MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

Doğru zamanda hatunu devreye sokmuşuz iyi olmuş :A Ama sıvacılar arasında bana en çok destek olan da sendin doğruya doğru şimdi :A

En çok ben destek oldum ama tam zamanında tekmeyi vuracaktım da tam o hafta doğuyla enesin yüksek vereceği tuttu sana :A Sanırım elenmeye en çok geçen hafta yaklaşmıştın onun dışında hep rahat geçtin oylamaları :A

tüm bildirimlerine dönüş yapacağım az kaldı sen gözlüklerini harcama :)
ben artık çalışıyorum ve çok geceye kalmiyorum. bizim burda saat daha 11 yani erken. sende gece baya yazarsın yarın tek tek hepsine toplu gözluk takarim baskalarinin bildirimlerinide kacirirsin

@BesaleT oyları
3 Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem 3 puan
2 Gökhan Türkmen - Bir Öykü
1 Candan Erçetin - Gamsız Hayat

@BesaleT muhteşemsin. Zaten geçen yıl en iyi şarkıda Focus'a destek olmuşsun finalde bendesin Çağlar reis :Z

@batuhankaralar oyları
3 Puan: Gökhan Türkmen
2 Puan: Ariana Grande
1 Puan: Candan Erçetin

@batuhankaralar sağol dostum. Final şarkılarına sen bak yinede. Belki Ariana'yı desteklemek istersin.:A

En çok ben destek oldum ama tam zamanında tekmeyi vuracaktım da tam o hafta doğuyla enesin yüksek vereceği tuttu sana :A Sanırım elenmeye en çok geçen hafta yaklaşmıştın onun dışında hep rahat geçtin oylamaları :A
Evet çeyrekte hafif zorlandım, ilk hafta final puanı alamadım, diğerlerinde hep zirveye oynadım :D

Bu hafta da ikisi sıvamış sen toparlamışsın durumu ama 1 versen de bir şey olmuyormuş zaten üzülme :A

başkanımız @destere ile sonuclar biticek :A

@dreamy oyları
3 puan Ariana Grande(Harika)
2 puan Gökhan Türkmen(Harika)
1 puan Candan Erçetin(Harika)

@cevaa oyları
3 Gökhan Türkmen - Bir Öykü
2 Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem
1 Candan Erçetin - Gamsız Hayat

@turkuazz oyları
Ariana Grande ft. Lggy Azalea-Problem-3
Gökhan Türkmen-Bir Öykü-2
Candan Erçetin-Gamsız Hayat-1

@eskici oyları
3 Ariana Grande
2 Gökhan Türkmen
1 Candan Ercetin

@Billy Kane oyları
3 Puan: Ariana Grande ft Iggy Azalea - Problem
2 Puan: Gökhan Türkmen - Bir Öykü
1 Puan: Candan Erçetin - Gamsız Hayat

@Billy Kane efsosun yaa.:Z Finalde desteğini alalen belli ettin zaten. Cumaya kadar istediğin bir şey varsa söyle:A

@dreamy sana forumcak bayılıyoruz. Nickdashın gibi kaknem değilsin. Sağol Varol.:Z Finalde de aynısını bekliyorum.:Z

@cevaa iyi puan ama finalde biliyorsun Ariana'ya destek ol. Kızı dış macunu markası sananlara kapak yap:F Zaten göze hitap edecek şarkım kesin bendesin.:A

@turkuazz teşekkür ederim arkadaşım. İyi ki forumdasın. Her konuda yardımcı oluyorsun. Puanına süper.:bhr:

@eskici iiii:bhr: Seviliyorsun. O kadar atar yaptım geri alıyorum.:F

Bu azimle yemezsin merak etme sen. ss

Sen finale yanlış şarkı mı bıraktın baksana kimse sevmiyor.:F

@Bully finalde senden 3 oy falan önde olur bence kapatırsın o farkı senin şarkı daha iyi :A

O sürpriz olur işte bilmiyorum.:A

@eskici