Yes
Yes
İşte ben elenirsem kumpas olur, çekemeyenim çok. mrt-06 markasını taşımak kolay mı?sen oğlanın tipinemi puan veriyorsun o zaman senin puanlar sayılmaz şarkıya puan vermiyorsun demekki
hogatha gel pardon @Çiğdem- gel buraya vadikızını jürilikten atalım kız şarkı seçmiyor parlak seçiyormuş)
niye elenenlerin hepsi kumpas kurbanımı oldu kötüydüler elendilerinşallah senin elenme sıran bugündür diyelim
Senin yorum yapmaya hakkın yok, Hançer'i de bilmiyordun? Suistimal'i de mi bilmiyordun? Sen Gelmez Oldun'u da mı bilmiyordun? Kış Masalı ile de gelsem vereceğin en fazla 5 o yüzden boş yapma.Dün oylarımı kullanmıştım bugün bir değerlendirme yapayım
Bu hafta en fazla İrem Derici, Neşet Ertaş ve Şakire'yi beğendim@MayısKralı @Mr.At @Harunnn60
Deniz Seki'ye herhalde şimdiye kadar verdiğim en yüksek puanı verdim daha da bu kadar yüksek puan vermem sanırım@vadikızı
Gökhan Türkmen'e bu hafta sevebileceğin bir puan verdim@Bully
Nilüfer ve Candan Erçetin bu hafta umduğumdan çok çok kötü gelmişlerdi, puanlar için üzgünüm@soo @OzaN
Bu hafta en uzun yorumu Sibel Can için yazmak isterdim. 10 hafta kaldı ne zaman popüler şarkılarını kullanacaksın acaba merak ediyorum? @mrt-06
Bu hafta Ziynet Sali ya da Grande boy White Chocolate Mocha elenirse sevinirim@sokak sanati @denizz19
umarım seçimlerin yarışmacın kadar berbat değildir
İşte ben elenirsem kumpas olur, çekemeyenim çok. mrt-06 markasını taşımak kolay mı?
Senin yorum yapmaya hakkın yok, Hançer'i de bilmiyordun? Suistimal'i de mi bilmiyordun? Sen Gelmez Oldun'u da mı bilmiyordun? Kış Masalı ile de gelsem vereceğin en fazla 5 o yüzden boş yapma.
İşte ben elenirsem kumpas olur, çekemeyenim çok. mrt-06 markasını taşımak kolay mı?
Senin yorum yapmaya hakkın yok, Hançer'i de bilmiyordun? Suistimal'i de mi bilmiyordun? Sen Gelmez Oldun'u da mı bilmiyordun? Kış Masalı ile de gelsem vereceğin en fazla 5 o yüzden boş yapma.
Ziynet Sali'ye tam verdim nasil senceumarım seçimlerin yarışmacın kadar berbat değildir
ben asla şu şarkıyla gelsen yüksek veririm diyerek oylarımı ipotek altına almamgelirsin kaç puan verdiğimi görürsün? bizde malı görmeden fiyat biçilmezönce malı görmemiz lazım
tabi @batuhankaralar bağlar adına cevap vermişim hızmı alamayıpama o da öyle cevap verecektir nasıl olsa
başına ziynet kadar taş düşsün diyeyim başkada bişey demeyeyimZiynet Sali'ye tam verdim nasil sence
Sen elenmeden bana rahat Yok.Ne beni bulacak bu hafta herkes iddiasız gelmiş rahat birinci olurum
Sen de kimseyi begenmiyorsunbaşına ziynet kadar taş düşsün diyeyim başkada bişey demeyeyim
Bana bu hafta biraz kızabilirsin istediğim puan olmadı ama yüksek vereceğim
şarkısı çok😉
bundan sonraki yarışmada eli ayağı düzgün bişeyle gel yüksek puan vermeyen aha böyle olsunSen de kimseyi begenmiyorsun
@mrt-06 ilk golü yedi))
yani bu hafta verdiğin puanlarla sibel teyzeyi şutlamamaza yardım ettiğin için teşekürü hakettinGol mol yemedi sıralama yapmam lazımdı geçen şarkısına tam puan vermiştim ve çok
şarkısı var daha çok yüksek vereceğim
Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim bana böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelmeİşte ben elenirsem kumpas olur, çekemeyenim çok. mrt-06 markasını taşımak kolay mı?
yani bu hafta verdiğin puanlarla sibel teyzeyi şutlamamaza yardım ettiğin için teşekürü hakettin
Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme
Padişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme
yukardaki mesajıma ters pandik hareketi çekmişsin senden bunu beklemezdim valla artık bir ay seninle konuşmam
sen kendini kurtarabildinmi bu haftaPadişah ile gel, Çakmak Çakmak ile gel, Kıskıvrak ile gel, Kış Masalı ile gel, Galata ile gel, bak 5 haftanın şarkısını verdim böyle kıyıda köşede kalmış şarkılarla gelme
yukardaki mesajıma ters pandik hareketi çekmişsin senden bunu beklemezdim valla artık bir ay seninle konuşmam
sen kendini kurtarabildinmi bu haftabu hafta cem karacanın sıva haftasıydı en berbat şarkılardan biriyle gelmişsin)
Hadi oradan sana göre Cem amca her hafta berbatyukardaki mesajıma ters pandik hareketi çekmişsin senden bunu beklemezdim valla artık bir ay seninle konuşmam
sen kendini kurtarabildinmi bu haftabu hafta cem karacanın sıva haftasıydı en berbat şarkılardan biriyle gelmişsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?