MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

Sıkıyorum tamam @GunesinOglu ama en azından yarışmacıları kuralları falan bilsek? Forumada bu yarışma için üye olduğumu biliyorsun yani, forum böyle çok sıkıcı. :(

Son düzenleme:
Seçtiğin yarışmacı Calvin ise ilk haftadan şutlanabilirsin söyleyeyim. :A

Çünkü yabancı şarkıcılar sevilmiyor (bende yabancı ile geliyorum) ve de üstüne erkek olunca çoğu kişinin 1 puanına maruz kalabilirsin:A
Biliyorum forumumuz gelişmeye elverişsiz ama biz yine de cesaret edip yabancı ile katılıyoruz :A Bu sefer büyük konuşmıcam BA da ki gibi :D en güzel şarkılarla başlıcam ama yinede ilk haftadan elenirsem küfrederim jürilere :A

Seçtiğin yarışmacı Calvin ise ilk haftadan şutlanabilirsin söyleyeyim. :A

Çünkü yabancı şarkıcılar sevilmiyor (bende yabancı ile geliyorum) ve de üstüne erkek olunca çoğu kişinin 1 puanına maruz kalabilirsin:A

Benim albümüme şarkımı yollayıp çıkıyorum şimdi, umarım döndüğümde yarışmacıları açıklayıp sevindirirsin bende Tatlı İntikama başlarım:F @GunesinOglu

Biliyorum forumumuz gelişmeye elverişsiz ama biz yine de cesaret edip yabancı ile katılıyoruz :A Bu sefer büyük konuşmıcam BA da ki gibi :D en güzel şarkılarla başlıcam ama yinede ilk haftadan elenirsem küfrederim jürilere :A

Ben iyi veririm, yabancı dinlerim ama şimdi her hafta tam pointime aday olacak şarkıcılar var mesela Gökhan Türkmen :A @Bully

Benim albümüme şarkımı yollayıp çıkıyorum şimdi, umarım döndüğümde yarışmacıları açıklayıp sevindirirsin bende Tatlı İntikama başlarım:F @GunesinOglu

Ben iyi veririm, yabancı dinlerim ama şimdi her hafta tam pointime aday olacak şarkıcılar var mesela Gökhan Türkmen :A @Bully
ıyy Bully Göki ile mi geliyor :T: Gökhana ben de tam veririm de Bully e 1 pointim şaşmaz :A

Sen kimle yarışmaya karar verdin şimdi son olarak :F

Gelmesin la Gökhan beye gönül rahatlığıyla tam vermek istiyorum :A :Z
Gökhan beyi sevdiğini öğrenmiş olduk böylelikle 1 puan verirsen şiken ortaya çıkar atılırsın yarışmadan. :A