Triple H o.Undertaker varsa güreş olur 😱
Tripple Edge
Undertaker yılda bir kez güreşiyor. Çok yaşlandı
Triple H o.Undertaker varsa güreş olur 😱
Tripple Edge
@MayısKralı 'na sözcüm ol dedim olmamış.
Finale çıkmak bana yeter diyordun ama hırsının kurbanı olursun kesin sen, duracağını hiç sanmıyorum
Doğru zamanda hatunu devreye sokmuşuz iyi olmuş Ama sıvacılar arasında bana en çok destek olan da sendin doğruya doğru şimdi
ben artık çalışıyorum ve çok geceye kalmiyorum. bizim burda saat daha 11 yani erken. sende gece baya yazarsın yarın tek tek hepsine toplu gözluk takarim baskalarinin bildirimlerinide kacirirsintüm bildirimlerine dönüş yapacağım az kaldı sen gözlüklerini harcama
Ben Garmarna'nın kalın sesini seviyorumburdaki seslendirmeyi daha çok seviyorum insanın ruhuna işliyor
Sana 3 verenlere harika attım
@vadikızı bu sezon profilinde yaptığın şarkı sözü vs. klip şeysini gelecek sezon Murat Dalkılıç'a yaparsan süper olur ama abartmadan
Sana 3 verenlere harika attım
@vadikızı bu sezon profilinde yaptığın şarkı sözü vs. klip şeysini gelecek sezon Murat Dalkılıç'a yaparsan süper olur ama abartmadan
koyarımda profilime koyduğum şarkıları ben kendi isteğim ile koydum kimse
bana koy demedi
Yukarıdaki cümleden sana koy dediler dediğimi nerden çıkardın
@BesaleT oyları
3 Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem 3 puan
2 Gökhan Türkmen - Bir Öykü
1 Candan Erçetin - Gamsız Hayat
Okunuşu Edge ama 😱Triple H o.
Undertaker yılda bir kez güreşiyor. Çok yaşlandı
Evet çeyrekte hafif zorlandım, ilk hafta final puanı alamadım, diğerlerinde hep zirveye oynadımEn çok ben destek oldum ama tam zamanında tekmeyi vuracaktım da tam o hafta doğuyla enesin yüksek vereceği tuttu sana Sanırım elenmeye en çok geçen hafta yaklaşmıştın onun dışında hep rahat geçtin oylamaları
Bu azimle yemezsin merak etme sen. ssÇok fark yemek istemiyorum.
Eyç*Okunuşu Edge ama 😱
Undertaker mezardan çıkmazsa güreş mı izlenir
Halbuki ne güzel övüyordun Yanımda Kal'ı zamanında Sunucuyu kaparsa belki bir şansı olabilir ama Çiğdem ikinci kez tekmeyi vurmaz sanırım bana@Bully finalde senden 3 oy falan önde olur bence kapatırsın o farkı senin şarkı daha iyi
başkanımız @destere ile sonuclar biticek
@dreamy oyları
3 puan Ariana Grande(Harika)
2 puan Gökhan Türkmen(Harika)
1 puan Candan Erçetin(Harika)
@cevaa oyları
3 Gökhan Türkmen - Bir Öykü
2 Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem
1 Candan Erçetin - Gamsız Hayat
@turkuazz oyları
Ariana Grande ft. Lggy Azalea-Problem-3
Gökhan Türkmen-Bir Öykü-2
Candan Erçetin-Gamsız Hayat-1
@eskici oyları
3 Ariana Grande
2 Gökhan Türkmen
1 Candan Ercetin
@Billy Kane oyları
3 Puan: Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem
2 Puan: Gökhan Türkmen - Bir Öykü
1 Puan: Candan Erçetin - Gamsız Hayat
Bu azimle yemezsin merak etme sen. ss
@Bully finalde senden 3 oy falan önde olur bence kapatırsın o farkı senin şarkı daha iyi
kırgın olduğum için olmasın?gördüm bana desti dedin ve en ufak bir smile kullanmadın sopa göstermiş gibi yaptın ona ne mesaj yazabilirimki ?