MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Bunu diyen kişi sabahtan akşama kadar @Doğu ve @BesaleT ile üçlü olarak tartışma içinde.

gökhan tepeyle daha önce kim yarışmıştı o zamanda sevmemiştim ama bu şarkısı fena değil

Betül demir ne zamandan beri yabancı oldu bonişim
boniş dedinde bonbon aklıma geldi
böyle güzel bir şarkı ve şarkıcıyla gelmediniz sağlığımız bozuldu resmen

Ben yarışmıştım

İnşallah hakettiği değeri görür

Aa beğenmemiş miydin? 😱
o yüzden erken elenmiştin ya
gerçi türbüşondanda nefret etmiştim o da şampiyon olmuştu hiç belli olmaz bu işler bazıları kötü seviyor

Erkin Koray severiz. Arap Saçı Öyle Bir Geçer Zaman ki sevdiğim parçalar yine buda iyi. Final hedefin vardır umarım.

İlk üç beş haftayı sağ salim atlatırsak en kötü çeyrek finale oynarım diye düşünüyorum, bu sefer geçenki gibi en iyileri en başa koymayacağım daha çok orta seviye ile başlamak gerekir.

İlk üç beş haftayı sağ salim atlatırsak en kötü çeyrek finale oynarım diye düşünüyorum, bu sefer geçenki gibi en iyileri en başa koymayacağım daha çok orta seviye ile başlamak gerekir.

Bu sezon çoğu isim zayıf. Erkin Koray'ı finalde görmek isterim. Umarım olur.

Şarkın iyi. Orta dediğin şarkı buysa yolun açık demektir. Başarılar.

erkin korayla pek aram yok ama tabiki rakiplerinin kötü veya iyi gelmesine göre sıralamada yükselip düşebilir asansör gibi

tamda bu gece diyordum gözlerim bozuldu şöyle 0.75 miyop gözlük lazım diye sayıklıyordum
sağolsun @Tolstoyevski anında fırlattı kafamıza bir tane

Son düzenleme:
İlk haftanın oylaması birazdan başlıyor. Genel bir değerlendirme yapacağım oylarım ile ilgili akşama.