MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Gökhan Özen faciası gibi olacak bu sezonda kısmetse.

Biraz daha her döneme damga vurmuş ve güncel şarkıları sona bırakman gerekirdi. Dediğin gibi tecrübe oldu.
Gökhan Özen'in Sesi şahane şarkıları şahane ama forum sevmedi yapacak bir şey Yok. Ziynet için aynı şeyleri yutturacağım sana

@soo yarışmaya renk kattın teşekkürler

ama bu şarkıya çok gıcığım tarkanın şımarık şarkışı varken mavilimi 97 yılının yılın şarkısı yapmıslardı kral tv müzik ödülleri oyüzden gıcıktım bu şarkıya

@destere'nin sahneye gelmesi zaman alır anca ağaçtan inecek.

kesin ağaçta kız arıyordur yoksa bu karda kışta ağaçta ne işi var

yarışmacıların nefretini kazanmışım demekki bana helal olsun
la hiçbirinize iyi puan vermedimmide üç beş kişi ters pandik atmış bir kişide gözlük takmış
)

bir tek sen vefasız çıkmamışsın hemde cücük kadar puan vermeme rağmen
helal olsun

@destere sağol yine kıyamadın demek.
klipten kurtardın diyelim yani şarkı dikkat çekiciydi

Hhahah aa sende yetkilerin varken kısıtlı oy veriyorsun bol dağıtmyıorsun ayol hatta ben olmasam 1 i basacaksın

Hhahah aa sende yetkilerin varken kısıtlı oy veriyorsun bol dağıtmyıorsun ayol hatta ben olmasam 1 i basacaksın

benden zırnık çıkmaz kimseye haftaya bir puana kadar iniyorum
yoksa hogathaymış oklavaymış dinlemem yarışmayı dağıtırım

benden zırnık çıkmaz kimseye haftaya bir puana kadar iniyorum
yoksa hogathaymış oklavaymış dinlemem yarışmayı dağıtırım
Hhahaha yok beyefendi 1 puan haftaya zaten 2 eleme var karısıcak buralar bence milletin gözüne batma bu hafta derim ben

Hhahaha yok beyefendi 1 puan haftaya zaten 2 eleme var karısıcak buralar bence milletin gözüne batma bu hafta derim ben
artık bu sözlere karnım tok önümüzdeki haftada puanlarıma müdahale edersen direk yarışma başkansız kalır benden söylemesi

artık bu sözlere karnım tok önümüzdeki haftada puanlarıma müdahale edersen direk yarışma başkansız kalır benden söylemesi
Anlaşmıstık ama biz seninle yol haritamızı belirledik mızmızcılık yapma ayoll

ben öyle bir anlaşma hatırlamıyorum
o anlaşmayı getir herkes görsün benim haberim yok anlaşmadan
hahahah ayy milette inanıcak şimdi hangi konuda konustuk hatırlayamadım sana her hafta vericeğin oylarla ilgili harita sunmustum sende kabule tmiştinya

😉 kısmet böyleymiş ne yapalım ablam

@soo geçmiş olsun istediğim puanlar olmadı maalesef