Arabesk sevsem de Müslüm reyizin şarkılarını niyeyse pek sevmiyorum.Bende Müslüm Baba ile mi gelsem anmışta oluruz![]()
Arabesk sevsem de Müslüm reyizin şarkılarını niyeyse pek sevmiyorum.Bende Müslüm Baba ile mi gelsem anmışta oluruz![]()
Orhan BabaArabesk sevsem de Müslüm reyizin şarkılarını niyeyse pek sevmiyorum.Yani şarkıları çok ağır geliyor bana, içimi karartıyor.
![]()
Antipatim var.sssTripkoliq ile gel, ilk haftadan 14 tam puanı alırsın![]()
Hareketlilerine kötü diyen yok zaten tabii ki güzel ama sen hiç slow kullanmasın demeye getirdin az önceki mesajında ve saçmaladınHareketlileride güzel![]()
Ayy sen Orhan baba mı dinliyon bu yaştaOrhan Baba@Bully
Baya kişi var seçecem bakalımBırak arabeski bence Kolpa ile gel![]()
Yok o kadar değil birkaç şarkısını dinlemişimdirAyy sen Orhan baba mı dinliyon bu yaşta
Sevdiğim şarkıları var tabii ama büyüklerimiz dinlermiş onu ben öyle açıp da Orhan Gencebay dinlemem![]()
Baya kişi var seçecem bakalımCem Belevide olabilir
![]()
Gökhan Tepe ile gel ben de Türkmen'le yarışıyorum adaş adaş takılırızBaya kişi var seçecem bakalımCem Belevide olabilir
Yok o kadar değil birkaç şarkısını dinlemişimdir![]()
![]()
@OzaN da çok iyi gelmiş baya çekişmeli geçecek gibi bu 5.sezon, hayırlısı![]()
Sen Lady Gaga ile niye gelmiyorsan millet de ondan gelmiyor yabancıylaŞu ana kadar yabancı çıkmadı![]()
Ben geleceğim.Sen Lady Gaga ile niye gelmiyorsan millet de ondan gelmiyor yabancıyla![]()
Sen Lady Gaga ile niye gelmiyorsan millet de ondan gelmiyor yabancıyla![]()