MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

İşte ben elenirsem kumpas olur, çekemeyenim çok. mrt-06 markasını taşımak kolay mı?

Senin yorum yapmaya hakkın yok, Hançer'i de bilmiyordun? Suistimal'i de mi bilmiyordun? Sen Gelmez Oldun'u da mı bilmiyordun? Kış Masalı ile de gelsem vereceğin en fazla 5 o yüzden boş yapma.

umarım seçimlerin yarışmacın kadar berbat değildir

ben asla şu şarkıyla gelsen yüksek veririm diyerek oylarımı ipotek altına almam
gelirsin kaç puan verdiğimi görürsün? bizde malı görmeden fiyat biçilmez
önce malı görmemiz lazım

tabi @batuhankaralar bağlar adına cevap vermişim hızmı alamayıp
ama o da öyle cevap verecektir nasıl olsa

Bana bu hafta biraz kızabilirsin istediğim puan olmadı ama yüksek vereceğim
şarkısı çok😉

Ziynet Sali'ye tam verdim nasil sence

Gol mol yemedi sıralama yapmam lazımdı geçen şarkısına tam puan vermiştim ve çok
şarkısı var daha çok yüksek vereceğim
yani bu hafta verdiğin puanlarla sibel teyzeyi şutlamamaza yardım ettiğin için teşekürü hakettin

Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim bana böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme

Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme

Son 3 yıla Sibel Can ile (Bülent Ersoy Show,Güzel Köylü,Sibelcan YılbaşıÖzel) girdik, çok güzel şarkıları var ama burada nedense hiç bilmediğim şarkıları var.

@mrt-06 atacancığım sen bu kız düşkününe bakma elenmezsin sen
yukardaki mesajıma ters pandik hareketi çekmişsin senden bunu beklemezdim valla artık bir ay seninle konuşmam

Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme
sen kendini kurtarabildinmi bu hafta
bu hafta cem karacanın sıva haftasıydı en berbat şarkılardan biriyle gelmişsin
)

Hakettin sende

Hadi oradan sana göre Cem amca her hafta berbat