MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Feminizm lobisi üst aklı üstüne salmış oyun büyük
N'aptın eledin mi yuvarlakları bu hafta ?
Bakamadım fazla buraya
yok ya nerdeee? ben düşürdükçe puanları sevgili jüridaşlarım olmaz olasıcalar aksine puan yükseltiyor gelde işin içinden çık
@MEnes ede söyledim bir dahaki yarışmaya jürileri özenle seçelim, bunlar çok yanlış seçimler çıktı

O kadar kara propagandana rağmen hala elde var sıfır diyorsun yani
Seni kınıyorum

Demekki türbüşonları fetoşları defetmek için seni şutlamak lazım önce ?
@Çiğdem- ve müridleri bu analizime katılırlar mı acaba ?
@Çiğdem- ve müridleri diye bir üyedemi var? normal üyeyi ekle mavi yanmaz bu sefer mavi yanmış
forum ayarlarını mahfetmiş @Bully

sen bu son mesajla sanki bana dost kazığı atıyormuşsun gibime geldi umarım yanlış gibime gelmiş olsun

Demekki türbüşonları fetoşları defetmek için seni şutlamak lazım önce ?
@Çiğdem- ve müridleri bu analizime katılırlar mı acaba ?
hhahaha ben demiştim sıvacı ekibin bir darbe olsa önce onlar ham eder seni diye ayoll

Bilmiyorum birden mavi yandı ben de şaşırdım.
''Bir o kadar yerin altında da var akıllı ol'' mesajı olabilir hafif tırsmadım değil
Bizde kazık olmaz kardeş sadece bir öneri

Bilmiyorum birden mavi yandı ben de şaşırdım.
''Bir o kadar yerin altında da var akıllı ol'' mesajı olabilir hafif tırsmadım değil
Bizde kazık olmaz kardeş sadece bir öneri

önerini önce özelden şeet
burda uluorta yazarsan millet aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyor

artık isim demeyelim uluorta
böyle biz isim verirsek mağdur edebiyatıyla kazanıyor kötü codminler
Mantıklı
Sen bize satır arasında subniminali çak biz sinyalı aldığımız gibi yağlı urganı yumuşakların yumuşak boynuna dolarız

Seni yanlız bırakmayacağız baskılar bizi yıldıramaz sayın yoldaşım.

Aynen bundan sonra bu işe özen göstermeye dikkat edeceğiz. Her detayı düşünmek gerek sonra işler sarpa sarıyor.

Film izliyordum yeni bitti. @Doğu değişiği de gelmiş hemen sıva işlemlerine başlamışsınız.

Mantıklı
Sen bize satır arasında subniminali çak biz sinyalı aldığımız gibi yağlı urganı yumuşakların yumuşak boynuna dolarız
hanı şişelerin ağzındaki mantar tıpaları çekip çıkarmaya yarayan ve kulplu ince, metal bir burgudan oluşan araç varya ?
işte bu hafta onu eliyoruz
@MEnes @MasacRE- sizde şifreyi çözersiniz umarım

ortam müsait olunca sıva kaçınılmaz yalnız ben çok yalnız kaldım bu konuda bayağı yıprattılar beni toplu şeye uğrayacaktık nerdeyse
) neyseki hogatha @Çiğdem- acıdıda kurtardı bizi

ortam müsait olunca sıva kaçınılmaz yalnız ben çok yalnız kaldım bu konuda bayağı yıprattılar beni toplu şeye uğrayacaktık nerdeyse
) neyseki hogatha @Çiğdem- acıdıda kurtardı bizi
Filme gitmiştim yoksa seni bu kötü ve zor gününde yalnız bırakmazdım elbette.
Ama atlatmışsın sanırım mesele olmaz senin gibi güçlü ve dik duruşlu bir sıvacı için.

Seni uyudun sanıyorum kardo
Totondan pireler uçuyodur diye mesaj da atamadım

Filme gitmiştim yoksa seni bu kötü ve zor gününde yalnız bırakmazdım elbette.
Ama atlatmışsın sanırım mesele olmaz senin gibi güçlü ve dik duruşlu bir sıvacı için.
zor olmadı desem yalan olur
özellikle hogathanında desteğini yitirince bir ara fok yoluna gidiyordum da neyseki şirret giresunlu son anda saf değiştirip biraz rahata kavuşmamı sağladı

Ben tam anlayamadım alkolle pek aram yoktur biraz daha açar mısın üstad ?

biraz daha açarsak cıbıl kalır konu @Bully nin konuya üşüşmesi kaçınılmaz olur
sen artık @MEnes ten tiyoyu alırsın