MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

Doğru zamanda hatunu devreye sokmuşuz iyi olmuş
Ama sıvacılar arasında bana en çok destek olan da sendin doğruya doğru şimdi

En çok ben destek oldum ama tam zamanında tekmeyi vuracaktım da tam o hafta doğuyla enesin yüksek vereceği tuttu sana
Sanırım elenmeye en çok geçen hafta yaklaşmıştın onun dışında hep rahat geçtin oylamaları

tüm bildirimlerine dönüş yapacağım az kaldı sen gözlüklerini harcama
ben artık çalışıyorum ve çok geceye kalmiyorum. bizim burda saat daha 11 yani erken. sende gece baya yazarsın yarın tek tek hepsine toplu gözluk takarim baskalarinin bildirimlerinide kacirirsin

burdaki seslendirmeyi daha çok seviyorum insanın ruhuna işliyor

Ben Garmarna'nın kalın sesini seviyorum

Sesi iyi ama bu biraz fazla modern olmuş. Geleneksel yapıyı koruyamamış. Benimki o yönden iyi.

@BesaleT oyları
3 Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem 3 puan
2 Gökhan Türkmen - Bir Öykü
1 Candan Erçetin - Gamsız Hayat

@BesaleT muhteşemsin. Zaten geçen yıl en iyi şarkıda Focus'a destek olmuşsun finalde bendesin Çağlar reis

@batuhankaralar oyları
3 Puan: Gökhan Türkmen
2 Puan: Ariana Grande
1 Puan: Candan Erçetin

@batuhankaralar sağol dostum. Final şarkılarına sen bak yinede. Belki Ariana'yı desteklemek istersin.

Evet çeyrekte hafif zorlandım, ilk hafta final puanı alamadım, diğerlerinde hep zirveye oynadım

Bu hafta da ikisi sıvamış sen toparlamışsın durumu ama 1 versen de bir şey olmuyormuş zaten üzülme

@Bully finalde senden 3 oy falan önde olur bence kapatırsın o farkı senin şarkı daha iyi
Halbuki ne güzel övüyordun Yanımda Kal'ı zamanında
Sunucuyu kaparsa belki bir şansı olabilir ama Çiğdem ikinci kez tekmeyi vurmaz sanırım bana

@Billy Kane efsosun yaa.
Finalde desteğini alalen belli ettin zaten. Cumaya kadar istediğin bir şey varsa söyle

@dreamy sana forumcak bayılıyoruz. Nickdashın gibi kaknem değilsin. Sağol Varol.
Finalde de aynısını bekliyorum.

@cevaa iyi puan ama finalde biliyorsun Ariana'ya destek ol. Kızı dış macunu markası sananlara kapak yap
Zaten göze hitap edecek şarkım kesin bendesin.

@turkuazz teşekkür ederim arkadaşım. İyi ki forumdasın. Her konuda yardımcı oluyorsun. Puanına süper.

@eskici iiii
Seviliyorsun. O kadar atar yaptım geri alıyorum.

Bu azimle yemezsin merak etme sen. ss

Sen finale yanlış şarkı mı bıraktın baksana kimse sevmiyor.

@Bully finalde senden 3 oy falan önde olur bence kapatırsın o farkı senin şarkı daha iyi

O sürpriz olur işte bilmiyorum.

@eskici