MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

gagadan ben vazgeçirmiştim bunu zaten özgünlede yine ben hevesini kaçırdım

adamın varlığından bile haberim yokmuş at çöp sepetine gitsin
Aynen insanlar üzerindeki etkin büyük @MayısKralı da saf zaten hemen etkileniyor

İnsan bana da yorum yapar.ss
Sana yorum yapmaya özele gelecektim aslında

Ama Mehmet Erdem iyidir Hakim Bey, Herkes Aynı Hayatta, Gibi Gibi şarkılarını severim mesela umarım 15 şarkı bulabilirsin

Aynen insanlar üzerindeki etkin büyük @MayısKralı da saf zaten hemen etkileniyor

Ama gerçekten 3.sezondayken daha aklımda iki isim vardı Gökhan ve İrem
Sonra 5.sezon başvurularında hepsi kapılmıştır diye hiç başvuru yapmaya tenezzül bile etmedim ama şimdi seçeyim mi diye düşünüyorum

@eskici @ozgur2113 sizinde fikirlerinizi alayım özgür mü irem mi

İlk dinledigimde cok sacma geldi sonrada alisamadim sarkiya
iyi taktik
O zaman biraz daha dinle bakalım alışmaya çalış, alışamazsan da kullanmam artık bizde şarkı çok

Taktik bizden sorulur aga

İrem Derici seçilmemişse kap onu bence forum tarihinde ilk kez bir yarışmada şampiyonluğa oynayabilirsin

irem daha başarılı gider tabi ayoll ama özgünle yarışmaktan zevk alıcaksan onu seç sevdiğin şarkıcı olması daha heyecanlı hale getiriyor yarışmayı hangisiyle daha heyecan duyucaksan onu al

Başvurumuzu yaptık
Başıma ne gelirse kararsızlıktan gelecek valla

irem daha başarılı gider tabi ayoll ama özgünle yarışmaktan zevk alıcaksan onu seç sevdiğin şarkıcı olması daha heyecanlı hale getiriyor yarışmayı hangisiyle daha heyecan duyucaksan onu al

İkisinide seviyorum ama Özgünün 4-5 şarkısını seviyorum sadece

@MayısKralı sunucuyla oynamaktan yarışma dışı bırakılmıştır

(10 tane şarkıcı değiştirdi yeter)

İrem'i bırakmış olman kötü tabi ama bende şu anda midyata pirince giderken elimdeki bulgurdan oldum daha fazla konuşmayayım
@Bully @Çiğdem- @GunesinOglu
iremide abartmamak lazım cnm 1 tane düşük şarkıyla hemen güme gidersin benim albümümde öyle olmuştu mesala hit şarkılarından 1. falan olursunda düşük şarkıda gülşenin iremin falan kredileri hiç yok hemen güme gidiyorlar

amaç eğlenmek bence gagayla devam et sen

İrem'i bırakmış olman kötü tabi ama bende şu anda midyata pirince giderken elimdeki bulgurdan oldum daha fazla konuşmayayım
@Bully @Çiğdem- @GunesinOglu
bence iremi seçmiş olsaydın daha iyi olurdu iremin tüm parçaları hit tüm haftalar ilk sıralarda olurdun tabi özgünde iyi şarkıları bulunuyor ama bakalım juriler özgün için nasıl oylama yapacak

Yok Gaga'nın iticiliğini kabulleniyorum

Noldu İrem'i alacam derken alamadın ve Özgün'ü de mi kaybettin yoksa

Bilemiyorum öyle bir şey olmuş olabilir

bence irem bu kadaroda baya bir iyi sonuçlar alırdı