MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

Bence aynı anda başlasın bir hafta benim albümüm sonuçları açıklansın bir hafta musicsurvivor böylece ikisi de aynı anda çok daha keyifli olur:)

Aynı anda başlasalarda sorun olmaz bencede. Ama mesela biri oylama başlattığınsa öbürü sonuçları açıklasın böyle böyle dengeli olur.

Ayrıca @denizz19 zaten sen 2 yarışmayı idare edipte 2sindede şampiyon olmuş insansın bunu mu idare edemicen:A

Bence aynı anda olmaları tadı azaltır ve yorucu olur her gün her gün oylama, şarkı seçmek falan kolay değil. Forumda başka yarışmalar da var hem. :):)

Aynı anda başlasalarda sorun olmaz bencede. Ama mesela biri oylama başlattığınsa öbürü sonuçları açıklasın böyle böyle dengeli olur.

Ayrıca @denizz19 zaten sen 2 yarışmayı idare edipte 2sindede şampiyon olmuş insansın bunu mu idare edemicen:A
Bak bunda haklısın aynı anda oylama olmasın hiçbir şey olmaz çokta iyi olur iki yarışmada:)

En azından belli dönemlerde yayınlansın ki forumun üstündeki ölü hava çıksın gitsin. :D

Millet her gün her gün Survivor izlemekten bıkmıyorsa her gün yarışmaktanda bıkmaz bence başlasın buda :A

O zaman ikiside başlasın artık yapacak bir şey yok bende Benim Albümümü çok seviyorum ama MusicSurvivor uda kıştan beri bekliyorum @GunesinOglu bilir :F :F
bende başlamasını çok ırar edenlerdendim cnm benden önce başlasa 2.sezonu ben bekletirdim mesala dediğim gibi ama aynı anda hergün nerdeyse müzik dinlicekler juriler zaten arasız şarkı dinlemekten biraz bunaldığını söylüyordu şimdi 2 müzik yarışmasından nefes alamıcaklar benim format kısa sürüyor zaten temmuzun bu haftalarında bitmiş olur cengoda temmuzun son haftası gibi başlatır sıralı gitmekte fayda var bende o bitirene kadar 3.sezonu zaten başlatmam üyelere hergün şarkı dinletip delirtmeyelim vlla forumdan kaçarlar :F

Bu konuda karar Cengo'nun tabi. Ama araya bayramın gireceğini düşünürsek şimdiden başlaması daha sağlıklı. :)

Aynı anda iki müzik yarışması bence de fazla gelir hem aceleye getirip niye tüketiyoruz ki biz bu yarışmaları :D

Ayrıca benim vaktim de yok, Benim Albümüm bitmeye yakın ya da bittikten sonra MusicSurvivor 5.sezonu başlasın zaten @Çiğdem- de hızlı bir sunucudur en geç 1 aya bitirir yarışmasını, belki o kadar da sürmez :D

Temmuz'un başlarında ya da ortalarında başlarız işte. :)

Aynı anda iki müzik yarışması bence de fazla gelir hem aceleye getirip niye tüketiyoruz ki biz bu yarışmaları :D

Ayrıca benim vaktim de yok, Benim Albümüm bitmeye yakın ya da bittikten sonra MusicSurvivor 5.sezonu başlasın zaten @Çiğdem- de hızlı bir sunucudur en geç 1 aya bitirir yarışmasını, belki o kadar da sürmez :D

Temmuz'un başlarında ya da ortalarında başlarız işte. :)
temuuzn bu haftaları gibi biter evet survivorda benden sonra baslar son haftaya yakın bende o bitince 3.sezonu koyarım dediğin gibi aynı anda bitirmek yerine sıralı götürmek lazım zaten ben hızlı gidiyorum biraz diye daha doğruyu ara vermiyorum diye jurilerden şikayet alıyordum hergün oy veriyoruz gibi hissediyoruz az ara ver diyenler oluyordu :F şimdi ben sonucları açıklıcam survivoır oylama baslıcak o sonucları açıklıcak ben oylamaya baslıcam hergün millet oy vericek bunun daha yıldızlar yarısıyoruda var milleti tövbe ettiririz yarışmalara :F :F :F ben usulca yarışmamı sunar sonradan aradan çıkar kaçarım sonra ne yapıuyorsanız yaparsınız :A

Hey Gidi Karadeniz'dede müzik dinlemiyor muyduk o zamanda ikisi karşı karşıyaydı ve kimse bir şey demiyordu eğlenmeye bakıyordu :D

Hey Gidi Karadeniz'dede müzik dinlemiyor muyduk o zamanda ikisi karşı karşıyaydı ve kimse bir şey demiyordu eğlenmeye bakıyordu :D
o kemence türünden ayoll aynı tarz değğil şuan olsa yine fark etmez nasıl yıldızlar yarışıyorla benim albümüm aynı gidiyorsa oda gider ama cengoyla bizim tarzımız aynı bu tarzda aynı 2 yarışma aynı anda olmaz :F çözümde bulundu gibi zaten doğrusuda o olur :F

o kemence türünden ayoll aynı tarz değğil şuan olsa yine fark etmez nasıl yıldızlar yarışıyorla benim albümüm aynı gidiyorsa oda gider ama cengoyla bizim tarzımız aynı bu tarzda aynı 2 yarışma aynı anda olmaz :F çözümde bulundu gibi zaten doğrusuda o olur :F

Olsun dinleniyor muydu dinleniyordu şuanda Benim albümümde türküler falan var sorun olmaz ben demiyorum hemen bugün başlayalım ama siz diyorsunuz ki temmuz sonu başlasın içte o çok geç temmuz başı başlasın herkesin istediği olsun :F

Olsun dinleniyor muydu dinleniyordu şuanda Benim albümümde türküler falan var sorun olmaz ben demiyorum hemen bugün başlayalım ama siz diyorsunuz ki temmuz sonu başlasın içte o çok geç temmuz başı başlasın herkesin istediği olsun :F
biz fikrimizi sunuyoruz cnm cengo vericek kararını artık ama ben sıralı gitmesinden yanayım cengo şuan 1 ay bekelyemiyorsa ben 3.sezon için onu 2-3 ay beklicem mesala onun formatı uzun sürüyor benden ama ben beklerim maksat aynı anda olmasın diye benim albümüm 1.sezonda bile jurilerden ehrgün oy veriyoruz gibi şikayet alıyordum şimdi hergün 2 yaırşmayada oy tarzlarıda aynı düşününce bile bunalıyorum mesala çoğu kişininde hoşuna gitmez bu durum son kararı cengo verir artık :F