Bence irem 5.sezonda olmalı aslında sırf bunun için dahi irem seçilir ayrıca irem ile şansın daha yüksek olur karar senin tabiBende bilmİREM
Hoşgeldin. Sensiz olmazdı bu yarışma zaten sen olmasan ben kime 1 puan verecektim@GunesinOglu kanki başlayabiliriz gari
Hoşbuldum şu 15 günde senden kurtulmanın yollarını aradım ama bulamadımHoşgeldin. Sensiz olmazdı bu yarışma zaten sen olmasan ben kime 1 puan verecektim
Hoşbuldum şu 15 günde senden kurtulmanın yollarını aradım ama bulamadım
Ban yemiştim farkındasındır heralde Oyun çelişkilerle doluNerelerdeydin sen geldiğin sıra ben foruma ara verdim sanal survivor için geldim ama oyunu anlayamadım
YY yi düzelt Murat Yıldırım yazmışsın banaNerelerdeydin sen geldiğin sıra ben foruma ara verdim sanal survivor için geldim ama oyunu anlayamadım
Ban yemiştim farkındasındır heralde Oyun çelişkilerle dolu
YY yi düzelt Murat Yıldırım yazmışsın bana
Oğlum ben mi bilecem ne biçim yapımcı/sunucu sunDüzeltirimde şu sıralar girmiyorum 5.sezon olacak mı bilmiyorum
Oğlum ben mi bilecem ne biçim yapımcı/sunucu sun
yarışmada hangi şarkıcıyla yarışıyorsun kesinleştimiForuma pek girmiyorum şuan Bakıcaz artık gelince başlar 5.sezon
yarışmada hangi şarkıcıyla yarışıyorsun kesinleştimi
yarışma geç başlasada bence sorun yok ben kendi açımdan acele etmiyorum..bence geçte olsa başlayacaktır bu arada 5.sezonda iremsiz olmaz iremle yarış sende doğru bir karar olmuşİremleydi ama yarışma olacak mı ki cengo yok
yarışma geç başlasada bence sorun yok ben kendi açımdan acele etmiyorum..bence geçte olsa başlayacaktır bu arada 5.sezonda iremsiz olmaz iremle yarış sende doğru bir karar olmuş
yarışırlar bence ya yarışmak isteyeceklerdir
Müsait olduğunda başlatır herhalde birkaç güne.@denizz19 ve @DarkLeqenD e sormak lazım bunu Umarım cengo döner foruma
@Yiğitt sen ne diyorsun tarih konusuna
yarın başlatır@denizz19 ve @DarkLeqenD e sormak lazım bunu Umarım cengo döner foruma
@Yiğitt sen ne diyorsun tarih konusuna
yarın başlatır
Müsait olduğunda başlatır herhalde birkaç güne.