MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

ya senin istediğin puan olmazsa o zaman forumdanmı kovacan beni

gökhanı seviyorda candanı sevmiyormu zinneti sevmiyormu arianayı sevmiyormu iremi sevmiyormu sibeli sevmiyormu (ıyy iğrenç kadından bahsettim
) ayşeyi fatmayı hogathayı ve beni sevmiyormu herşeyden öte bir kere shakirayı sevmiyormu seviyor @vadıkızı ında öyle bir kalp varki allahım ona öyle bir güzel kalp vermişki türbüşon gibi bir illeti bile seviyorum diyebiliyor lanet olsun
neyse yani sevdikleri arasında en az türbüşonu seviyor onu demek istedim

ya senin istediğin puan olmazsa o zaman forumdanmı kovacan beni
sen istediğini yap kalbimizdeki köşkün herdaim hazır ama baskılara boyun eğme kötü codminlerin etkisinden kalma yanındayız birlikte türbüşonsuz güzel günlere kavuşacağız inşallah
)

ARİANA GRANDE
BREAK FREE

Geçtiğimiz haftanın en çok tercih edilenler arasında olan ve finale doğru büyük ilgi gören Ariana bi hafta Çıtayı A sınıfına getiriyor.

Son neslin Madonnası diye anılan Ariana bu hafta YouTuba'da en çok izlenen kliplerinden olan 750 milyon kez tıklanmış Break Free ile gelecek.

İşte Break Free;

@Çiğdem- @destere @Bully @mrt-06 @eskici @turkuazz @Forumdash @Ahmad @MayısKralı @dreamy @dosimosi @EFE UYSAL @soo @Mr.At @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @FaJi @cookies @Maskeli Fedai @MEnes @ozmoturk @batuhankaralar @OzaN @MasacRE- @Felon @Sherlock @cevaa @Tzira
@xemrexxx ve diğer herkes..

@mrt-06 @Çiğdem- @MasacRE- @EFE UYSAL @Maskeli Fedai sizlerde etiketlenin artık.

Youtube'yi kapattılar yine sinir oldum.
racabınıda bildir yarına kalmadan yapayım @sokak sanati

youtube yasakları bana işlemiyor allahtan program falanda yüklemiyorum ne kapanıyor nede yavaslık oluyor @Harunnn60

racabınıda bildir yarına kalmadan yapayım @sokak sanati

youtube yasakları bana işlemiyor allahtan program falanda yüklemiyorum ne kapanıyor nede yavaslık oluyor @Harunnn60

Çiğdem recap için göndermedim ben sana unuttum şuanda yuotube girilmiyor zaten
yarın düzelir sanırım o zaman göndersem olurmu

Hareketli yazisini görunce eyvah dedim bu hafta düşük puan geliyor dedim ama baktimki biraz ayrilik sarkisiymis. artik bu şarkiyi ezberlemisim ben
yanimda kal sarkisindan sonra begendigim en iyi sarkisi.

ve ben bu sarkiyi profilimdede paylasmistim

Gökhan Turkmenin sarkilarina bayiliyorum

nihayet! bana bu tarzlarla gel

Son düzenleme:
Hareketli yazisini görunce eyvah dedim bu hafta düşük puan geliyor dedim ama baktimki biraz ayrilik sarkisiymis. artik bu şarkiyi ezberlemisim ben
yanimda kal sarkisindan sonra begendigim en iyi sarkisi.
Dur bakalım dinletmediğim birkaç şarkısı daha var, belki onlar fikrini değiştirir.
Tabii gaza delip dinlediysen bilemem.

Aşk Lazım şarkısını kullandıktan sonra sana demiştim bundan sonra tüm şarkılarıma bayılacaksın diye.
Her biri ayrı efsane.

hareketli bir sarkisi ama bildiğim sevdigim bir sarki oyuzden benden yine güzel puan alir. Sibel cani severim

ben artik youtubeden Gökhanin sarkilarina bakmaya basladim. sevdirdin bir kere 😉

@vadikızı güzel bir sarkiyla gelmissin. ben herzamanki gibi yine ortalarda yada düşük verebilirim 😛 ama baskalarinin yuksek verecegini tahmin ediyorum. bu haftada kurtulursun elenmekten

hareketli bir sarkisi ama bildiğim sevdigim bir sarki oyuzden benden yine güzel puan alir. Sibel cani severim

ben artik youtubeden Gökhanin sarkilarina bakmaya basladim. sevdirdin bir kere 😉
Sen yokken @destere yine çok uğraştı benle, şarkımı dinleme zahmetinde bile bulunmadı, neyse ki @vadikızı ablam savundu beni.

Gerçi sonradan biraz geri vites yaptı ama haklı tabii o da yarışmacı sonuçta.

@destere nin lafi bir tek bana gecmez.
oda artik farkina vardi bunun

artık aranıza girmeyeceğim ne haliniz varsa görün

dosiye ne dediysek yaranamadık ama arkasında dedikodu yapan bully her iltifatından nasiplendi
bende boşuna çaba sarfetmeyeceğim artık kıymetimi bilenlerle bir yastıkta kurtlanmaya karar verdim

recepte ayrıntısıyla kurcalamam lazım giriş kısmı ofsayt duruyor
)

Cok doğru bir karar vermişsin 😉
Sen @Çiğdem- i birakma. o senin kiymetini bilir. Sen birak baska maceralara atilmayi.

hogatha benim zaten o garantide ben hogathanın üstüne alacağım kumaları çoğaltmaya çalışıyordum
benden vazgecmene sevindim

biz senle arkadas kalalim. sana kanim ısındı artik, bozulmasin arkadasligimiz