MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Feminizm lobisi üst aklı üstüne salmış oyun büyük :A N'aptın eledin mi yuvarlakları bu hafta ? :A Bakamadım fazla buraya :A
yok ya nerdeee? ben düşürdükçe puanları sevgili jüridaşlarım olmaz olasıcalar aksine puan yükseltiyor gelde işin içinden çık :) @MEnes ede söyledim bir dahaki yarışmaya jürileri özenle seçelim, bunlar çok yanlış seçimler çıktı :)

yok ya nerdeee? ben düşürdükçe puanları sevgili jüridaşlarım olmaz olasıcalar aksine puan yükseltiyor gelde işin içinden çık :) @MEnes ede söyledim bir dahaki yarışmaya jürileri özenle seçelim, bunlar çok yanlış seçimler çıktı :)
O kadar kara propagandana rağmen hala elde var sıfır diyorsun yani :A Seni kınıyorum :A

Demekki türbüşonları fetoşları defetmek için seni şutlamak lazım önce ? :A @Çiğdem- ve müridleri bu analizime katılırlar mı acaba ? :A
@Çiğdem- ve müridleri diye bir üyedemi var? normal üyeyi ekle mavi yanmaz bu sefer mavi yanmış:) forum ayarlarını mahfetmiş @Bully :)

sen bu son mesajla sanki bana dost kazığı atıyormuşsun gibime geldi umarım yanlış gibime gelmiş olsun :)

@Çiğdem- ve müridleri diye bir üyedemi var? normal üyeyi ekle mavi yanmaz bu sefer mavi yanmış:) forum ayarlarını mahfetmiş etmiş @Bully :)

sen bu son mesajla sanki bana dost kazığı atıyormuşsun gibime geldi umarım yanlış gibime gelmiş olsun :)
Demekki türbüşonları fetoşları defetmek için seni şutlamak lazım önce ? :A @Çiğdem- ve müridleri bu analizime katılırlar mı acaba ? :A
hhahaha ben demiştim sıvacı ekibin bir darbe olsa önce onlar ham eder seni diye ayoll
:A :A :A

@Çiğdem- ve müridleri diye bir üyedemi var? normal üyeyi ekle mavi yanmaz bu sefer mavi yanmış:) forum ayarlarını mahfetmiş @Bully :)

Bilmiyorum birden mavi yandı ben de şaşırdım. :A ''Bir o kadar yerin altında da var akıllı ol'' mesajı olabilir hafif tırsmadım değil :A Bizde kazık olmaz kardeş sadece bir öneri :A

Bilmiyorum birden mavi yandı ben de şaşırdım. :A ''Bir o kadar yerin altında da var akıllı ol'' mesajı olabilir hafif tırsmadım değil :A Bizde kazık olmaz kardeş sadece bir öneri :A

önerini önce özelden şeet:) burda uluorta yazarsan millet aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyor :)

bu arada @soo elenmen pek hoş olmamış nilüfere desteklerimiz malesef yetmedi :) umarım ilerki zamanlarda yine yeni yeniden aramızda olursun yabancı bir bayan şarkıcıyla :)

sıvacı ekibim sağolsun beni yalnız bırakmazlar sen olmasan onların destekleride yeter :) dimi @MEnes @Doğu @MasacRE- ? burası onaylamanız gereken yer:) sakın lafımı ve beni ortada bırakmayın :))

pis codminde onaylamış yani elini şaklatarak insan biraz tarfsız olur bu kadar kendi tarafını belli etmez ayıp denen bişey var :)
Seni yanlız bırakmayacağız baskılar bizi yıldıramaz sayın yoldaşım. :A :A
Aynen bundan sonra bu işe özen göstermeye dikkat edeceğiz. Her detayı düşünmek gerek sonra işler sarpa sarıyor. :A

Film izliyordum yeni bitti. @Doğu değişiği de gelmiş hemen sıva işlemlerine başlamışsınız. :A :A

Mantıklı :A Sen bize satır arasında subniminali çak biz sinyalı aldığımız gibi yağlı urganı yumuşakların yumuşak boynuna dolarız :A
hanı şişelerin ağzındaki mantar tıpaları çekip çıkarmaya yarayan ve kulplu ince, metal bir burgudan oluşan araç varya ?:) işte bu hafta onu eliyoruz :) @MEnes @MasacRE- sizde şifreyi çözersiniz umarım :)

Aynen bundan sonra bu işe özen göstermeye dikkat edeceğiz. Her detayı düşünmek gerek sonra işler sarpa sarıyor. :A

Film izliyordum yeni bitti. @Doğu değişiği de gelmiş hemen sıva işlemlerine başlamışsınız. :A :A
ortam müsait olunca sıva kaçınılmaz yalnız ben çok yalnız kaldım bu konuda bayağı yıprattılar beni toplu şeye uğrayacaktık nerdeyse :)) neyseki hogatha @Çiğdem- acıdıda kurtardı bizi :)

ortam müsait olunca sıva kaçınılmaz yalnız ben çok yalnız kaldım bu konuda bayağı yıprattılar beni toplu şeye uğrayacaktık nerdeyse :)) neyseki hogatha @Çiğdem- acıdıda kurtardı bizi :)
Filme gitmiştim yoksa seni bu kötü ve zor gününde yalnız bırakmazdım elbette. :A Ama atlatmışsın sanırım mesele olmaz senin gibi güçlü ve dik duruşlu bir sıvacı için. :A

Seni uyudun sanıyorum kardo :A Totondan pireler uçuyodur diye mesaj da atamadım :A

Filme gitmiştim yoksa seni bu kötü ve zor gününde yalnız bırakmazdım elbette. :A Ama atlatmışsın sanırım mesele olmaz senin gibi güçlü ve dik duruşlu bir sıvacı için. :A
zor olmadı desem yalan olur:) özellikle hogathanında desteğini yitirince bir ara fok yoluna gidiyordum da neyseki şirret giresunlu son anda saf değiştirip biraz rahata kavuşmamı sağladı :)

Ben tam anlayamadım alkolle pek aram yoktur biraz daha açar mısın üstad ? :A

biraz daha açarsak cıbıl kalır konu @Bully nin konuya üşüşmesi kaçınılmaz olur :) sen artık @MEnes ten tiyoyu alırsın :)