Şike mi yaptiniz yoksaBu manyağa sen bu sezon karışmada finalist başkaları olsun dedim bu sayede 2 süpriz çıkardık işte @sokak sanati
Şike mi yaptiniz yoksaBu manyağa sen bu sezon karışmada finalist başkaları olsun dedim bu sayede 2 süpriz çıkardık işte @sokak sanati
Aaa o olmadan yarisma mi olur neden yarismadi
Kanka sen neden yarismadin bensiz yapamadin mi yoksa
Reyiz daha yeni geldim ama senin senaryolara da zamanla bakmaya calisirim
Efsane adamsin kankaBeni biliyor hep finalist yada 1. Oluyorum. Gençlerin önünü açalım dedik fermuar misali.
BET ne laBET Team tamamlandı @DarkLeqenD @MasacRE-
Berbat Espri Team Team oldu yalniz senin yazdiginBerbat Espri Team
Ne oldu baskanim ne yaptikYazıklar olsun sana.
Hayatın boyunca katılabileceğin en kaliteli takımın adını nasıl unutursun.Berbat Espri Team Team oldu yalniz senin yazdigin
Ne oldu baskanim ne yaptik
Ben unutmadim baskanim @MayısKralı takimin adini yanlis yazdiHayatın boyunca katılabileceğin en kaliteli takımın adını nasıl unutursun.
Gereken ceza verilecektir, merak etme.Ben unutmadim baskanim @MayısKralı takimin adini yanlis yazdi
Eyvallah baskanimGereken ceza verilecektir, merak etme.
Daha önce de dediğim gibi Temmuz'da başlar.
Daha önce de dediğim gibi Temmuz'da başlar.
atacan bitirince başlarız bizde biraz dinlenelim böyle rahat dolaşmayı özlemişim forumda racap yapmadan oy toplamadan kendi halinde
Bu Şarkı Benim'de bu sezon yarışcan mı? Yarışmazsan da bozulmam, baş jürimsin.atacan bitirince başlarız bizde biraz dinlenelim böyle rahat dolaşmayı özlemişim forumda racap yapmadan oy toplamadan kendi halinde
cnm köydeki durumuma bağlı köyden hiç girmeyeblirim 10 güne yakın falan girsemde 2 günde bir giriyordum eskiden akşam pek halimiz olmuyor malum temmuzun 20 sinden sonra ağustosun birinci gününe kadar müsait olamıcam yarışmayı isterim ama olmazsa juri başkanı olrurum evetBu Şarkı Benim'de bu sezon yarışcan mı? Yarışmazsan da bozulmam, baş jürimsin.