MusicSurvivor 6.Sezon Şampiyonu / Erkin Koray Tolstoyevski

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
YDdalA.jpg

depositphotos_4143730-stock-photo-firework-streaks-in-night-sky.jpg

erkin_koray_dan_sevenlerini_uzen_haber_h43043_8fab8.png

Puan Durumu
Erkin Koray 74 (20 puan final puanı eklenmiştir )
Feridun Düzağaç 49

2 ay bir mücadeleden sonra 6.Sezonuda tamamladık Yarışmacılarım,Jurilerim, Juri Başkanlarım hepinize teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

@Tolstoyevski Gerçekten MS tarihine damga vurdu :Z @MasacRE- de final başarısıyla aynı şekilde :bhr:

Şampiyonun uzaydaki partisine davetlisiniz Organizazsyon @mrt-06 a ait Şampiyonluk etiket ödülüde atacan verecek ve 7.Sezon başlayana kadar nick altında kalacak
:Z:Z:Z
giphy.gif

@GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @Aserat @soo @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @tolgab @Yakamoz-Asi @OzaN @dreamy @turkuazz @Mr.At @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @ozmoturk @mesmeso61 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @sokak sanati @Harunnn60 @destere @Sherlock @FaJi @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @EFE UYSAL @Doğu @xemrexxx @berkann @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @Tolstoyevski @DarkLeqenD

Tebrikler @Tolstoyevski, gerçekten çok büyük emek harcadın birinciliği hak ettin bence. :) Ödülünü de verdim güle güle 6 ay kullan. :)

@MasacRE- sana da tebrikler bence 2.lik de büyük bir başarıdır. :)

Kraliçem emeklerine sağlık yine çok başarılı bir sunum gerçekleştirdin. :) @Çiğdem-

Tebrikler @Tolstoyevski, gerçekten çok büyük emek harcadın birinciliği hak ettin bence. :) Ödülünü de verdim güle güle 6 ay kullan. :)

Kraliçem emeklerine sağlık yine çok başarılı bir sunum gerçekleştirdin. :) @Çiğdem-
yarışmanın bildirimini kim engelledi senaryomu ateşe attım resmen umutmu bence odur görseydm yayınlamazdım bugün

İlk şampiyonluğum oldu, tüm forum halkına çok teşekkür ediyorum. Finaldeki rakibim @MasacRE-'yi büyük başarısından ve emeğinden dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.
Yarışma boyunca en zorlu kısım ilk 5 haftaydı. Bu 5 haftalık zorlu süreçte öneri, tavsiye ve yorumlarıyla buralara gelmeme büyük katkıları olmuş @mrt-06, @Çiğdem- e, maddi manevi desteklerinden dolayı @Sokak Sanati ve @DarkLeqenD e, ve tüm yarışma boyunca destek ve yorumlarıyla her zaman yanımda olan, biricik dost @Dosi ye özel olarak çok teşekkür ediyorum. :)

Son olarak, sayesinde şampiyon olduğum büyük sanatçıya, Erkin Koray'a teşekkürlerimi sunuyorum. :)

Amma resmi bi balkon konuşması oldu, tecrübesizliğime verin. :A

@Tolstoyevski tebrik ederim, MusicSurvivor gibi efsane bir etkinliğin şampiyonu olmayı başardın, geçen sezonun şampiyonu olarak şu anki hislerini tahmin edebiliyorum, tadını çıkar bakalım :A

@MasacRE- final başarından ötürü sana da tebrikler :D Sezon boyunca güzel bir strateji ile ilerledin ve karşılığını aldın.

@Çiğdem- canım senin de emeklerine sağlık, yine harika bir sezon oldu :D

7.sezonu da bekliyoruz bakalım merakla :D

Tebrik ederim @Tolstoyevski :D Totemin de işe yaramış 25 puan fark atmışsın :A

aslında normal sonucta 5 puan var aranızda çok başarılı iş çıkardın @MasacRE- :A

@turkuazz da yarışmaya damga vuranlardan ayrıca elenen yarışmavılardan destekçilerim @mrt-06 @Bully hem iyi yarıştılar hemde sonrasındada destek verdiler :bhr:

@Harunnn60 @sokak sanati juri baskanlarım olarak saha içinde saha dısında beni desteklediler :bhr: @destere baskanlığı bırsakda 2-3 hafta hariç oda desteğini sürdürüo finaldede baskan yetkisiyle kullandı :Z

3.puan durumuna kadar heyecan yarattımı biliyordunuz bende 3.puan durumundan sonrayada sürdürdüm eşitliği ve herkesin bir acaba sorusu getirmeyi başardık :Z

aslında normal sonucta 5 puan var aranızda çok başarılı iş çıkardın @MasacRE- :A

@turkuazz da yarışmaya damga vuranlardan ayrıca elenen yarışmavılardan destekçilerim @mrt-06 @Bully hem iyi yarıştılar hemde sonrasındada destek verdiler :bhr:

@Harunnn60 @sokak sanati juri baskanlarım olarak saha içinde saha dısında beni desteklediler :bhr: @destere baskanlığı bırsakda 2-3 hafta hariç oda desteğini sürdürüo finaldede baskan yetkisiyle kullandı :Z

3.puan durumuna kadar heyecan yarattımı biliyordunuz bende 3.puan durumundan sonrayada sürdürdüm eşitliği ve herkesin bir acaba sorusu getirmeyi başardık :Z
kendim ettim kendim buldum diye bir şarkı var ya içerde eşkiyadan kaçırıyım dedim keşke kaçırmaz olardım dedim bu @Harunnn60 ın pazara aldık sezon finali erken olsun 23 temmuza geç derse

İlk şampiyonluğum oldu, tüm forum halkına çok teşekkür ediyorum. Finaldeki rakibim @MasacRE-'yi büyük başarısından ve emeğinden dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.
Yarışma boyunca en zorlu kısım ilk 5 haftaydı. Bu 5 haftalık zorlu süreçte öneri, tavsiye ve yorumlarıyla buralara gelmeme büyük katkıları olmuş @mrt-06, @Çiğdem- e, maddi manevi desteklerinden dolayı @Sokak Sanati ve @DarkLeqenD e, ve tüm yarışma boyunca destek ve yorumlarıyla her zaman yanımda olan, biricik dost @Dosi ye özel olarak çok teşekkür ediyorum. :)

Son olarak, sayesinde şampiyon olduğum büyük sanatçıya, Erkin Koray'a teşekkürlerimi sunuyorum. :)

Amma resmi bi balkon konuşması oldu, tecrübesizliğime verin. :A
rica ederim hak ettin etiketinde çok şık @mrt-06 :Z:Z:Z

Aynen ben daha da çok fark bekliyordum ne yalan söyleyeyim :D

Senin de emeklerine sağlık, en iyi şekilde sundun bu sezonu da. Şimdi dinlen biraz artık yeni projelerini ramazan sonrasına sakla dişi Acun hanım :D