kasımın ilk haftası baslıcaz yeni bir konuda birkaçgüne yeni başvuru konusu acaçam beklemede kalın benim albümümden sonra azıcık bir dinlemmemiz gerekiyor 4-5 güne survivorada iyi bir dönüş yapacaz inş gelişmelerden haberdar edecem
kasımın ilk haftası baslıcaz yeni bir konuda birkaçgüne yeni başvuru konusu acaçam beklemede kalın benim albümümden sonra azıcık bir dinlemmemiz gerekiyor 4-5 güne survivorada iyi bir dönüş yapacaz inş gelişmelerden haberdar edecem
Ne bileyim
başvuru yapandan birkaçı yiğit gibi yarışamıcak bazıları şarkıcısını değiştiriceğini söyledi yeni katılmak isteyende var oyüzden hepsini bir toparlayıp yeni konuda bir şey edecez toparlayacaz cnm çok beklemicez merak etmeBeklemedeyiz çok değişiklik yapma bende söz verdiğim gibi afişleri hazırlıycam
Kayyum ona verdi cengonunda haberi var
başvuru yapandan birkaçı yiğit gibi yarışamıcak bazıları şarkıcısını değiştiriceğini söyledi yeni katılmak isteyende var oyüzden hepsini bir toparlayıp yeni konuda bir şey edecez toparlayacaz cnm çok beklemicez merak etme
Ferdi Tayfur kısıtlama olmadan yarışıcak bu sefer şansı daha fazla olur kesinlikle diğerleri hemen elenir zatenCalvin Harris vs Ferdi Tayfur vs Edip Akbayramkiminle geleyim taktik verin
Ferdi Tayfur kısıtlama olmadan yarışıcak bu sefer şansı daha fazla olur kesinlikle diğerleri hemen elenir zaten
normal 15 hafta yine cnm öyle olur yine sanırım idial haftasındaKaç hafta olucak
15 hafta olucaksa Calvinle gelirimnormal 15 hafta yine cnm öyle olur yine sanırım idial haftasında
tüm şarkıları kullanabildiğinde evet bu sefer şansın olur gibi ama ilk 3 haftada yine gidersen protesto kabul etmem herkes sunucuya yükleniyor bizim sucumuz ne ayol15 hafta olucaksa Calvinle gelirimtertemiz 10 tane güzel şarkısı var
Böyle kalitesiz jürileri alan sensin biz napalımtüm şarkıları kullanabildiğinde evet bu sefer şansın olur gibi ama ilk 3 haftada yine gidersen protesto kabul etmem herkes sunucuya yükleniyor bizim sucumuz ne ayol
Büyük ihtimal bende şarkıcı değiştiririmbaşvuru yapandan birkaçı yiğit gibi yarışamıcak bazıları şarkıcısını değiştiriceğini söyledi yeni katılmak isteyende var oyüzden hepsini bir toparlayıp yeni konuda bir şey edecez toparlayacaz cnm çok beklemicez merak etme
yeniden bir temiz başvuru konusu gerekiyor isteyen aynı şarkıcıyı tekrar söyler istemeyen değiştirir bir temiz sayfa lazım ağustostakı şey baya karıştıBüyük ihtimal bende şarkıcı değiştiririm
Neyse ben Ferdi Tayfur ile gelip eski seviciliğimi göstereyim en iyisiFerdi Tayfur kısıtlama olmadan yarışıcak bu sefer şansı daha fazla olur kesinlikle diğerleri hemen elenir zaten
@yatutarsa Sia ile yarışmaya katılmaya ne dersin. Hem foruma bağlanmış olursun hem de Sia'yı tanıtmış olursun.
sen gelsene ayoll yabancı şarkıcı için senin gibi güçlü sahiplere ihtiyac var@yatutarsa Sia ile yarışmaya katılmaya ne dersin. Hem foruma bağlanmış olursun hem de Sia'yı tanıtmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?