MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

Evet Shakira ile geleceğini duyduk inşallah ilk haftadan elenirsin elimden geleni yapacağım bunun için :A
Elimde çok güzel malzeme var ,amann şarkılar işte. :A Dilim sürçtü. :A
cant-remember-to-forget-you-shakira-rihanna-animated-gif-1.gif

@destere @MasacRE- @Tolstoyevski @Çiğdem- @xemrexxx @MayısKralı

la küçük macun adını inkar edip güneşinkızlarını bırakan pis totoş @GunesinOglu ben 5.sezon için kiminle katılıcam demiştim unuttum bak baya oldu :F

Yabancı antiliğin nereden geliyor o kadar spor yapan adamsın spor salonlarında falanda (da yazımım doğru mu) mı çalmıyor:A
Falan da olacak :A

Çalıyor hatta ben çoğu popüler yabancı şarkıları bilirim özelden attığın Lady Gaga şarkılarını da biliyordum mesela ama Türkçe popu çok sevdiğim için ister istemez gerilerde kalıyorlar sıralamamda :D

Rihanna'nın iyi aldığı çok olmuştur benden buradan @sokak sanati arkadaşımıza da selam yollayalım umarım dönüşü olmaz. :A

Falan da olacak :A

Çalıyor hatta ben çoğu popüler yabancı şarkıları bilirim özelden attığın Lady Gaga şarkılarını da biliyordum mesela ama Türkçe popu çok sevdiğim için ister istemez gerilerde kalıyorlar sıralamamda :D

Rihanna'nın iyi aldığı çok olmuştur benden buradan @sokak sanati arkadaşımıza da selam yollayalım umarım dönüşü olmaz. :A

Shakirayada olur elbet futbol seviyorsan :A

hoşt la gerçekten ben ne demiştim :F

Rober Hatemo:F