- Reaksiyon puanı
- 58,922
- Puanı
- 1,060
Evet Shakira ile geleceğini duyduk inşallah ilk haftadan elenirsin elimden geleni yapacağım bunun içinBen geleceğim.
Evet Shakira ile geleceğini duyduk inşallah ilk haftadan elenirsin elimden geleni yapacağım bunun içinBen geleceğim.
Evet Shakira ile geleceğini duyduk inşallah ilk haftadan elenirsin elimden geleni yapacağım bunun için
Elimde çok güzel malzeme var ,amann şarkılar işte.Evet Shakira ile geleceğini duyduk inşallah ilk haftadan elenirsin elimden geleni yapacağım bunun için
Elimde çok güzel malzeme var ,amann şarkılar işte.Dilim sürçtü.
@destere @MasacRE- @Tolstoyevski @Çiğdem- @xemrexxx @MayısKralı
Bir anda fikirlerim değişti nedense Shakira'yı korumalı, ona sahip çıkmalıyız.Elimde çok güzel malzeme var ,amann şarkılar işte.Dilim sürçtü.
Falan da olacakYabancı antiliğin nereden geliyor o kadar spor yapan adamsın spor salonlarında falanda (da yazımım doğru mu) mı çalmıyor
@destere den baskasına sökmez bu bence oda ağustosa yetişemicek gibiElimde çok güzel malzeme var ,amann şarkılar işte.Dilim sürçtü.
Destere'nin ağzı acık kalmıştır şimdi @Çiğdem- kapatsın hemen.
Helal olsun.Bir anda fikirlerim değişti nedense Shakira'yı korumalı, ona sahip çıkmalıyız.Finale kadar yolu var gibi.
la küçük macun adını inkar edip güneşinkızlarını bırakan pis totoş @GunesinOglu ben 5.sezon için kiminle katılıcam demiştim unuttum bak baya oldu
la küçük macun adını inkar edip güneşinkızlarını bırakan pis totoş @GunesinOglu ben 5.sezon için kiminle katılıcam demiştim unuttum bak baya oldu
Falan da olacak
Çalıyor hatta ben çoğu popüler yabancı şarkıları bilirim özelden attığın Lady Gaga şarkılarını da biliyordum mesela ama Türkçe popu çok sevdiğim için ister istemez gerilerde kalıyorlar sıralamamda
Rihanna'nın iyi aldığı çok olmuştur benden buradan @sokak sanati arkadaşımıza da selam yollayalım umarım dönüşü olmaz.
hoşt la gerçekten ben ne demiştim
Pera benim de aklımdan geçti ama doğru düzgün seven yok biraz daha popüler olunca ben kullanacam başkasını katmaPera grubu ile katıl
Pera benim de aklımdan geçti ama doğru düzgün seven yok biraz daha popüler olunca ben kullanacam başkasını katma
ay hatırladımShakirayada olur elbet futbol seviyorsan
Rober Hatemo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?