hhaha ayy şimdide umut görmeye baslamıs ama emre göremiyor
ne naletli afişmiş bu @Harunnn60 bazılarına gözüüküyor bazılarına gözükmüyor ayoll
Şimdi bende de gitti. Belki sayfanın yavaşlığı ile ilgili.
Kaçta açıklıyorum oyunu.
hhaha ayy şimdide umut görmeye baslamıs ama emre göremiyor
ne naletli afişmiş bu @Harunnn60 bazılarına gözüüküyor bazılarına gözükmüyor ayoll
22:00 da açıkla cnmŞimdi bende de gitti. Belki sayfanın yavaşlığı ile ilgili.
Kaçta açıklıyorum oyunu.
Laa biödur konuların ortasına atma beni hemen Yepyeni konular aç orda tartişak my nerelere satılıyor hala mesela asafsdaag@Harunnn60 yaptıysa yüksek egolular görür anca @Forumdash ve faruk tuttu artı kyeni kampanyalara yelken açma vakti
22:00 da açıkla cnm
glir gelmez şıkırtırmıcam cnm 2.hafta oylarsın ama iyiki geldin ayollLaa biödur konuların ortasına atma beni hemen Yepyeni konular aç orda tartişak my nerelere satılıyor hala mesela asafsdaag
senin sıvacılarda atmış tekmeyi sana ayolİlk hafta elenme korkusuyla sağlam şarkılarını harcayanlar olmuş. Ben korkmaya başladım şimdi, eleneceğim galiba
Saol cnm ama bu sekzon yokum Bu yarişma çok uzun olan dimiglir gelmez şıkırtırmıcam cnm 2.hafta oylarsın ama iyiki geldin ayoll
senin sıvacılarda atmış tekmeyi sana ayol
yok yok çok kısa sen oy vericeksin sadece ayoll yarışmacı değilsin 2 dakıkalık şeySaol cnm ama bu sekzon yokum Bu yarişma çok uzun olan dimi
vlla diğer yarışmacılar sen elenmişsindir diye rahatlarİyi bir yerde olmam ama eleneceğimi düşünmüyorum sincaba inat finale kadar çıkacağım
hoşgeldin cnm ilginç bir oylama olduHadi bakalım heyecanla bekliyoruz.
Güzel puan aldın bendenTüm yarışmacılara başarılar ilk hafta bakalım nasıl olacak
Fazla umudum yok bu haftadan, zaten yorgunum sütlü kahvemi yudumlayarak orta sıralardan takip edeceğim sonuçlarıhoşgeldin cnm ilginç bir oylama oldu
Bunu senden duymak mutlu etti umarım iyi bir oylama sonucu olurGüzel puan aldın benden
Ariana ve selena hiç ilgimi çekmiyor onlar hep kücük kalacaklarKız hem güzel hem yetenekli. Allah'ım Çiğdem'den alıp alıp ona vermiş.
Rihanna ablası ile de dalga geçmiş ama olsun çok güldüm.
@Forumdash
İlk hafta Yanımda Kal, Adımla Seslendi, Direniyorum gibi şarkılarla gelebilirdin, Senden Sonra'yı erken harcadığını düşünüyorum biraz Ama bakalım sonuçlar nasıl gelecekBunu senden duymak mutlu etti umarım iyi bir oylama sonucu olur
Ariana ve selena hiç ilgimi çekmiyor onlar hep kücük kalacaklar