sonuçlarıhoşgeldin cnm ilginç bir oylama oldu![]()
![]()
![]()
Bunu senden duymak mutlu ettiGüzel puan aldın benden![]()
Ariana ve selena hiç ilgimi çekmiyorKız hem güzel hem yetenekli. Allah'ım Çiğdem'den alıp alıp ona vermiş.
Rihanna ablası ile de dalga geçmiş ama olsun çok güldüm.
@Forumdash
İlk hafta Yanımda Kal, Adımla Seslendi, Direniyorum gibi şarkılarla gelebilirdin, Senden Sonra'yı erken harcadığını düşünüyorum birazBunu senden duymak mutlu ettiumarım iyi bir oylama sonucu olur
![]()
Ariana ve selena hiç ilgimi çekmiyoronlar hep kücük kalacaklar
![]()