MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Haftası Oylama Başladı

Oha sinsi.

Ama iyi oldu. Şarkı 21 oy almış. İyi destek alırım oradan. Çiğdem'de sonradan sevmiş olabilir.
@destere zaten şarkı için oy toplamış.
Elimde tek Focus kaldı

Gösterdim özelden aslında size.
bu cadolozu nerden buldunuz demişim hahha

ama survivorda yarısırken bu sezon sokak sanatı o şarkıdakı kadının ariana olduğunu bilmiyordum bu konuyuda şimdi hatırladım demek o klipteki kızmız bu hiç benzemiyorda ,

Ben sempati kattım ona biraz

Oha sinsi.

Ama iyi oldu. Şarkı 21 oy almış. İyi destek alırım oradan. Çiğdem'de sonradan sevmiş olabilir.
@destere zaten şarkı için oy toplamış.
İkinci turda elenmiş ama, ben de ordan karşılık veririm
Ayrıca destere her türlü sende, ben sunucuyu almaya çalışıyorum

Bu belgelerle işini baya zora soktum, insanın geçmişi dönüp dolaşıp buluyor işte kendisini

Sana şarkıyı söylediğim güne lanet olsun.

Olsun ilk turda destek olanlar bende. Sorun yok. Zaten oylamada destek vermişsin deyip yürürüm ben.

@sokak sanati Neden ümidi kesiyorsun Yanımda Kal çok iyi şarkı mı Focus bin basar eğer Gökhan çıkabilirse finale alırsın rahatça.

Bende her türlü sokaktayım, @GunesinOglu ile @yigit_00 da gelir ve sonrasında Gökhan can go home

@Bully hele önce bu haftayı atlatsında sonra final için hülyalara dalsın

Aynen su cocuğu elesiler ya 1.haftadan beri finalde şöyle, yarı finalde böyle diyip duruyor.ss

Atlatırsam şampiyonum biliyorsun dimi
Şimdiden tebrik mesajını hazırla, okuduğumda duygulanmak istiyorum
elenmesen o sevinçle yazacağım mesajı okuduğunda fazla duygusallaşıp beni banlamada
onun haricinde her türlü duyguya kapılmakta serbestsin

Murat Dalkılıç her türlü ezer Soner Sarıkabadayıyı

Oda doğru şampiyon olursa postalarız öbür ki sezon kafamız rahat
Soner keltoşuyla ne işim olur benim
Dalkılıç'ın dallarını kılarız her türlü sıkıntı yok

Soner keltoşuyla ne işim olur benim
Dalkılıç'ın dallarını kılarız her türlü sıkıntı yok

Dalkılıç'ı @destere bile sever. Senin türbüşon bilmiyor işi kendisi soyunuyor ama Dalkılıçın klipteki kızları görünce destere kıyamaz Mayıs Böcüğüne.

Dalkılıç'ı @destere bile sever. Senin türbüşon bilmiyor işi kendisi soyunuyor ama Dalkılıçın klipteki kızları görünce destere kıyamaz Mayıs Böcüğüne.
Sen işi bilmiyon, sıvacı tayfadan çok çekecen yine, Murat Dalkılıç'a tek oy çıkmaz onlardan.

@destere'nin en nefret ettiği şarkıcı tipi, şimdiden kolay gelsin sana.

Sen işi bilmiyon, sıvacı tayfadan çok çekecen yine, Murat Dalkılıç'a tek oy çıkmaz onlardan.

@destere'nin en nefret ettiği şarkıcı tipi, şimdiden kolay gelsin sana.
murat dallamaya bayılırım
hele bir onunla gel mayıs böcüğü, elenene kadar gün yüzü görmezsin