MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Azınlık olarak halka saygı göstermek durumundasınız, halk tercihini yaptı Gökhan Türkmen'i bağrına bastı, bu durumda @destere ile size susup oturmak düşüyor
Biz kalitenin savunucuları olarak bu duruma sessiz kalamayız.
Türlü tedavi yöntemleriyle bu işe bir çare bulacağız. Geçen yarışmadaki final faciası burada yaşanmayacak olmazz.

Yapma ya bu @Çiğdem- de cidden hayırsız çıkmış.
Sen de terk edersen zaten hayata küser iyice çekilmez bir hal alır. Bence son bir şans daha ver.

Oh oh ne güzel mümkünse birkaç hafta gelme konuya.
)

aaa oklava geliyor bak 1 ay önce anlastık senin arkadaşın mızıkcılık yapmaya basladı erkek adam dediği sözden dönemri ayoll

bol yetkii veriyorum o istemiyor

Bu sefer finalle yetinmeyeceğim, hedef net bir şekilde şampiyonluk.

Olaaaaayyyy.

@Bully ensendeyim.

Güzel bi puan aldık valla daha da iyi olmalıydı ama @MasacRE- ve @dosimosi engel oldular bana.
Dış güçler İsveç'ten bile müdahale ediyor.ss

@Çiğdem- çok iyi gidiyoruz valla. @destere bile suskun kalmış baksana.

senin dersin yokmuydu?
Ödev bitti dedim ya, taslak halinde duruyor, temize çekmesi 10-15 dakikalık iş.

Ensemde Neşet Baba var sen vasat kalmışsın bu hafta.

sanki yuksek versem farkedecekti.
isvec kadar basiniza tas yagsin demiyecemde ne taktiniz benim isvecime. @Doğu da haz etmedigini itiraf etti
bu dil beni ve ulkemi cekemeyenlere

Ödev bitti dedim ya, taslak halinde duruyor, temize çekmesi 10-15 dakikalık iş.

Ensemde Neşet Baba var sen vasat kalmışsın bu hafta.
ben girmedim foruma o işide tamamla engel olmayayim diyede masallah laf yetistirmekten saatlerce hala ayni sekilde duruyormus

@destere şöyle anlaşalım ozaman cnm normal sıralama yaptığın haftalar 1 verebilirsin tamam ama yetki kullandığın haftalar en düşük 2 olur

mesala bu hafta 10 şarkıcı kaldı dilediğin puanları dağıtırsan en düşük 2 ama 10-1 arası normal şekilde puanlarsan 1 ver diğer haftalar içidne geçerli yetki kullanmadan normal sıralama yaptığın haftalar 1 ver yetki kullandığın haftalar en düşük 2 artık senin terciğine kalmış

hhahaha destere gitti ama harun geldi sana rahat yok ayoll
Kızım var ya biz çok yol alcaz.

sanki yuksek versem farkedecekti.
isvec kadar basiniza tas yagsin demiyecemde ne taktiniz benim isvecime. @Doğu da haz etmedigini itiraf etti
bu dil beni ve ulkemi cekemeyenlere
Yakında İspanyol şarkılarda gelecek.
oo sen garantisiin bizim için.

@Bully bence hiç gülme istersen.
Bu sefer elimdekiler güçlü.

Sende iyice baglandin yarismaya bir Cengo baglanmadai ve ortalikta yok

@Bully @mrt-06 siz çatlayın

Sende iyice baglandin yarismaya bir Cengo baglanmadai ve ortalikta yok

sus la sen elendin diye yarışmadamı bitecekti gelseydin güzel şarkıcıyla elenmeseydin şimdi öyle kös kös kenarda iç çekersin işte