MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

başkan yıldırım yetişti imdadımıza
başkanlığın btsın konu sinek avlıyor la ah ah nerde benim başkanlık yaptığım seksi günler
)
diğer etkisiz başkan lady gaga nerelerde

Konuyu ben götürüyorum destere. 85 mesaj yazmışım. Bu hafta ki haftaliklara dikkat.

Bence konu benim yarışmamamdan kaynaklı bir durgun. Heyecan verecek kişi yok.
@Çiğdem- @destere

Etkisiz dediğin başkan bütün gün @Çiğdem- e çalıştı.
Konuyu ben götürüyorum destere. 85 mesaj yazmışım. Bu hafta ki haftaliklara dikkat.

Bence konu benim yarışmamamdan kaynaklı bir durgun. Heyecan verecek kişi yok.
@Çiğdem- @destere
HAHAHA aa @destere nin derdi şu çocuklar iki kişi yerimi dolduramıyor diye kendini böbürlendirmek

Ben varken zaten esamen okunmaz ne bekliyordun.
çıkar dünyası işte zamanında bizide öve öve bitiremiyordu işi bitti oklavayı geçirip bıraktı
kadir kıymet bilmez bunlar bugünlerdeki sevincin zamanı gelince yerini hayal kırıklığına bırakacak

Sen vaatlerini boşa çıkarınca kız mecbur bize yöneldi. Sen kızı yarı yolda bıraktın.

Sen vaatlerini boşa çıkarınca kız mecbur bize yöneldi. Sen kızı yarı yolda bıraktın.
haha evet sokak sanati doğru dedi sen beni yarı yolda bıraktın beyefendi birde üste çıkıyorsun utanmadan

haha evet sokak sanati doğru dedi sen beni yarı yolda bıraktın beyefendi birde üste çıkıyorsun utanmadan

Her türlü seni savunuyorum görüyorsun.
Yakında yeni bir olay patlak verecek foruma şok bir isim şok iddialar ile dönüyormuş.

Juri başkanlarımızdan @Harunnn60 a Afiş için teşekkürler ve 1 tanede tanıtım yaptı sağolsun

bu arada oylarınızıda yollamayı unutmayın Cuma 22:00 son zaten özel kutularınızda mevcut racap videosu ve akşama özel kutulardanda tek tek hatırlatma yaparım

Heyecan dolu tanıtım videomuzu ilk eleme gelmeden izleyelim

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx