grup üsülü yapsın bence @GunesinOglu demi @MayısKralı
Grup usülü allstarda olsun diye bende çok istedim ama şimdi çok karışık olur
bence herkes rahatlar öyle olursa 2 şer kişi çıkar gerçek bir turnuva gibi olurGrup usülü allstarda olsun diye bende çok istedim ama şimdi çok karışık olur
bence herkes rahatlar öyle olursa 2 şer kişi çıkar gerçek bir turnuva gibi olur
Sıkıyorum tamam @GunesinOglu ama en azından yarışmacıları kuralları falan bilsek? Forumada bu yarışma için üye olduğumu biliyorsun yani, forum böyle çok sıkıcı.
Ağzını burnunu kırarım pis paragöz başlat işte işin neYarışma Ağustos'a sarkabilir desem
Ağzını burnunu kırarım pis paragöz başlat işte işin ne
Yarışma Ağustos'a sarkabilir desem
Ya tum ulkeler beni çağırıyor gel ulkemizde yarışma yap diye onları gezcem
EvetVallahi üzülürüm.
Temmuz sonu iyidir bence, yarışmacıları bilelim en azından ve de okullara sarkarsa kötü olur işte
Acunmedyaya aldır kendinin
@DarkLeqenD sen ilk kez mi katılacaksın yarışmaya
Biliyorum forumumuz gelişmeye elverişsiz ama biz yine de cesaret edip yabancı ile katılıyoruz Bu sefer büyük konuşmıcam BA da ki gibi en güzel şarkılarla başlıcam ama yinede ilk haftadan elenirsem küfrederim jürilereSeçtiğin yarışmacı Calvin ise ilk haftadan şutlanabilirsin söyleyeyim.
Çünkü yabancı şarkıcılar sevilmiyor (bende yabancı ile geliyorum) ve de üstüne erkek olunca çoğu kişinin 1 puanına maruz kalabilirsin
Seçtiğin yarışmacı Calvin ise ilk haftadan şutlanabilirsin söyleyeyim.
Çünkü yabancı şarkıcılar sevilmiyor (bende yabancı ile geliyorum) ve de üstüne erkek olunca çoğu kişinin 1 puanına maruz kalabilirsin
Biliyorum forumumuz gelişmeye elverişsiz ama biz yine de cesaret edip yabancı ile katılıyoruz Bu sefer büyük konuşmıcam BA da ki gibi en güzel şarkılarla başlıcam ama yinede ilk haftadan elenirsem küfrederim jürilere
ıyy Bully Göki ile mi geliyor Gökhana ben de tam veririm de Bully e 1 pointim şaşmazBenim albümüme şarkımı yollayıp çıkıyorum şimdi, umarım döndüğümde yarışmacıları açıklayıp sevindirirsin bende Tatlı İntikama başlarım @GunesinOglu
Ben iyi veririm, yabancı dinlerim ama şimdi her hafta tam pointime aday olacak şarkıcılar var mesela Gökhan Türkmen @Bully
ıyy Bully Göki ile mi geliyor Gökhana ben de tam veririm de Bully e 1 pointim şaşmaz
Gelmesin la Gökhan beye gönül rahatlığıyla tam vermek istiyorumBilmiyorumda onunla gelse çok iyi olur
Sen kimle yarışmaya karar verdin şimdi son olarakBenim albümüme şarkımı yollayıp çıkıyorum şimdi, umarım döndüğümde yarışmacıları açıklayıp sevindirirsin bende Tatlı İntikama başlarım @GunesinOglu
Ben iyi veririm, yabancı dinlerim ama şimdi her hafta tam pointime aday olacak şarkıcılar var mesela Gökhan Türkmen @Bully
Gökhan beyi sevdiğini öğrenmiş olduk böylelikle 1 puan verirsen şiken ortaya çıkar atılırsın yarışmadan.Gelmesin la Gökhan beye gönül rahatlığıyla tam vermek istiyorum
Ohoo o gelene kadarSöylemeye izin var mı @GunesinOglu
Ohoo o gelene kadar
Çok merak etmiyorum ama özelden söyleyebilirsin