MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Aynen ablacım bu şarkıyı bilmeyen yoktur bence de, yani hiç mi Türkan Şoray'ın Arım Balım Peteğim filmini izlemediniz diye sorarlar adama.

Etiket gelmedi ama kendim görüp beğendim kardeşim.

Onun kendisi başlı başına bir troll
Valla paylaştığı videoda sadece müzik vardı, fon müziği falan dedi anlamadım trolluyor herhalde
bakmaya absladım yeni gördüm bende müzik var sadece evet sonra beni şutladın diyecek müzik güzelde söz yok baya puanım düşer

Aynen ablacım bu şarkıyı bilmeyen yoktur bence de, yani hiç mi Türkan Şoray'ın Arım Balım Peteğim filmini izlemediniz diye sorarlar adama.

Otomatik etiket seni almıyor nedense, admin olarak bu duruma bir el koymamız şart

Ben de senin şarkını çok beğendim canım, efsanelerden, umarım final puanı alırsın

Otomatik etiket seni almıyor nedense, admin olarak bu duruma bir el koymamız şart

Ben de senin şarkını çok beğendim canım, efsanelerden, umarım final puanı alırsın

Bencede şu etiket olayına el koyun halledin iki ortak

gözlemci neşe karaböcekle bu şarkıylamı elenmişti tam ahtırlamıyorumda öyle bir rezillik yaşanmıstı zeki müren ismi daha marka tabi iyi seçim

bu arada senin benim nicklerimiz inatla bazen olmuyorde birde @EFE UYSAL üçümüzün nickleri herkesin nicki olduğu halde bile inatla bazen olmuyor

Ben üstte yaptığımda olmuştu. .ss

Teşekkürler Kaanım.

Zeki abimizin orijinal yorumundan dinlemek başkadır hazır demişken recap da göndereyim.

Halledecez inşallah ablacım, yavaş yavaş tüm meseleleri çözüp forumu kusursuz bir hale getirmeye çalışacağız

hadi bakalım bekliyoruz o zaman merakla

ben çıkıyorum artık geç oldu
@Çiğdem- kız yarın paylaşcam şarkıyı özelden atarım sana

iiy geceler hepinize😉

hadi bakalım bekliyoruz o zaman merakla

ben çıkıyorum artık geç oldu
@Çiğdem- kız yarın paylaşcam şarkıyı özelden atarım sana

iiy geceler hepinize😉
tamam cnm iyice düşün ilk haftadan yolcu olma ayoll benden bliyorlar

Çiğdem biz Harun ile nasıl bir oylama yapacağız.
etiket yapsana ayoll şimdi gördüm konuyu incelerken

bir oy verme aşamasına gelelim bir yol haritası çıakrtacam size ayoll
@Harunnn60

Son düzenleme:

@Harunnn60

Ben çift haneli en düşük puanı kabul etmem en düşük puanım mutlaka tek haneli olacak onu şey et.

Ayrıca her elemede aşağıya doğru desterede ki gibi düşmesi lazım.

Ben çift haneli en düşük puanı kabul etmem en düşük puanım mutlaka tek haneli olacak onu şey et.

Ayrıca her elemede aşağıya doğru desterede ki gibi düşmesi lazım.
ilk hafta büyük ihtimalle en düşük 10 olur 17 ile 10 arası olur sonra düşmeye baslar 16 ile 9 15 ile 8 14 ile 7 13 ile 6 12 ile 5 11 ile 4 gibi en düşük sınır 2 tabi bende 1 vermek yok çünkü

ÇEYREK İLE YARIYA İSE onuda ayrı ayarlıcaz

Çift haneli en düşük puan mi olur.s.s
İlk hafta 9 olsun 2. Haftada 9 olsun.

Çift haneli en düşük puan mi olur.s.s
İlk hafta 9 olsun 2. Haftada 9 olsun.
hhahah olur ayoll @destere bosuna kaçmadı ben biraz ölçüyü abartıyorum diye kaçmıştı

2 hafta 9 da kalmasıda mantıklı yaa orasını ayarlarız işte cnm şu oylama abslama aşamasına gelelimde siz başkanlarla bir toplantı yaparız ayarlarız

@destere

Harun ile beni kırmazsın sen özel haftalarımız olur o haftalarda 1 puan verme yetkisi bile yaparız senden.

@Harunnn60
Bekliyoruz o zaman ayoll.
@sokak sanati

Jüri başkanı @Harunnn60 Emre fanı demek iyiymiş aynen aramızdaki buzları eritmesi lazım
Çok soğuk bir buz var onu eritmen lazım sıcak şarkılarınla.

evet
ben değilsiniz

@MasacRE- nin başkanlığı iyiydi aslında yalnız şarkılara oy vermesini bilmiyor
tek kusuru güzel şarkıdan anlamaması

Harun ile beni kırmazsın sen özel haftalarımız olur o haftalarda 1 puan verme yetkisi bile yaparız senden.
kafam davul gibi vlla bugün çok yoruldum müsait bir zamanda bakar ayarız onu

sen batuhanın şarkısına ne diyorsun sadece müzik olurmu