Damien Duff
Favori Üye
harunun bakması lazım bence sezon finali konusuna girdim ama baya konusu uzun demi
harunun bakması lazım bence sezon finali konusuna girdim ama baya konusu uzun demi
bu ne pis bir balkon konuşmasıdır böyle ?İlk şampiyonluğum oldu, tüm forum halkına çok teşekkür ediyorum. Finaldeki rakibim @MasacRE-'yi büyük başarısından ve emeğinden dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.
Yarışma boyunca en zorlu kısım ilk 5 haftaydı. Bu 5 haftalık zorlu süreçte öneri, tavsiye ve yorumlarıyla buralara gelmeme büyük katkıları olmuş @mrt-06, @Çiğdem- e, maddi manevi desteklerinden dolayı @Sokak Sanati ve @DarkLeqenD e, ve tüm yarışma boyunca destek ve yorumlarıyla her zaman yanımda olan, biricik dost @Dosi ye özel olarak çok teşekkür ediyorum.
Son olarak, sayesinde şampiyon olduğum büyük sanatçıya, Erkin Koray'a teşekkürlerimi sunuyorum.
Amma resmi bi balkon konuşması oldu, tecrübesizliğime verin.
harikasın hogatham balkon konuşması dediğin böyle oluraslında normal sonucta 5 puan var aranızda çok başarılı iş çıkardın @MasacRE-
@turkuazz da yarışmaya damga vuranlardan ayrıca elenen yarışmavılardan destekçilerim @mrt-06 @Bully hem iyi yarıştılar hemde sonrasındada destek verdiler
@Harunnn60 @sokak sanati juri baskanlarım olarak saha içinde saha dısında beni desteklediler@destere baskanlığı bırsakda 2-3 hafta hariç oda desteğini sürdürüo finaldede baskan yetkisiyle kullandı
3.puan durumuna kadar heyecan yarattımı biliyordunuz bende 3.puan durumundan sonrayada sürdürdüm eşitliği ve herkesin bir acaba sorusu getirmeyi başardık
Hhaah aa teşekkürler cnm ama keşke sende olsanda heyecanı yaşasaydın ayol @Bully @DarkLeqenD falan @MasacRE- nin oyları kesilmeyince çocuğu hapise tıkıcakalrdı nerdeyse hile hurdamı dönüyor diyebu ne pis bir balkon konuşmasıdır böyle ?erkin moruğuna verdiğimiz emeklere lanet olsun
Gönüllerin şampiyonu ağaçkakanı bu başarısından dolayı kutluyorumtebrikler canyoldaşım, sıvadaşım, karagün dostum, iyi gün düşmanım kötülerin efendisi lanet olasıca @MasacRE-
harikasın hogatham balkon konuşması dediğin böyle olurayrıca normalde heyecanı sıfır bir yarışmayı heyecanlı hale getirdiğin için tebrikler adeta tekeden süt çıkarmışsın)
Halkın Polisindeki mafya teşkilatı yaptı demedi istanbul mafya müdürlüğü bu konu nasıl sürer ve kaç bölüm sürer diye sorucaktım @Çiğdem- @Harunnn60 a anlatabilirmisin şunuHhaah aa teşekkürler cnm ama keşke sende olsanda heyecanı yaşasaydın ayol @Bully @DarkLeqenD falan @MasacRE- nin oyları kesilmeyince çocuğu hapise tıkıcakalrdı nerdeyse hile hurdamı dönüyor diye
Avcunu aç ve yala.Beklenen oldu. Tebrikler @Tolstoyevski haketti Erkin Baba. Farktan iyi olmuş. Muhteşem.
Bu sezonun sürpriz finalisti oldun @MasacRE- Ciddi emek harcadın. Bence akıllarda kalacak bu emeğin eline sağlık seninde.
@Çiğdem- ve @Harunnn60 ile yöneticiliği çok iyi becerdik. Özellikle sunucumuz @Çiğdem- 'in emeğine sağlık. Yine keyifli sezon yaşattı bize.
Onun dışında başkanlığımı ve muhteşem oylarımı, adaletimi kutlamak isteyen varsa kutlayabilir @DarkLeqenD @EFE UYSAL @mrt-06 @Bully @ozmoturk @FaJi
Avcunu aç ve yala.
Biz Mert Karadağ olarak kutlanması gerekenleri kutladık zaten, seni kutlamaya değer görmedik.Beklenen oldu. Tebrikler @Tolstoyevski haketti Erkin Baba. Farktan iyi olmuş. Muhteşem.
Bu sezonun sürpriz finalisti oldun @MasacRE- Ciddi emek harcadın. Bence akıllarda kalacak bu emeğin eline sağlık seninde.
@Çiğdem- ve @Harunnn60 ile yöneticiliği çok iyi becerdik. Özellikle sunucumuz @Çiğdem- 'in emeğine sağlık. Yine keyifli sezon yaşattı bize.
Onun dışında başkanlığımı ve muhteşem oylarımı, adaletimi kutlamak isteyen varsa kutlayabilir @DarkLeqenD @EFE UYSAL @mrt-06 @Bully @ozmoturk @FaJi
Şampiyonu ve finalisti bir daha tebrik etmen daha yararlı olur.O zaman ben kendimi tebrik edeyim.
Yok kutlamayacağım önerin için teşekkürler.Beklenen oldu. Tebrikler @Tolstoyevski haketti Erkin Baba. Farktan iyi olmuş. Muhteşem.
Şampiyonu ve finalisti bir daha tebrik etmen daha yararlı olur.
Biz Mert Karadağ olarak kutlanması gerekenleri kutladık zaten, seni kutlamaya değer görmedik.
Yok kutlamayacağım önerin için teşekkürler.
Başarılı başkanlığından dolayı tebrik eder ileriki sezonlarda tekrar sizin koordinatörünüzde çalışmak isteriz.Yeni bi biz türemiş. Sindi gelir yine biri gerçek biziz diye sayıklar o gelmeden kaçalım
Başarılı başkanlığından dolayı tebrik eder ileriki sezonlarda tekrar sizin koordinatörünüzde çalışmak isteriz tarzında mesajlar bekliyorum.
Sende mi Spartakus.s.s Biri tebrik etse de gönlüm olsa.
Yeni bi biz türemiş. Sindi gelir yine biri gerçek biziz diye sayıklar o gelmeden kaçalım
Başarılı başkanlığından dolayı tebrik eder ileriki sezonlarda tekrar sizin koordinatörünüzde çalışmak isteriz tarzında mesajlar bekliyorum.
Başarılı başkanlığından dolayı tebrik eder ileriki sezonlarda tekrar sizin koordinatörünüzde çalışmak isteriz.
O zaman tbrk sana da.
Sen yarışmacı olmayı düşünmüyor musun
Copy paste yaptım, içimden geçenler bunlar değildi. Sırf senin istediğin olsun diye yaptım canyoldaşım benim.Ne demek dostum. Her şey forum içindi. Sizler için buradaydım.Sizleri kırmam yine hem başkan hem yarışmacı olarak destek olurum Eros.
Hiç, öylesine.Neden sordun. İçinde bir şey kaldı sanırım.Durum güncellememe rekor beğeni bekliyorum.@Sherlock @mrt-06 @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @sürgünüm
Hiç, öylesine.
Amacın her ne kadar prim ve kısasa kısas da olsa, Mert Karadağ olarak destek vermeye karar verdik.
@Çiğdem- sen de beğenirsin şunun durumunu.
Copy paste yaptım, içimden geçenler bunlar değildi. Sırf senin istediğin olsun diye yaptım canyoldaşım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?