yok ya nerdeee? ben düşürdükçe puanları sevgili jüridaşlarım olmaz olasıcalar aksine puan yükseltiyor gelde işin içinden çıkFeminizm lobisi üst aklı üstüne salmış oyun büyükN'aptın eledin mi yuvarlakları bu hafta ?Bakamadım fazla buraya
yok ya nerdeee? ben düşürdükçe puanları sevgili jüridaşlarım olmaz olasıcalar aksine puan yükseltiyor gelde işin içinden çıkFeminizm lobisi üst aklı üstüne salmış oyun büyükN'aptın eledin mi yuvarlakları bu hafta ?Bakamadım fazla buraya
O kadar kara propagandana rağmen hala elde var sıfır diyorsun yaniyok ya nerdeee? ben düşürdükçe puanları sevgili jüridaşlarım olmaz olasıcalar aksine puan yükseltiyor gelde işin içinden çık@MEnes ede söyledim bir dahaki yarışmaya jürileri özenle seçelim, bunlar çok yanlış seçimler çıktı
propoğanda ters tepti millet benden nefret edip türbüşona sarıldı nerde hata yaptık onu anlayamadımO kadar kara propagandana rağmen hala elde var sıfır diyorsun yaniSeni kınıyorum
Demekki türbüşonları fetoşları defetmek için seni şutlamak lazım önce ?propoğanda ters tepti millet benden nefret edip türbüşona sarıldı nerde hata yaptık onu anlayamadım
@Çiğdem- ve müridleri diye bir üyedemi var? normal üyeyi ekle mavi yanmaz bu sefer mavi yanmışDemekki türbüşonları fetoşları defetmek için seni şutlamak lazım önce ?@Çiğdem- ve müridleri bu analizime katılırlar mı acaba ?
hhahaha ben demiştim sıvacı ekibin bir darbe olsa önce onlar ham eder seni diye ayollDemekki türbüşonları fetoşları defetmek için seni şutlamak lazım önce ?@Çiğdem- ve müridleri bu analizime katılırlar mı acaba ?
hhahaha ben demiştim sıvacı ekibin bir darbe olsa önce onlar ham eder seni diye ayoll
Bilmiyorum birden mavi yandı ben de şaşırdım.
Bilmiyorum birden mavi yandı ben de şaşırdım.''Bir o kadar yerin altında da var akıllı ol'' mesajı olabilir hafif tırsmadım değilBizde kazık olmaz kardeş sadece bir öneri
Narahat olmayasan şer odaklarını bozmasını biliriz evelallahönerini önce özelden şeetburda uluorta yazarsan millet aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyor
artık isim demeyelim uluortaNarahat olmayasan şer odaklarını bozmasını biliriz evelallahSen bu hafta kimi şutluyoruz onu de hele
Mantıklıartık isim demeyelim uluortaböyle biz isim verirsek mağdur edebiyatıyla kazanıyor kötü codminler
Seni yanlız bırakmayacağız baskılar bizi yıldıramaz sayın yoldaşım.bu arada @soo elenmen pek hoş olmamış nilüfere desteklerimiz malesef yetmediumarım ilerki zamanlarda yine yeni yeniden aramızda olursun yabancı bir bayan şarkıcıyla
sıvacı ekibim sağolsun beni yalnız bırakmazlar sen olmasan onların destekleride yeterdimi @MEnes @Doğu @MasacRE- ? burası onaylamanız gereken yersakın lafımı ve beni ortada bırakmayın)
pis codminde onaylamış yani elini şaklatarak insan biraz tarfsız olur bu kadar kendi tarafını belli etmez ayıp denen bişey var
Aynen bundan sonra bu işe özen göstermeye dikkat edeceğiz. Her detayı düşünmek gerek sonra işler sarpa sarıyor.yok ya nerdeee? ben düşürdükçe puanları sevgili jüridaşlarım olmaz olasıcalar aksine puan yükseltiyor gelde işin içinden çık@MEnes ede söyledim bir dahaki yarışmaya jürileri özenle seçelim, bunlar çok yanlış seçimler çıktı
hanı şişelerin ağzındaki mantar tıpaları çekip çıkarmaya yarayan ve kulplu ince, metal bir burgudan oluşan araç varya ?MantıklıSen bize satır arasında subniminali çak biz sinyalı aldığımız gibi yağlı urganı yumuşakların yumuşak boynuna dolarız
ortam müsait olunca sıva kaçınılmaz yalnız ben çok yalnız kaldım bu konuda bayağı yıprattılar beni toplu şeye uğrayacaktık nerdeyseSeni yanlız bırakmayacağız baskılar bizi yıldıramaz sayın yoldaşım.
Aynen bundan sonra bu işe özen göstermeye dikkat edeceğiz. Her detayı düşünmek gerek sonra işler sarpa sarıyor.
Film izliyordum yeni bitti. @Doğu değişiği de gelmiş hemen sıva işlemlerine başlamışsınız.
Filme gitmiştim yoksa seni bu kötü ve zor gününde yalnız bırakmazdım elbette.ortam müsait olunca sıva kaçınılmaz yalnız ben çok yalnız kaldım bu konuda bayağı yıprattılar beni toplu şeye uğrayacaktık nerdeyse) neyseki hogatha @Çiğdem- acıdıda kurtardı bizi
Seni uyudun sanıyorum kardoSeni yanlız bırakmayacağız baskılar bizi yıldıramaz sayın yoldaşım.
Aynen bundan sonra bu işe özen göstermeye dikkat edeceğiz. Her detayı düşünmek gerek sonra işler sarpa sarıyor.
Film izliyordum yeni bitti. @Doğu değişiği de gelmiş hemen sıva işlemlerine başlamışsınız.
zor olmadı desem yalan olurFilme gitmiştim yoksa seni bu kötü ve zor gününde yalnız bırakmazdım elbette.Ama atlatmışsın sanırım mesele olmaz senin gibi güçlü ve dik duruşlu bir sıvacı için.
Ben tam anlayamadım alkolle pek aram yoktur biraz daha açar mısın üstad ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?