- Reaksiyon puanı
- 58,913
- Puanı
- 1,060
Shakira olsa gerek.Profil resmimdeki kişi ama tanımazsan özeldende söylerim sıkıntı yok
Shakira olsa gerek.Profil resmimdeki kişi ama tanımazsan özeldende söylerim sıkıntı yok
Yabancı nefretimi biliyorsun doğru düzgün bir Türk sanatçıyla geleydin ya illa düşük verdirtecek kendine. ssDaha iyisi @sokak sanati olsa eminim o seçerdi seçtiğim şarkıcıyı
Yabancı nefretimi biliyorsun doğru düzgün bir Türk sanatçıyla geleydin ya illa düşük verdirtecek kendine. ss
Biliyorum forumumuz gelişmeye elverişsiz ama biz yine de cesaret edip yabancı ile katılıyoruz Bu sefer büyük konuşmıcam BA da ki gibi en güzel şarkılarla başlıcam ama yinede ilk haftadan elenirsem küfrederim jürilere
Bilmiyorum artık Rihanna'ya iyi verdiğim zamanlar olmuştu belki dinlediğim şarkıları vardır senin sanatçının.Düşük vereceğin bir şarkıcı değil bu
Bilmiyorum artık Rihanna'ya iyi verdiğim zamanlar olmuştu belki dinlediğim şarkıları vardır senin sanatçının.
Sen kendin kaşınıyorsun ne yapalım Yine Calvin gibi biriyle gelirsen senin için çok güzel puanlarımız olacaktır jüri heyeti olarak
Ben de sana çok güzel küfredicem bekle senSen kendin kaşınıyorsun ne yapalım Yine Calvin gibi biriyle gelirsen senin için çok güzel puanlarımız olacaktır jüri heyeti olarak
Sanmiyorum zaten basvurdum mu onu da hatuirlamiyorumGökhan Keser mi
Bakarsan sevinirim o zaman@eskici bakmam lazım
Sanmiyorum zaten basvurdum mu onu da hatuirlamiyorum
Bakarsan sevinirim o zaman
Yerli secerim büyük ihtimal ama aklimda 1 tane yabanci var belki onu da secebilirimYerli mi yabancı mı seçersin
Yerli secerim büyük ihtimal ama aklimda 1 tane yabanci var belki onu da secebilirim
Ben de sana çok güzel küfredicem bekle sen
Gelişmemiz için Calvin şartYerliyle gel en iyisi
Gelişmemiz için Calvin şart