Arabesk sevsem de Müslüm reyizin şarkılarını niyeyse pek sevmiyorum. Yani şarkıları çok ağır geliyor bana, içimi karartıyor.Bende Müslüm Baba ile mi gelsem anmışta oluruz
Arabesk sevsem de Müslüm reyizin şarkılarını niyeyse pek sevmiyorum. Yani şarkıları çok ağır geliyor bana, içimi karartıyor.Bende Müslüm Baba ile mi gelsem anmışta oluruz
Orhan Baba @BullyArabesk sevsem de Müslüm reyizin şarkılarını niyeyse pek sevmiyorum. Yani şarkıları çok ağır geliyor bana, içimi karartıyor.
Antipatim var.sssTripkoliq ile gel, ilk haftadan 14 tam puanı alırsın
Hareketlilerine kötü diyen yok zaten tabii ki güzel ama sen hiç slow kullanmasın demeye getirdin az önceki mesajında ve saçmaladınHareketlileride güzel
Ayy sen Orhan baba mı dinliyon bu yaştaOrhan Baba @Bully
Baya kişi var seçecem bakalım Cem Belevide olabilirBırak arabeski bence Kolpa ile gel
Yok o kadar değil birkaç şarkısını dinlemişimdirAyy sen Orhan baba mı dinliyon bu yaşta
Sevdiğim şarkıları var tabii ama büyüklerimiz dinlermiş onu ben öyle açıp da Orhan Gencebay dinlemem
Baya kişi var seçecem bakalım Cem Belevide olabilir
Gökhan Tepe ile gel ben de Türkmen'le yarışıyorum adaş adaş takılırızBaya kişi var seçecem bakalım Cem Belevide olabilir
Yok o kadar değil birkaç şarkısını dinlemişimdir
@OzaN da çok iyi gelmiş baya çekişmeli geçecek gibi bu 5.sezon, hayırlısı
Sen Lady Gaga ile niye gelmiyorsan millet de ondan gelmiyor yabancıylaŞu ana kadar yabancı çıkmadı
Ben geleceğim.Sen Lady Gaga ile niye gelmiyorsan millet de ondan gelmiyor yabancıyla
Sen Lady Gaga ile niye gelmiyorsan millet de ondan gelmiyor yabancıyla