MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

:FTakma demeyelim ona ben birini sevemiyorsam hiç sevemiyorum ablam öyleki
tv müzik kanallarını bile değiştiriyorum ben :D ama gökhanı baştan beri çok severim :D

:F
@Bully kaanın bana mesaj vermesine gerek yok ki benim sevdiğimi biliyo o seviyorsam
düşük vermem ayrıca adım melek diye kanatlarım mı var bana mesaj verecek be :F:F
Tamam ablacım sen nasıl diyorsan öyledir :bhr:

Aynen Gökhan sevilmez mi ya :Z

Bahsettiğim koruyucu meleklerden biri de sendin tabii ki çatlasın @destere :A

:Fsenden daha ne yakışıklı diye kıskandın dimii:F

sen oğlanın tipinemi puan veriyorsun o zaman senin puanlar sayılmaz şarkıya puan vermiyorsun demekki :)

hogatha gel pardon @Çiğdem- gel buraya vadikızını jürilikten atalım kız şarkı seçmiyor parlak seçiyormuş :))

Bir kumpasa maruz kalmazsam elenmem merak etme. :)))

niye elenenlerin hepsi kumpas kurbanımı oldu kötüydüler elendiler:) inşallah senin elenme sıran bugündür diyelim :)

sen oğlanın tipinemi puan veriyorsun o zaman senin puanlar sayılmaz şarkıya puan vermiyorsun demekki :)

hogatha gel pardon @Çiğdem- gel buraya vadikızını jürilikten atalım kız şarkı seçmiyor parlak seçiyormuş :))

niye elenenlerin hepsi kumpas kurbanımı oldu kötüydüler elendiler:) inşallah senin elenme sıran bugündür diyelim :)

:F:Fyokk bee şarkısına veriyorum ben aaa türbuşon dedin bende ona yorum yaptım
iştee :F @Çiğdem- kızz gel buraya al sevgilini başımdan :F

Dün oylarımı kullanmıştım bugün bir değerlendirme yapayım :)

Bu hafta en fazla İrem Derici, Neşet Ertaş ve Şakire'yi beğendim :A @MayısKralı @Mr.At @Harunnn60

Deniz Seki'ye herhalde şimdiye kadar verdiğim en yüksek puanı verdim daha da bu kadar yüksek puan vermem sanırım :F @vadikızı

Gökhan Türkmen'e bu hafta sevebileceğin bir puan verdim :D @Bully

Nilüfer ve Candan Erçetin bu hafta umduğumdan çok çok kötü gelmişlerdi, puanlar için üzgünüm :( @soo @OzaN

Bu hafta en uzun yorumu Sibel Can için yazmak isterdim. 10 hafta kaldı ne zaman popüler şarkılarını kullanacaksın acaba merak ediyorum? @mrt-06

Bu hafta Ziynet Sali ya da Grande boy White Chocolate Mocha elenirse sevinirim :F :F @sokak sanati @denizz19

Dün oylarımı kullanmıştım bugün bir değerlendirme yapayım :)

Bu hafta en fazla İrem Derici, Neşet Ertaş ve Şakire'yi beğendim :A @MayısKralı @Mr.At @Harunnn60

Deniz Seki'ye herhalde şimdiye kadar verdiğim en yüksek puanı verdim daha da bu kadar yüksek puan vermem sanırım :F @vadikızı

Gökhan Türkmen'e bu hafta sevebileceğin bir puan verdim :D @Bully

Nilüfer ve Candan Erçetin bu hafta umduğumdan çok çok kötü gelmişlerdi, puanlar için üzgünüm :( @soo @OzaN

Bu hafta en uzun yorumu Sibel Can için yazmak isterdim. 10 hafta kaldı ne zaman popüler şarkılarını kullanacaksın acaba merak ediyorum? @mrt-06

Bu hafta Ziynet Sali ya da Grande boy White Chocolate Mocha elenirse sevinirim :F :F @sokak sanati @denizz19
Bedduan seni bulur inşlah :)

Benimle aynı fikirde olmanı tam takdir edecektim ki sonra yeni bir bedduanın hazırlığına başladım :A
bazen cümlenin yarısını okuyup cevaplamak en iyisi :) cümle sonunda hep insanların artniyeti ortaya çıkıyor :) @MasacRE- hepsini okuyacağını nerden bilsin? bu arada kendisi bizim sıva gurubunun değerli bir elemanıdır dedikleri hep doğrudur:) diyemesemde nerdeyse yüzde onu doğrudur diyebilirim yani kefil falan değilim ona :)